paatryk01 - rowerzysta szosowy, górski albo jakiś tam, w każdym razie uwielbia jeździć na rowerze i na forum kolekcjonerskim chciał takowy kupić, co wywołało u mnie śmiech, ale zresztą nie tylko u mnie. W swojej kolekcji ma/chce mieć autografy kolarzy, chociaż domniemam, że nie zna nawet 100 kolarzy, już nie mówiąc o tym kto wygrał rok temu TdF czy kto brał doping. Dobra, mniejsza o to, może się mylę, ale od razu mówię, że jeżeli wiesz i to czytasz to nie musisz się chwalić. Ponadto udaje kogoś kim nie jest, zachowuje się gorzej niż Sawik i ogólnie pisze takie głupoty, że bania mała. Czasem próbuje błysnąć, ale wychodzi mu to tak, że nie wychodzi. Nie potrafię tego człowieka darzyć sympatią, bo nawet nie ma ku temu podstaw. Kolekcji nie ma według mnie, a jak ma to bardzo słabą, na forum pisze zbyt "błyskotliwie" i ogólnie działa mi na nerwy. MINUUUUUUS.
Ostatnio zmieniony przez herdek Czw Wrz 09, 2010 20:50, w całości zmieniany 1 raz
Robert Herdy bo tak ma chyba na imię ? zwany Herdkiem też .Obecnie autografów chyba nie zbiera nie wiem wiem że bawi się w bukmacherkę i dobrze mu to wychodzi a co za tym się kieruje niezła znajomość piłki nożnej .Robert kiedyś pisał na blogu że aż 2 razy zbierał osobiście autografy! Czasami piszę do mnie .Z Herdkiem łączą mnie dobre kontakty mam nadzieję że tak zostanie a i Kibicuje Barcie
herdek. Mógłbym skończyć na tym swój post, ale byłoby to niestosowne i naprawdę nieetyczne! Robert, bo tak go ochrzcili to naprawdę w porządku chłop, na początku naszej znajomości trochę iskrzyło, wymienialiśmy poglądy na gg i na forum w dość podniosłym tonie, ale to już minęło, teraz nasze rozmowy są na warunkach koleżeńsko-przyjacielskich(jeśli można tak to nazwać). Jego kolekcja trochę chyba została zamrożona, podobnie jak moja, ale coś tam ciekawego zawsze do niej wpadnie, niezależnie od pory roku. Robert ma jeden minus, mianowicie jest to... jego avatar - nie podoba mi się to, od strony graficznej kaleczy trochę Osoba jak najbardziej na plus, pozdrawiam Cię Robercie!
pulpet - kolega mi się tutaj wciął w mój wywód, no ale wypadałoby go ocenić, tak więc pulpet jest spoko pulpetem, jednym z lepszych na rynku, rozmawiamy czasami na gg, nasze rozmowy dotyczą w znacznej mierze kolekcjonerstwa. Pulpet ma dużo autografów, są one naprawdę ciekawe, bo pochodzą w znacznej mierze, z egzotycznego dla mnie rynku. Pulpet miał chyba z 10 banów na tym forum, ale to co, dla mnie i tak jest na plus!
Ostatnio zmieniony przez zioomus Czw Wrz 09, 2010 21:02, w całości zmieniany 2 razy
zioomus - jak sam nick wskazuje, zioomus z Płocka. Czy kibic tamtejszej Wisły? Nie wiadomo mi nic o tym. Z Michałem nie utrzymuję jakiegoś bliskiego kontaktu, ale i tak jest to przeze mnie, jeden z bardziej lubianych użytkowników, choćby ze względu na to że jest ogarnięty. Kolekcjonuje trochę dłużej ode mnie, jego kolekcja jest dosyć dobra, i na pewno znalazłoby się kilka ciekawych autografów. Kiedyś chyba się nawet wymienialiśmy, yhym. Plus, a co!
_________________ Take Me Home, United Road
To the place That I belong
To Old Trafford
To see United
Take Me Home, United Road
BartiMU,
Kibic Legii i Manchesteru United ze Świdnika.Trenuje sporty walki i ma w maire dobrą kolekcje,kiedys mielismy sie chyba wymienic ale poklocilismy sie i nic z tego nie wyszlo.ogolnie user na nie w stosunku do mnie.poszukuje aktualnie owczej welny i ma w planach napisanie do ktoregos z greckich klubow.nie lubi sawika.minus
Ostatnio zmieniony przez kaka Pią Wrz 10, 2010 11:27, w całości zmieniany 1 raz
Kaka nie wiem kto i po co dał mu 12344567 szansę na powrót na forum ?Podejrzewam ze nie wie też co zbiera? o ile coś wogóle zbiera chciał zbierać polaków w szczecinie ale nie udało mu się to chyba?Zmądrzał chyba bo już coraz mniej pisze .Kibic Pogoni 15 lat ma ale poziomem to dorasta sawikowi i innym nie będę go dalej oczerniał bo to nie ma sensu
minus
No i myśli ze Larnaca jest w Grecji
Ostatnio zmieniony przez pulpet Pią Wrz 10, 2010 13:56, w całości zmieniany 1 raz
pulpet,
Kibic Radomiaka Radom.Mieszka w Radomiu.Ma 16 lat i flagę Granady w awatarze <mrgreen>Człowiek,który zna tyle piłkarzy co większość userów razem wzięci.Kolekcjoner od dwóch lat podobno fajna kolekcja ale nie widziałem.
Ma 3 osty więc powinien się bać gela i maniego bo nigdy nie wiadomo jaki humor mają.
Przez gg z nim nie rozmawiałem ani nie wymieniałem.
PLUS
kondi1997,
Mieszka w Kudowie Zdrój ma rocznikowo 13 lat i jest o rok młodszy ode mnie.Kibic Manchesteru United za co już ogromny plus na razie w kolekcji ma 1 podpis właśnie piłkarza z Czerwonych Diabłów.Autografy zbiera od czerwca tego roku.Na razie kolekcje ma małą ale początki są zawsze najtrudniejsze
Żadnej wymiany trochę rozmów na gg ! użytkownik na +
Ostatnio zmieniony przez Mateqi Sob Paź 09, 2010 17:02, w całości zmieniany 1 raz
Profil: Podpisy rep. swoich krajów
Kolekcjoner od: zawsze
Wysłany: Sob Paź 09, 2010 17:26
mateqi- kibic Warty Sieradz. Chodzi w dresie na spotkania z piłkarzami Widzewa. Zebrał ciekawe autografy w Anglii, odwiedził tam wiele stadionów. Za nami jedna wymiana. Neutral.
_________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie Trochę lepsza gała, nie zszywana osiem razy. Jedenastu napastników, cały czas zero bramkarzy. Się mogą różnić czasy, ale nie charakter ludzi, ciekawe, gdzie za parę lat będziecie mieli kumpli
lefty, kibic Radomiaka Radom ktory ma 14 lat czyli jest rok mlodszy ode mnie.kolekcjonuje autografy i vlepki ktore sam kiedys zbieralem.cos tam kiedys sie sapal do mnie,nie chcial sie wymienic ale nie wiem dlaczego.twierdzi ze Radom to kraina plynaca miodem.
Kibic Pogoni ktory ma 15 lat.W kwietniu podczas wycieczki do Krakowa poznalem paru kibicow Pogoni i powiedzieli oo młody tyś znasz troche naszą Szczecińską Pogoń!
Dostałeś więcej szans na tym forum niż jest odcinków Mody na sukces.Nie wiadomo jaką masz kolekcje
NEUTRAL
kibic Warty Sieradz i Widzewa Łódź,zwiedzil stadiony w Angli i mial okazje zbierac Chelsea czy Arsenal.troche rozmow na GG,jakas tam udana wymiana takze uzytkownik na plus
Ostatnio zmieniony przez kaka Sob Paź 09, 2010 22:04, w całości zmieniany 1 raz
kaka, ostatnimi czasy sie troche ogarnal na forum i juz nawet jego posty (w przeciwienstwie do paru innych uzytkownikow) mi nie wadza. Adam ze Szczecina, lekkoatleta, kibic Pogoni, Chemika i chyba jeszcze paru zachodnio-pomorskich klubow. Odchodzil i wracal z forum nieskonczona ilosc razy, z profilami kolekcji bylo podobnie. Nie wymienialismy sie nigdy. Za przeszlosc minus, za terazniejszosc plus: czyli neutral.
Pycio,
Pycio wielki kibic Widzewa.Zbierał Ukrainę w Łodzi na meczu z Polską.Kilka rozmów na gg i chyba jakaś wymiana chociaż nie jestem pewien użytkownik na +
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum