Ogłoszenie 

Sukienki Obsluga informatyczna firm Serwery dla firm

Poprzedni temat «» Następny temat
Oceń swojego poprzednika
Autor Wiadomość
BartiMU 

Profil: autografy MU
Kolekcjoner od: 2009-04
Wysłany: Sob Lip 31, 2010 18:53   

Tick - ma fioletowy nick co jest rarytasem na tym forum :O Trzeba przyznać że kolekcje ma wydżebaną. Najbardziej zazdroszcze mu Berbatova na AK. Ogólnie to był ostatnio na I Ogólnopolskim Zlocie tego forum i co? Zebrał osobiście grafy Messiego czy Pienaara czego także mu zazdroszcze. I zazdorszcze mu że ma 995 postów, ogólnie zazdroszcze mu że ma nick Tick. Raczej kontaktu nie mieliśmy, ale +
To see United
Take Me Home, United Road

MANCHESTER UNITED > CFC, LFC, AFC
(L)

TKD & KB = <3

akslop

Wysłany: Nie Sie 01, 2010 10:46   

Batek-tak wnioskuje po nicku.jest z jakiegoś zadupia [świdnik] i nie kibiucje Avi Świdnik tylko jakiemus manchesterowi.co to jest w ogóle ?
lubi chyba sztuki walki,czarne ortaliony i TKD.
na forum juz ponad rok ale malo ma postow.na neutral

pulpet 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: 2008
Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Nie Sie 01, 2010 11:13   

akslop-kolejny mi anonimowy user może to i dobrze? Nie znam go on też mnie na szczęscię nie zna? nie wiem skąd jest nie wiem o nim nic może to dobrze .nie napisze nic więcej o nim

akslop

Wysłany: Nie Sie 01, 2010 11:24   

pulpet-ja go znam.

jest z radomia,kibicuje hsv chyba.byl na zlocie w krakowie,lubi autografy murzynow.
ma 15 lat,a zaczynal jako 13 latek.

mani 
;]

Profil: Autografy Wisły Kraków
Kolekcjoner od: 2006-07
Wysłany: Nie Sie 01, 2010 11:26   

pulpet, generalnie powinienem napisać "Just Pulpet" i byłoby wszystko jasne. Łukasz, bo tak nasz delikwent ma na imię, mieszka w Radomiu i ma niezłą wiedzę o piłce. Wie, kto jest królem strzelców w każdej liczbie, potrafi uszeregować piłkarzy urodzonych w Azerbejdżanie pod względem ilości występów w reprezentacji, może zbierać autografy czarnych piłkarzy z PNA, co się dowiedziałem przedwczoraj. Palpet ma zniżki do Burger Kinga i zajebistą klatę, którą kusił niejednego piłkarza, w szczególności Schmeichela, z którym miał małą przygodę na słowackim (?) basenie. Ponadto lubi sprzątać po imprezach. Just + :)

akslop, lubi nabijać posty w tym temacie. A poza tym nic ciekawego o nim nie mogę powiedzieć.
Ostatnio zmieniony przez mani Nie Sie 01, 2010 11:28, w całości zmieniany 1 raz  

Jarzab93 

Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wysłany: Nie Sie 01, 2010 12:01   

mani, Mój ulubiony administrator z Gdańska. Zbiera autografy Wisły Kraków. Kolekcjonuje już kupę czasu, ale tak naprawdę wziął się za to na poważnie od niedawna. Ostatnimi czasu zbierał sporo osobiście np. podróby Villarealu, Oldbojów Rep. Polski czy na meczach ligowych Lechii. Ma nade mną tę przewagę, że jest starszy, a i pewnie już wyjechał więc nie zauważy tego postu.

[ Komentarz dodany przez: mani: Nie Sie 01, 2010 1:06 pm ]
Fail :P

[ Komentarz dodany przez: Jarzab93: Nie Sie 01, 2010 1:28 pm ]
Fuck :P

I like to see when you dance. It's amazing for show. I like to feel when your legs make me losing control.
Ostatnio zmieniony przez Jarzab93 Nie Sie 01, 2010 12:28, w całości zmieniany 1 raz  

BartiMU 

Wysłany: Nie Sie 01, 2010 12:12   

Jarzab93 - czy jak wolą niektórzy po prostu Jarząb! Postać z Krakowa, kibicuje miejscowej Wiśle. Kolekcje szczególnie związaną z Polską ligą i Wisłą ma niezłą. Co więcej można powiedzieć... fan "Zagubionych" ? Poza tym rówieśnik i kolekcjoner o rok dłużej ode mnie. Neutral.
To see United

(L)

TKD & KB = <3

pulpet 

Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Nie Sie 01, 2010 12:15   

BartiMU-Lubi MMA i te inne sztuki walki w takim razie Dawaj na Ring ! Tanio skóry nie sprzedam.Lubi Manchester United i zbiera tej o to drużyny autografy trochę ich tam chyba ma? .Uczęszcza w jakiś zawodach MMA czy tam TKD Czy KB? a huk go wie .pochodzi ze Świdnika i jego marzeniem jest zostac ochroniarzem czy coś w tym stylu nie wiem ale pomimo tego życzę mu powodzenia w karierze Ochroniarza
Ostatnio zmieniony przez pulpet Nie Sie 01, 2010 12:16, w całości zmieniany 1 raz  

BartiMU 

Wysłany: Nie Sie 01, 2010 12:50   

pukpetos - wie o mnie więcej niż ja sam za co + na wejscie. Zna moją przyszłość, że chce stać na bramce w Vanessie! Zbiera czarnych graczy, o których nikt wcześniej nie słyszał. Wie kto był strzelcem ligi szwajcarskiej i boliwijskiej. Jest z Radomia i mimo że urodził się też w '94 to jest młodszy ode mnie ha! Dotykał młodego Schmeichela i poprosił do foci! Szacunek za takie zagrania. + !

Aaa gollaz mu kazał sprzątać stół na zlocie (podobno) !
To see United

(L)

TKD & KB = <3

Malina2 

Wysłany: Nie Sie 01, 2010 15:13   

BartiMU
Miejsce zamieszkania - Świdnik, 16 lat, 400 postów, ponad rok na forum. Interesuje się sportami walki i kibicuje Czrwonym Diabłom. Zbiera ich autografy, których ma dokładnie 39. 0 ostrzeżeń, czyli grzeczny chłopak ;) Ostatnio go chyba trochę wkurzyłem na gg, za co przepraszam. Jak dla mnie neutral.
Ostatnio zmieniony przez Malina2 Nie Sie 01, 2010 15:14, w całości zmieniany 1 raz  

śmietana. 

Profil: autografy.
Kolekcjoner od: urodzenia.
Wysłany: Pon Sie 02, 2010 20:48   

pisze tutaj, zeby Patryk mial latwiej cokolwiek o mnie napisac, ale jak ktos inny chce to prosze.

Malina2, 'przyszlosc tego forum', to slowa, ktore niestety w tym wypadku (chyba) nie pasuja. Napisalem chyba, bo kto wie, moze nie mam racji. Ma 13 lat i pewnie oglada taki program, a nie on juz nie istnieje, nie te lata. 'Trynastolatki, trynastolatki, to ja i ty, to wlasnie my..' Pamieta to ktos? Ale dobra, wrocmy do Maliny. To pewnie on ukradl firmowy samochod z popularnego filmiku na jutube, tube, tube na jutube. Jest z Reszowa, to tyle, czesc.

lefty 

Profil: Podpisy rep. swoich krajów
Kolekcjoner od: zawsze
Wysłany: Pon Sie 02, 2010 20:55   

smietana- bo nie mam polskich znakow w tej klawiaturze. Fan Borusii z Gladbach. Ma swietna kolekcje pilkarzy tej druzyny.Starszy ode mnie, doswiadczony.Ladna galeria, nigdy nie gadalismy, zadnej wymiany, NEUTRAL.

Fler, galerie juz mam.
moj nick + fotopic.net
dopiero wrzucam zdjecia.
Ostatnio zmieniony przez lefty Pon Sie 02, 2010 21:12, w całości zmieniany 1 raz  

Fler 

Wysłany: Pon Sie 02, 2010 21:05   

lefty - nie wiem jakiej drużynie kibicuje i jakie autografy ma w swojej kolekcji. Pewnie dlatego, ze nie ma jeszcze galerii na fotopicu. Wiem tylko, ze jest dresiarzem z Radomia i nie miałem jeszcze przyjemności nagrodzić go ostem. ;)
Troche anonimowy mi user, neutral.

\\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"

śmietana. 

Profil: autografy.
Kolekcjoner od: urodzenia.
Wysłany: Pon Sie 02, 2010 21:10   

Fler, uzytkownik z Hamm, ktory okazal sie istnym chamem! A dlaczego to sie dowiecie w najblizszej przyszlosci. Pochodzi z Raciborza, czyli z miejsca, w ktorym studiowalem przez ubiegly rok. Wczoraj poznalem go osobiscie w Mönchengladbach, ogolnie w porzadku z niego gosc, mimo ze jest chamem!
Ostatnio zmieniony przez śmietana. Pon Sie 02, 2010 21:11, w całości zmieniany 1 raz  

Jarzab93 

Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wysłany: Pon Sie 02, 2010 21:26   

Nie, nie dam szansy Malinie!

śmietana,
Kiedyś wołali na niego Roger, bo był wielkim fanem Sebka Mili. Miłość do tego zawodnika zrodziła się po pięknej bramce zdobytej przez Sebastiana w meczu przeciwko Manchesterowi City, ahh cóż to był za gol. Potem Sebek dostał wpierdziel w Wiedniu i został śmietaną (bitą). Nie wolno mylić go z tym, który tańczył na banerze Coca-Coli, o nieee! Aktualnie śmietana nie przebywa w Kędzierzynie-Koźlu, dokładnie nie wiadomo gdzie przebywa, być może ukrywa się przed fanami. Wnioskuję iż jest sympatyczny. Chyba był na zlocie, na którym mnie nie było, szkoda (szkoda w sensie, że mnie nie było).

I like to see when you dance. It's amazing for show. I like to feel when your legs make me losing control.

Odpowiedz do tematu