Ogłoszenie 

Obsluga informatyczna firm Sukienki Serwery dla firm

Poprzedni temat «» Następny temat
Oceń swojego poprzednika
Autor Wiadomość
Mario 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: Marzec 08
Wysłany: Pią Sie 28, 2009 09:31   

pulpet- spoko ziomuś, sporo rozmów na gg za nami na różne tematy zawsze z wrażenie pozytywne. Słucha rapu to tak jak ja ;) Spory plus!

śmietana. 

Profil: autografy.
Kolekcjoner od: urodzenia.
Wysłany: Nie Sie 30, 2009 09:52   

Mario, ha! Każdego tutaj traktuje jak ziomka, a czy o każdego się obija? Raczej nie, a tak przecież robią ziomki! Drugi (po mnie) użytkownik z województwa opolskiego, a powinno być ich tutaj więcej żeby odbudować jakoś wizerunek ludzi z Opolszczyzny. Słucha rapu, to dobrze, bo ja tego nie słucham. W opisie ma chyba cytat z jakiejś piosnki, nie wiem co to i nie za bardzo się tym przejmuję. Do tego ma obrazek, którego nie będę komentował. To tyle o tym piętnastolatku.

Czołem!

Tick 

Profil: autografy - piłka nożna
Wysłany: Nie Sie 30, 2009 11:30   

Roger - fan Borussii M'Gladbach. ale to wie każdy. jeździ tam sobie, zbiera autografy. lubi zadawać pytania retoryczno-ironiczne. z tego co widzę po avku jest chyba czarnym murzynem. mój rówieśnik! bardzo sympatyczny jest. nie lubi jak młodzi elo rap ziomy chwalą się, że mają 2 browary i jest impreza i że w ogóle jarają się alkoholem i papierosami. jeździ na zloty na Śląsk, bowiem blisko nawet ma, bo w Kędzierzynie mieszka. mam nadzieję, że poznam go osobiście za rok na jakimś zlocie. ogólnie to na plus chłopak.

Mario 

Kolekcjoner od: Marzec 08
Wysłany: Nie Sie 30, 2009 11:54   

Tick - od niedawana redaktor na forum, jakoś chyba nie było okazji pogadać na GG,może kiedyś to się zmieni, na forum pisze mądrze, ma fajną kolekcję. Podsumowując naprawdę spoko koleś ;]
Ostatnio zmieniony przez Mario Nie Sie 30, 2009 11:57, w całości zmieniany 1 raz  

Matthew 

Kolekcjoner od: 07.2007 (z przerwami)
Wysłany: Nie Sie 30, 2009 13:36   

Mario - Mieszka w Opolu i ma 15 lat. Fan Realu Madryt. Gadałem z nim już dużo razy na gg i zawsze wydawał mi się być spoko. Z tego co wiem słucha Rapu :smile: Kolekcje ma też nawet fajną. Wielki plus ;)
Ostatnio zmieniony przez Matthew Nie Sie 30, 2009 13:38, w całości zmieniany 2 razy  

luki 

Kolekcjoner od: lipca 2008...
Wysłany: Nie Sie 30, 2009 16:50   

Matthew - user posiadający naprawdę całkiem niezłą kolekcję. Na tym forum z tego co pamiętam zarejestrowany jest też jego brat - silverthomas. Miałem im zebrać jakieś autografy, ale w końcu nic z tego nie wyszło. Ogólnie to Matthewa nie znam, ale ocenię go na plus.

Cris 

Kolekcjoner od: Szczęśliwi czasu nie liczą ...
Wysłany: Nie Sie 30, 2009 19:19   

luki. Jeden z czterech moderatorów forum. Jest też redaktorem bloga, przeprowadza świetne wywiady. Rok starszy ode mnie. O dziwo pierwsze kroki w kolekcjonerstwie stawiał w podobnym czasie co ja. Tylko moja spora przerwa zdecydowała o miejscu mojej kolekcji w hierarchii na forum (wiem, że każdy ma zbierać dla siebie ;) ) Wydaję mi się, że mamy nico inne podejście do naszego hobby. Mimo to wielki plus dla tego pana :) Zapomniałem dodać, że pochodzi z drugiego końca Polski
Ostatnio zmieniony przez Cris Nie Sie 30, 2009 19:20, w całości zmieniany 1 raz  

pulpet 

Kolekcjoner od: 2008
Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Nie Sie 30, 2009 22:28   

Cris

Chłopak z Grudziądza miał mi zebrac grafy tamtejszej drużyny ale coś nie wyszło ;) .Miły User fajnie się z nim gada na gg.Kibic PSV.Za nami jedna wymiana tak jak wspominałem dużo rozmów na gg miły chłopak .Plus

vb 

Wysłany: Pon Sie 31, 2009 08:39   

pulpet - radomianin, naprawdę spoko ziomek ;) prawie codziennie gadamy na gg o kolekcjonowaniu grafów, czy też innych sprawach. Nie lubi osób, które piszą tam, gdzie ktoś przed chwilą dostał odpis. Wielbiciel odpisów od uczestników MŚ U-20 (patrz. jego album), ale zawodnikami z Premiership też nie pogardzi. Zapraszał mnie do Radomia, może kiedyś wpadnę? Ogólnie godny polecenia user ;]

herdek 

Profil: Autografy, Bilety
Kolekcjoner od: sierpień 08'
Wysłany: Pon Sie 31, 2009 09:23   

vb - ciekawy użytkownik, posiadający w kolekcji wiele ciekawych autografów. Z ciekawością czytam jego posty w temacie "Od kogo i co". Ma bardzo trafnego avatara - Alonso poszedł za kasą i nic tego nie zmieni. Poza tym kibic Liverpoolu, bez wymian, kilka krótkich rozmów na GG, ale użytkownik jak najbardziej na poziomie. +.

Www.Fcb24.Com -> najlepszy serwis w Polsce o FC Barcelona!

Palladino 

Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: 2007-08
Wysłany: Pon Sie 31, 2009 14:46   

Herdek

Fan Barcy, czasami coś tam popiszemy na gg.Ma dobrą kolekcję, kolekcjonuje dość wytrwale. Jest z Barda. Aktywny na forum i pisze raczej mądrze ;] +

Cris 

Kolekcjoner od: Szczęśliwi czasu nie liczą ...
Wysłany: Pon Sie 31, 2009 14:54   

Palladino - 1 z 4 opiekunów bloga. Pochodzi z Żor (?) ;) , rok młodszy ode mnie. Bez rozmów na gg i wymian. (chyba :D ) fan Juve. Na forum pisze dosyć często i mądrze dlatego + ;)

vb 

Wysłany: Pon Sie 31, 2009 15:19   

Cris - nick kojarzy mi się oczywiście z Cristiano Ronaldo, jako jeden z pierwszych na forum miał autograf Arshavina, pochodzi z Grudziądza, ostatnio zbierał autografy miejscowej Olimpii, nigdy z nim nie rozmawiałem, ale jak najbardziej dla mnie na plus

pulpet 

Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Pon Sie 31, 2009 15:36   

VB-Kibic Liverpoolu dużo z nim gadam na gg ma takie samo podejśie do kolekcjonerstwa co ja ;) .Na gg oprócz rozmów o kolekcjonerstwie rozmawiamy też na inne tematy.User mi Bliski.Miły Chłopak.Pozdro

Rodowity_Łomżanin 

Profil: autografy- PN, odznaki sportowe
Kolekcjoner od: grudzień 2005
Wysłany: Pon Sie 31, 2009 16:45   

Pulpet- mieszka w Radomiu, zbierał ostatnio podpisy na Widzewie, dosyć często rozmawiam z nim na gg, przed nami zapewne jedna wymiana już praktycznie dogadana .Jego kolekcja systematycznie się powiększa i oby tak dalej .

Odpowiedz do tematu