_________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie Trochę lepsza gała, nie zszywana osiem razy. Jedenastu napastników, cały czas zero bramkarzy. Się mogą różnić czasy, ale nie charakter ludzi, ciekawe, gdzie za parę lat będziecie mieli kumpli
Nie, za to tobie może odpaść, jeśli będziesz musiał kliknąć myszką raz więcej.
Wrzucanie linków do tego tematu ma za zadanie promocję danej muzyki, polecenie jej innym. A jeżeli ktoś wrzuca sam link do youtube, nawet go nie opisując, to chyba nie liczysz, że ktokolwiek to sprawdzi?*
* wiem, że tacy się znajdą, uogólniłem
Ostatnio zmieniony przez H7 Pią Sty 13, 2012 18:05, w całości zmieniany 1 raz
Profil: Podpisy rep. swoich krajów
Kolekcjoner od: zawsze
Wysłany: Pią Sty 13, 2012 19:05
H7 napisał/a:
lefty napisał/a:
Nie, za to tobie może odpaść, jeśli będziesz musiał kliknąć myszką raz więcej.
Wrzucanie linków do tego tematu ma za zadanie promocję danej muzyki, polecenie jej innym. A jeżeli ktoś wrzuca sam link do youtube, nawet go nie opisując, to chyba nie liczysz, że ktokolwiek to sprawdzi?*
* wiem, że tacy się znajdą, uogólniłem
Dobra, zgoda.
Ale przesłuchałeś Little Red'a?
_________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie Trochę lepsza gała, nie zszywana osiem razy. Jedenastu napastników, cały czas zero bramkarzy. Się mogą różnić czasy, ale nie charakter ludzi, ciekawe, gdzie za parę lat będziecie mieli kumpli
Polecam ten cover, który moim zdaniem jest bardzo dobry. Zamieszczam to w takiej formie, żeby nie przysparzać kłopotu leniuszkom, dla których samo zalogowanie się na forum jest nie lada wyzwaniem.
Profil: Podpisy rep. swoich krajów
Kolekcjoner od: zawsze
Wysłany: Pon Sty 16, 2012 15:08
pulpet napisał/a:
http://www.youtube.com/watch?v=VD0PSHyAOzY konfident to nie człowiek to kur** i koniec
Jakich ty obuchów słuchasz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum