Kanye zapowiedział wydanie mini-albumu z Hovą, pierwszy singiel już jest (http://www.youtube.com/watch?v=NLfwEp7vij4), współpraca najlepszy producent / najlepszy raper zapowiada się obiecująco.
Mixtape całkiem niezły, rzeczywiście kawałek GTA przypadł mi do gustu ; )
W ogóle teraz szykuje się sporo dobrych produkcji, chciałoby się je mieć wszystkie w kolekcji, tylko skąd brać na to wszystko pieniądze...
no ja także przesłuchałem nawet kilkakrotnie mixtejp kilka dobrych kawawałków, reszta średnia. Coraz bliżej premiera krążka Pezet'a i Małolat'a czas szybkować troche kasy bo jak kolega Zioomuś wspomniał szykuje się sporo dobrych produkcji a i kolekcje warto by powiększyć ;D
Dopiero niedawno sprawdziłem ostatnią rapową płytę Ye i, kurde, w jakiej on tam jest formie. Praktycznie - no może poza zwrotką Lil'Wayne, ale to normalka - nie ma słabego momentu. Liczę, że jeszcze wróci do poziomu z College Dropout i właśnie Graduation.
Ostatnio zmieniony przez H7 Nie Wrz 19, 2010 21:22, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum