Śmieszne może nie, ale ukazuje, że ważny jest profesjonalizm - nawet w tym hobby. Możliwe, że nowik napisał tam wszystko ok, ale samo to, że piłkarz poprawił wywołałoby u mnie odruch sprawdzania 10-krotnego wszystkiego co piszę.
Zresztą Szymonie różne rzeczy różnych ludzi śmieszą.
Dokładnie.Napisałem ''r'' które Borce wziął jako ''v''.Tak trudno zrozumiec?! Dla mnie to śmieszne nie jest.Sam poprawil bo myslal ze to ''v''.Dopiero Marko Bajic który tlumaczyl moja rozmowe z Borce i Denisem powiedzial ze to r jest,ale on nie zdazyl w pore i juz poprawil ''r'' pisemne na drukowane.
Bardzo fajna i duża kolekcja.Fajny graf Bandrowskiego Tomasza.Życzę Ci dużo cierpliwości w kolekcjonowaniu i samych sukcesów w tej dziedzinie.Zapraszam do mojego spisu i albumu
Pozdro!
Rozśmieszył mnie ponieważ Alojzy ma wiele rzadziej spotykanych autografów w których są choćby Strachan Gordon,Bergkamp Dennis czy Lizarazu Bixente. A R@ spodobał się autograf, który można zdobyć bez większej trudności.
Ps. R@ widać że robisz wszystko żeby zwrócić na siebie uwagę, coś czuje że masz wzór takiego postu i tylko zmieniasz nazwisko gracz.
Ostatnio zmieniony przez Tentego Sob Lis 07, 2009 17:34, w całości zmieniany 1 raz
Tak samo było u mnie, napisał identycznie tak samo jak u kogoś innego w spisie. Słowo w słowo, kropka w kropkę.
_________________ Nie pisać w sprawie wymiany lub kupna/sprzedaży.
Nie wymieniam się, nie kupuję ani nie sprzedaję!
---
Zapraszam do mojej galerii autografów
www.gallerymackinho7.fotopic.net
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum