kaka - lekkoatleta, któremu coś nie poszło na 100m na zawodach, ale swoją najlepszą czasówkę ma lepszą niż Jusajn Bolt ! Myśli, że będzie bardziej dorosły jak wstawi w podpis Finlandię. A tu nic! Co chwile go wywalali i przywracali na tym forum, nawet była ankieta, kto jest za, a kto przeciw. Ja osobiście nic do niego nie mam, nawet chyba kiedyś pisaliśmy PW. Podobno krętacz i oszust, ale mnie jakoś nie oszukał. Za ten świetny czas na 100 metrów masz plusa !
ferrari22, no Szymon ze Żnina (tak to sie pisze?). Kibic Lokomotivu Wronki, który ma świetny stadion i nawet na osiedlach ich słyszą. ferrari, bo nie lubi jak ktoś pisze Szymon ma bardzo fajną kolekcję. Jego idolem jest Mexes? i napewno Drogba. Kibicuje także wielu klubom takich jak: PSG, Hoffenheim czy londyńskie Czelsi. Osobiście go lubię i osobiście nic do niego nie mam, nawet złożył u mnie zamówienie na Safari 44,5.
Masz plusa ziom.
John a raczej Jhon tylko pewnie źle napisał, a więc Jhon człowiek mi kompletnie nieznany, można rzecz człowiek anonim, podobno pochodzi z jakieś zapchlonej wsi o nazwie Ludowa Zdrój gdzie mieszka dwóch Żydów i jeden murzyn no i on - Jhon ich ulubieniec, który lubi męsko-męskie igraszki.Jhon jest nie winnym, a może naiwnym 13 latkiem, nic o życiu nie wie, lecz o dziwo już jest uważany za złodzieja, chama, prostaka i krętacza, człowiek co myśli tylko o tym jak kogoś oszukać i pozbawić dóbr materialnych, egoista jakich mało, Polak na minus
John - ma na imię Konrad, fan Zagłębia Lubin i Manchesteru United. Na facebooku ma dużo znajomych z naszego forum i fotki jakiegoś gracza z Zagłębie, a swojej się chyba boi wstawic. Lubi szosowac po polskich stokach. Tak jak napisał wyżej złożyłem u niego zamówinenie na nike safari, bo sprowadza od wujka z irlandii. Dużo rozmów na gg i użytkownik jak najbardziej na plus
ferrari22 wpieprzył mi się w moją wypowiedź, ignorant, egoista, sezonowiec, wielki kibic Chelsea od przyjścia Abramowicza, Lecha Poznań od awansu do Pucharu UEFA w sezonie 2008/2009 oraz Hoffenheim od sezonu 2009/2010 gdzie wieśniaki grali wyśmienicie w bundeslidze oraz teraz AS Romy (avek) pewnie dlatego, że rok temu byli drudzy w Seria A i wyszli z grupy LM.Poszukuje znaczków belgijskich - oby nigdy nie znalazł.Jak każdy użytkownik tego forum oprócz mnie oczywiście - cham, prostak, złodziej i krętacz, jednak on chciał być ponad system i ma miano także: sezonowca, egoisty i ignoranta!Gratuluje sukcesu!Oczywiście osobowość na minus
D4N1L - ma na imię Daniel, jakiś gówniarz, który nie ma co w domu robic i myśli, że jak jest w internecie to może sobie na wszystko pozwalac i robic z każdego sobie jaja. Nie zbiera autografów, jest tu tylko po to, aby się z kim pokłócic. Za dużo osób za nim nie przepada. Wstydzi się swojej osobowości, dlatego nie ujawnia, którą drużynę lubi i jakiego zawodnika lubi. Nie wiem czym go uraźiłem. Szczerze mówiąc w ogóle go nie zauważałem na forum, ale poprzez wypowiedź powyżej mnie minus.
P.S. Nie jestem kibicem Romy, lubię Mexesa po prostu
ferrari22 - Szymon, dzis zaprosil mnie do znajomych na fejsbuku, dzieki czemu mam ich juz az 3.
Kibic Lecha, zbierał trochę osobiście w Poznaniu. Udało mu się zdobyć grafy kilku graczy City co nie jest łatwe (o tym przekonałem się na własnej skórze). W kolekcji ma kilka ciekawych autografów, szczególnie podobają mi sie te z Brazylii. Nie wiem ile ma lat, ale pewnie coś ok. 15.
Za nami jedna wymiana i zero rozmów na GG. D4N1L go lubi (chyba z wzajemnością)
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Fler, bardzo spokojny, opanowany oraz sympatyczny człowiek. wybaczyłem mu, że zakosił mi jeden podpis. poznaliśmy się w ciekawych okolicznościach po meczu w M'gladbach. mamy się zobaczyć w przyszłym roku, ale co z tego wyjdzie to się zobaczy. więcej nie mogę napisać, bo literki mi się kończą.
śmietana - typowy kibic sukcesu, w tym roku będzie świętował awans do 2 Bundesligi. Jego drużyna na koncie ma oszałamiająca liczbę punktów i w tym roku wypunktowali nas w Dortmundzie. Roger/śmietana jest obecny na kazdym mozliwym zlocie czy tam spotkaniu. Zbiera dużo osobiście i nawet nieźle mu to wychodzi. W tym roku swoim rozpaczliwym wołaniem załatwił autografy Gerrarda i Carraghera.
Jest większy ode mnie za co minus, ale jak mamy oceniac caloksztalt to + niestety..
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Ostatnio zmieniony przez Fler Wto Gru 28, 2010 23:16, w całości zmieniany 1 raz
śmietana., to taki elo elo trzy dwa zero z Kędzierzyna. Jest niegrzeczny jak ich mało i często przeklina. Czasem też pluje na dywan. A, w sumie może to nie on jednak. W każdym razie, zdradzę Wam jak śmietana. ma na imię. Ale żeby potrzymać Was w niepewności to zdradzę ten sekret na samym końcu. Ze śmietaną. często rozmawiam na gg, ale nie częściej niż z mamą (ffariaty wiedzą ocb ). Ten user wie trochę rzeczy o mnie, a ja wiem kilka spraw o nim i jest fajnie. W sumie to pisałbym dalej, ale mi się już nie chce. Życzę śmietanie powodzenia z A.. grafką i wierzę, że uda mu się dopiąć swego. Na pewno.
Mam wrażenie, że o czymś zapomniałem...
Fler - fan Figurskiego i Wojewódzkiego. Trochę śmierdzi zachodem. Mirosław właśnie został przeze mnie zaproszony do grona znajomych na Fejsbóku. Fler jest kibicem Borussi Dortmund, w której grają reprezentanci Polski, w liczbie trzech. Czasem pogadamy na gg, czasem się ponapinamy, czasem spotkamy na czatach GTW. Z tego co słyszałem, Mirek jest fanem Majkela, a to podobnie jak ja. Może się złożymy i kupimy Majkelowi w prezencie słownik? Zobaczymy... PLUSIK !
_________________ WISŁA KRAKÓW !
Ostatnio zmieniony przez luki Wto Gru 28, 2010 23:20, w całości zmieniany 1 raz
luki, miły pełnoletni Łukasz z Przemyśla.Kibic Wisełki Kraków,której zbiera podpisy.Na forum od prawie 3 lat a grafy zbiera podobnie do mnie od 2,5 roku.Co tutaj by jeszcze napisać ? wczoraj na gg pozdrawiał mnie poprzez Śmietanę dzięki i pozdro .Wczoraj chyba chwilę pisaliśmy po raz pierwszy i chyba nie wymienialiśmy się dotychczas.Forumowicz na +
Fler, Mirek Klimasinski ma 17 lat.
Jest mi niezmiernie miło oceniać tego forumowicza!.Bardzo miły kolekcjoner.Zbiera osobiście Borussię Dortmund za co duży +.Według mnie ma najlepszego fotopica ze wszystkich z forum.Starannie wykończony wszystko elegancko.Nie wchodzi nikomu w zdanie,pisze mądrze co jest najważniejsze.Fler to jest przykład takiego prawdziwego kolekcjonera bierzcie z niego przykład.Nie pisaliśmy jeszcze ze sobą oraz nie przeprowadziliśmy żadnej wymiany.Może się to zmieni i coś pozbieram Ci w Anglii .
Ostatnio zmieniony przez Mateqi Wto Gru 28, 2010 23:25, w całości zmieniany 1 raz
w tym temacie już wiele razy ocenialem mateqiego, nawet niedawno, dlatego ocenię Lukiego
Luki - fan białej gwiazdy. Szczerze mówiąc wiele na jego temat nie wiem, ale domyślam się, że ma na imię Łukasz. Ma swoją galerię w fotopicu. Ma ciekawą kolekcję grafów Wisły. Był na zlocie forumowiczów. Fan Gardfielda. Wydaje się byc bardzo miłym i rozważnym kolekcjonerem, ale ja tam nie wiem, bo nigdy nie miałem przyjemności z nim pisac, bądź gadac :cry. Ogólnie użytkownik na plusik
ferrari dwa dwa- kibic Lecha Poznań i F1. Najbardziej znany z akcji zbierania autografów drużyn które przyjeżdżały na mecze jego ukochanego(tfuu!) KKS-u oraz wspanialych znajomosci w Kolejorzu!(w rzeczywistości nie zabrał tych grafów co chciał, ale zbierze na bank, bo ma znajomości!). Próbuje odsprzedać bilety z meczu Lecha i moją uwagę przykuł autograf Abdou Ramzacka Traore! Poza tym kolekcje ma średnią. Nie gadałem chyba nigdy z tym mężczyzną, ani się nie wymieniałem!
Nowiczek!Czyli inaczej Piotr który jest oddany Lechi Gdańsk oraz jakieś tam drużynce żużla.Piotr zbierał Villareal oraz porobił sobie kilka zdjęć z zawodnikami tego klubu.Kiedyś mniej ogarnięty użytkownik ale z czasem jak zmądrzał nie mam nic do niego lecz nawet czasami lubie z nim pogadać.Kolekcje ma średnią listów wysyłą mało to może dlatego to jest tego powodem nie wiem nie wnikam.Fajny podpis ma Sukera .Ogólnie to spoko user plus
Pulpet - według wszechwiedzącego internetu ma "wielką" wiedzę na temat futbolu. Ja tam nie wiem nigdy tego nie dowiodłem. Jest kibicem Radomiaka, na który ma wykupione karnety na przyszłe 73 sezony. Podobnież kolekcję ma niezłą, albumu nie ma, chociaż kiedyś miał z Bafetimbim Gomisem na czele. Kiedyś chciał się ze mną wymienic Sanogo za Sanogo, ale nie doszło do wymiany. Były z dwie rozmowy na gg. Kiedyś mnie olał jak miało dojsc do wymiany linków. Uczestnik zlotu w Krakowie. Szacunek za zbieranie po całej polsce, chociaż twierdzę, że Pirlo21 zbiera więcej od niego. Dam plusik za sympatię do AS Saint-Etienne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum