e: właśnie sprawdziłem, że familia hp na ostatniej płycie miała kawałek z MA. o kur... szacunek! łdz ny zawsze razem poprzeczka podciągnięta niebywale wysoko, Murray, Evidence, Ace... liczę, że na następną płytę Oesteer ściągnie co najmniej Jaya
„Czarny wrzesień” to trzeci solowy album Rycha Peji, który ujrzy światło dzienne już w kwietniu. Płytę promować będzie klip do utworów „Frajerhejt 9.12/DTKJ”. Zapytany o zapowiedziany na poprzednim albumie krążek „Książe” Peja odpowiada: „Wystąpiły pewne okoliczności, które sprawiły, ze nagrałem niezaplanowany album i tylko, dlatego „Książę” będzie moim nie trzecim, a czwartym solowym krążkiem. Za większość produkcji na „IX” odpowiedzialny jest poznański producent Hirass. W nagraniu płyty brał udział również Decks, z którym już teraz zabieramy się za „Reedukację”
Myślę że to nie jest żart, gdyż od pewnego czasu, w filmikach Decks'a i na kanale Pei w tle pojawiły się tajemnicze "IX". Dj Decks i Dj Story w wywiadzie wygadali się że stracą przyjaciela, po czym dodali Tedego.
To pojawiło się na kanale Pei wczoraj:
"Na oficjalnym kanale YT Rycha Peji ukazała się krótka wideo zapowiedź klipu pt. Peja vs "Hip Hop". Już wkrótce rozwiązana zostanie zagadka tajemniczych IX, której kilka dni temu pojawiły się w tle różnych witryn SLU, zapowiedzi, opisów iTD. Bądźcie czujni! "
Kolekcjoner od: od 2003 roku bilety
Wiek: 12 Dołączył: 13 Gru 2008 Posty: 215 Skąd: z Olsztyna
Wysłany: Czw Kwi 01, 2010 08:49
michal1993a napisał/a:
Myślę że to nie jest żart, gdyż od pewnego czasu, w filmikach Decks'a i na kanale Pei w tle pojawiły się tajemnicze "IX". Dj Decks i Dj Story w wywiadzie wygadali się że stracą przyjaciela, po czym dodali Tedego.
To pojawiło się na kanale Pei wczoraj:
"Na oficjalnym kanale YT Rycha Peji ukazała się krótka wideo zapowiedź klipu pt. Peja vs "Hip Hop". Już wkrótce rozwiązana zostanie zagadka tajemniczych IX, której kilka dni temu pojawiły się w tle różnych witryn SLU, zapowiedzi, opisów iTD. Bądźcie czujni! "
iTD można się domyślić dlaczego są napisane z dużej litery TD
Nie jest to żart,ponieważ Rychu kilka dni temu na kanale napisał,ze mają wyjść dissy. Są już nawet tytuły... Zajebiscie,ze za prawie całą produkcję wziął się Hirass Dissy mają być w niedzielę...przynajmniej tak wynika z opisu gg Decksa Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez Marcinos Czw Kwi 01, 2010 08:49, w całości zmieniany 1 raz
ładnie odpiera argumenty, to się nawet może podobać.
tylko ja się tak zastanawiam - Ryszard wyśmiewał płytę Tedego z dissami, mówił coś, iż powinien jeszcze zrobić trasę koncertową, w każdym razie, skoro szydził z zagrania swojego oponenta, to dlaczego odpowiada tym samym? no nic, ważne że na wykładzie z socjologii będzie czego posłuchać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum