Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2909 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 12:31
Psy Wojny, Król Szczurów.
Ostatnio czytam sagę o Ballantyne'ach Wilbura Smitha. Wcześniej czytałem tego autora chyba Król Nilu i mi się nie spodobał (ale to chyba przez wg mnie złe tłumaczenie). Pierwsza część Lot Sokoła dość dobra, teraz czekam aż starsi mi zwiozą do domu dalsze części bo leżą u nich.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Ja nie czytam książek i wiem że to źle o mnie świadczy Po prostu teraz jakoś mnie tak natchnęło żeby kupić książkę o Zizou bo to mój ulubiony piłkarz I przy okazji wstąpiłem do biblioteki po jeszcze jakieś i sam nie wiem czy przeczytam. O Zidane już prawie przeczytałem
Ja zazwyczaj czytam tylko gazety piłkarskie typu Piłka Nożna. A co do książek, ostatnio przeczytałem książę o Milanie. Była z Gazetą Wyborczą to kupiłem, ponieważ Milan lubię. A tak to książki sporadycznie, chyba że do szkoły coś trzeba przeczytać.
Ja się zabieram do przeczytania książki "Potęga podświadomości" jak mi tylko kumpel pożyczy
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Obecnie jestem w połowie książki "5 lat kacetu" Stanisława Grzesiuka. Naprawdę świetna. Jeszcze muszę dorwać "Byłem kapo" Stefana Krukowskiego - te same wydarzenia opowiedziane przez obozowego przyjaciela tego pierwszego.
Ostatnio zmieniony przez H7 Pon Lip 07, 2008 17:00, w całości zmieniany 1 raz
Obecnie jestem w połowie książki "5 lat kacetu" Stanisława Grzesiuka. Naprawdę świetna.
Ja już ją kończe Jedna z najlepszych książek które czytałem Napisana łatwym językiem, z humorem, książe tą się nie czyta tylko pochłania szczegolnie jak kogos interesują realia II WŚ
Skończyłem "5 lat kacetu" Grzesiuka. Naprawdę wyśmienita książka, napisana prostym językiem, dlatego też bardzo łatwo się ją czyta. Serdecznie każdemu polecam, teraz biorę się (jak znajdę) za "Byłem kapo" Krukowskiego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum