Profil: Podpisy rep. swoich krajów
Kolekcjoner od: zawsze
Wysłany: Pią Mar 19, 2010 15:28
Słuchałem.
Chodzi mi o pomysł, piosenki są średnie, ale Fajbusiewicz buduje klimat
Najlepsza piosenka to Klucz do zagadki.
_________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie Trochę lepsza gała, nie zszywana osiem razy. Jedenastu napastników, cały czas zero bramkarzy. Się mogą różnić czasy, ale nie charakter ludzi, ciekawe, gdzie za parę lat będziecie mieli kumpli
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2909 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Pią Mar 19, 2010 15:41
Pycio napisał/a:
nic do Lecha nie mam, ale jego flow jest na poziomie mojego dziadka
Jak Leszek ma flow na poziomie Twojego dziadka, to Małpa ma chyba na poziomie użytkownika matihh. Nie mówię już o Ostrym, którego skrzeczenie słuchać nie mogę.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2909 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Pią Mar 19, 2010 16:34
Bo Eldo ma jedną płytę świetną, a potem puszcza takiego zamulacza jak CKCUA, czy chyba najgorszą jego czyli Opowieść... Na tych kapitalnych płytach jak Eternia też mu się zdarzają smęty jak np. Autobus 522 czy Oryginalny Pilsner. I to na pewno nie jest muzyka, którą sobie włączasz i leci, w zasadzie najlepiej ją puszczać na słuchawkach.
Granice (nie wiem czy tylko mi się tak wydaje, dla mnie to najgorszy teledysk, z kawałkiem ma tyle wspólnego co ja z abstynencją)
http://www.youtube.com/watch?v=ayp2BsdRhw8
Wysłany: Pią Mar 19, 2010 19:14
Dla mnie najlepsze kawałki Eldo to
27
Diabeł na oknie
Noc rap samochód
Gdyby nie ty
Dany Drumz gra funk
Ja jakoś nie mogę słuchać Mesa. Denerwuje mnie. Nie wiem dlaczego.
_________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie Trochę lepsza gała, nie zszywana osiem razy. Jedenastu napastników, cały czas zero bramkarzy. Się mogą różnić czasy, ale nie charakter ludzi, ciekawe, gdzie za parę lat będziecie mieli kumpli
od wczoraj nie schodzi z głośników, jeden z najlepszych usłyszanych przeze mnie kawałków ever. zresztą wszystkie trzy płyty Masty które sprawdziłem są genialne, niekwestionowany król podziemnego niujorku
Ostatnio zmieniony przez H7 Nie Mar 21, 2010 08:42, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 12:13
gollaz napisał/a:
Może za mądry...?
Nie chodzi o słowa, bo nawet nie mogę ich słuchać przy tycn podkładach i braku muzyki.
Zamach na przeciętność jest dobra.
kolejny koncert OSTRego za mną, jak zawsze miazga. Cadillac i Zorak również na świetnym poziomie. z ciekawostek powiem, że zdobyłem sobie autograf Kochana.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum