Grzegorz14- z Dziwnowa, co mnie nie dziwi. W wakacje podobno kręci lody z automatu. Po podpisie widać, że fan bajek, co w tym wieku jest zrozumiałe.
Prawdopodobnie admin na konkurencyjnej(?!) stronie, która ma w "www". NA PLUS! Jak sam twierdzi na słabość do " Homoseksualistów, Pedofilów, Zboczeńców i wszystkich razem wziętych??" jakby co, mam dowody.
Prawdopodobnie admin na konkurencyjnej(?!) stronie, która ma w "www". NA PLUS! Jak sam twierdzi na słabość do " Homoseksualistów, Pedofilów, Zboczeńców i wszystkich razem wziętych??" jakby co, mam dowody.
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 16 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1126 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Wto Sty 19, 2010 11:37 pm
Ok. Tradycji stanie się zadość. Organizujemy konkurs na Złote usta2009. Jest to, tak jakby 13. kategoria naszych forumowych oskarów. Tak, więc GTW wybrała trzy cytaty (a właściwie: dwa cytat i jeden post w postaci graficznej). Kandydaci na złote usta 2009 to:
1. Roger:
Roger napisał/a:
będę miał tyle grafów ile Ty jeżeli sprzedam około 500.
Tak Nowik, masz rację. Dlatego sprzedaję teraz grafy, bo stawiam na ilość. Im mniej tym lepiej!
2. wEncio:
wEncio napisał/a:
Zacząłem interesować się biathlonem od zwycięstw Justyny Kowalczyk na Mistrzostwach Świata.
Jest w internecie taka zagraniczna strona i tam są adresy domowe do piłkarzy ale nie wiem czy są pewne.Na forum nie będe ich zamieszczał bo takich rzeczy nie rozdaje na prawo i lewo.
Czarek napisał/a:
Jeden z najmądrzejszych twoich postów.
Może niezabawny , ale wcześniej napisał już post w którym miał racje .
Ostatnio zmieniony przez miki_barca Wto Lut 09, 2010 10:39 pm, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum