Jak tam radzicie sobie w kuchni? Działacie coś więcej czy tylko woda na herbatę albo zupkę chińską? Oto moje ostatnie arcydzieła:
Sałatka z kukurydzy, papryki i pomidora.
Kolekcjoner od: od 2003 roku bilety
Wiek: 12 Dołączył: 13 Gru 2008 Posty: 215 Skąd: z Olsztyna
Wysłany: Pią Cze 24, 2011 17:33
Propsy za pierwszą sałatkę. Ja sobie radzę dobrze w kuchni. Dzisiaj np. zrobiłem Chili Con Carne z makaronem
Co do sałatek jeszcze, to polecam ryż,pierś z kurczoka, majonez, kukurydza, pomidor i ogórek kiszony. Do tego toasty z serem i jest kozacka.
Ostatnio zmieniony przez Marcinos Pią Cze 24, 2011 17:37, w całości zmieniany 2 razy
Ja nie gotuję za dużo, bo raczej w tej dziedzinie to sobie słabo radzę, ale z czasem z treningiem to kto wie, napewno sie czegoś nauczę. A dla H7 wielkie propsy za sałatkę ! Bym sobie ją szamał
Pozdro!
Potraw to tylko umiem chyba placki ziemniaczane, które, jak mam czas, to przygotuję i które po prostu uwielbiam .Innych specjałów niestety nie potrafię, ale w przyszłości chciałbym się nauczyć .
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1303 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Sob Cze 25, 2011 09:26
Myślę, że jeśli ktoś naprawdę nie potrafi zrobić dla siebie jedzenia, a jest załóżmy over 14 to... powinien się nauczyć.
Teoretycznie ugotuję wszystko, ale najlepiej/najszybciej wychodzi mi np. kurczak z ryżem w curry, ewentualnie kurczak na parze z warzywami i ryżem, ewentualnie jakaś pierś grillowana z frytkami. Nic trudnego.
[ Komentarz dodany przez: luki: Sob Cze 25, 2011 11:55 am ]
Dobrze wiedzieć przed Pragą ;*
ja przed studiami nie gotowałem, nie smażyłem itp praktycznie wcale, choć jak trzeba było to dawałem radę. teraz jestem prosem, ale i tak jem na stołówkach i w restauracjach, bo czasu nie mam na samodzielne kuchcenie.
Dużo tych kolegów widzę masz, hihih .
Chińczyki w Warszawie drogie słyszałem, po 17 zeta podobno .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum