Mario, ha! Każdego tutaj traktuje jak ziomka, a czy o każdego się obija? Raczej nie, a tak przecież robią ziomki! Drugi (po mnie) użytkownik z województwa opolskiego, a powinno być ich tutaj więcej żeby odbudować jakoś wizerunek ludzi z Opolszczyzny. Słucha rapu, to dobrze, bo ja tego nie słucham. W opisie ma chyba cytat z jakiejś piosnki, nie wiem co to i nie za bardzo się tym przejmuję. Do tego ma obrazek, którego nie będę komentował. To tyle o tym piętnastolatku.
Roger - fan Borussii M'Gladbach. ale to wie każdy. jeździ tam sobie, zbiera autografy. lubi zadawać pytania retoryczno-ironiczne. z tego co widzę po avku jest chyba czarnym murzynem. mój rówieśnik! bardzo sympatyczny jest. nie lubi jak młodzi elo rap ziomy chwalą się, że mają 2 browary i jest impreza i że w ogóle jarają się alkoholem i papierosami. jeździ na zloty na Śląsk, bowiem blisko nawet ma, bo w Kędzierzynie mieszka. mam nadzieję, że poznam go osobiście za rok na jakimś zlocie. ogólnie to na plus chłopak.
Ostatnio zmieniony przez Matthew Nie Sie 30, 2009 13:38, w całości zmieniany 2 razy
Matthew - user posiadający naprawdę całkiem niezłą kolekcję. Na tym forum z tego co pamiętam zarejestrowany jest też jego brat - silverthomas. Miałem im zebrać jakieś autografy, ale w końcu nic z tego nie wyszło. Ogólnie to Matthewa nie znam, ale ocenię go na plus.
Profil: Autografy
Kolekcjoner od: Szczęśliwi czasu nie liczą ...
Wiek: 18 Dołączył: 10 Kwi 2008 Posty: 230 Skąd: Grudziądz
Wysłany: Nie Sie 30, 2009 19:19
luki. Jeden z czterech moderatorów forum. Jest też redaktorem bloga, przeprowadza świetne wywiady. Rok starszy ode mnie. O dziwo pierwsze kroki w kolekcjonerstwie stawiał w podobnym czasie co ja. Tylko moja spora przerwa zdecydowała o miejscu mojej kolekcji w hierarchii na forum (wiem, że każdy ma zbierać dla siebie ) Wydaję mi się, że mamy nico inne podejście do naszego hobby. Mimo to wielki plus dla tego pana Zapomniałem dodać, że pochodzi z drugiego końca Polski
Ostatnio zmieniony przez Cris Nie Sie 30, 2009 19:20, w całości zmieniany 1 raz
Chłopak z Grudziądza miał mi zebrac grafy tamtejszej drużyny ale coś nie wyszło .Miły User fajnie się z nim gada na gg.Kibic PSV.Za nami jedna wymiana tak jak wspominałem dużo rozmów na gg miły chłopak .Plus
pulpet - radomianin, naprawdę spoko ziomek prawie codziennie gadamy na gg o kolekcjonowaniu grafów, czy też innych sprawach. Nie lubi osób, które piszą tam, gdzie ktoś przed chwilą dostał odpis. Wielbiciel odpisów od uczestników MŚ U-20 (patrz. jego album), ale zawodnikami z Premiership też nie pogardzi. Zapraszał mnie do Radomia, może kiedyś wpadnę? Ogólnie godny polecenia user
vb - ciekawy użytkownik, posiadający w kolekcji wiele ciekawych autografów. Z ciekawością czytam jego posty w temacie "Od kogo i co". Ma bardzo trafnego avatara - Alonso poszedł za kasą i nic tego nie zmieni. Poza tym kibic Liverpoolu, bez wymian, kilka krótkich rozmów na GG, ale użytkownik jak najbardziej na poziomie. +.
Profil: Autografy
Kolekcjoner od: Szczęśliwi czasu nie liczą ...
Wiek: 18 Dołączył: 10 Kwi 2008 Posty: 230 Skąd: Grudziądz
Wysłany: Pon Sie 31, 2009 14:54
Palladino - 1 z 4 opiekunów bloga. Pochodzi z Żor (?) , rok młodszy ode mnie. Bez rozmów na gg i wymian. (chyba ) fan Juve. Na forum pisze dosyć często i mądrze dlatego +
Cris - nick kojarzy mi się oczywiście z Cristiano Ronaldo, jako jeden z pierwszych na forum miał autograf Arshavina, pochodzi z Grudziądza, ostatnio zbierał autografy miejscowej Olimpii, nigdy z nim nie rozmawiałem, ale jak najbardziej dla mnie na plus
VB-Kibic Liverpoolu dużo z nim gadam na gg ma takie samo podejśie do kolekcjonerstwa co ja .Na gg oprócz rozmów o kolekcjonerstwie rozmawiamy też na inne tematy.User mi Bliski.Miły Chłopak.Pozdro
Pulpet- mieszka w Radomiu, zbierał ostatnio podpisy na Widzewie, dosyć często rozmawiam z nim na gg, przed nami zapewne jedna wymiana już praktycznie dogadana .Jego kolekcja systematycznie się powiększa i oby tak dalej .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum