moim zdaniem też logo jakiś cytat tylko najlepiej po Polsku i może dało by się wkomponować jakieś zdjęcie albo coś żeby było widać że chodzi o kolekcjonowanie autografów
Na pewno nie będzie żadnego kombinowania, chyba, że chcecie płacić za koszulkę 30-40 zł.
Najlepiej logo i jakieś jedno zdanie pod spodem.
ZAPISY ZAKOŃCZONE. OTO LISTA OSÓB (15):
-Michael900
-Gelu
-Mario
-Mani
-luki
-kremówka
-matihiphop
-Concacaf
- Mateqi
-MATI2000
-ferrari22
-Interista
-Mexan
-Shimano
-Tick
Teraz musimy wybrać konkretny wzór. Proponuje czas do poniedziałku. Potem zrobimy głosowanie. I pamiętajcie, bez dziwactw, bo to będzie drożej kosztowało.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Ostatnio zmieniony przez Woland Wto Sie 24, 2010 14:05, w całości zmieniany 4 razy
Profil: Autografy polskich piłkarzy
Kolekcjoner od: 2008-02
Wysłany: Pią Sie 20, 2010 09:14
Ja jestem jak najbardziej za tym: http://i32.tinypic.com/otgp5l.png
Powodów za jest kilka: widać jak to bedzie wyglądało. Fajnie rozmieszczone. Materiał z której jest ta czcionka na projekcie mniej więcej kojarzę jak jest zrobiona i mam nadzieję, że taka będzie. A co jeszcze do tych napisów, zdań i co tam jeszcze być miało. Moim zdaniem w prostocie siła. Samo kolekcja24.pl takiej wielkości jest w sam raz i to bardzo dobrze wygląda. Dodatkowo o ile dobrze mniemam w przypadku tego podkoszulku cena będzie taka jak miała być czyli 15-20zł. Tyle ode mnie
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum