Jaki macie telefon komórkowy? Jaki chcielibyście mieć? Ja mam Siemensa C75 i jestem z niego zadowolony, a jeśli chodzi o moją wymarzoną komórke, to narazie takiej nie mam
Także mam Siemensa c75.Telefon fajny ciekawa stylistyka ogólnie nie jest źle! Jeśli o komórke,którą chciałbym mieć powinna by być komóra mająca mp3 i pamięc zewnetrzną
Ja nie jestem zbyt oryginalny bo mam również Siemensa tylko że strasznie słabiutkiego bo A50, ale jak na moje wymagania jest w sam raz i mi wystarcza. Niedługo pomyślę o czymś nowym
Kolejna osoba, która się wyłamuje to ja . Jestem szczęśliwym posiadaczem Nokii 6610 Telefon, który chciałbym posiadać to Siemens cx65, lub Motorola V3.
A mój telefon to Philips Fisio 355. Jest ładniutki i ma aparat więc mi się podoba. Zawsze chciałam mieć Simensa C65, ale mój tata mnie wyprzedził a nie chciałam miec takiego telefonu jak on...
A ja sprawiłem sobie w czwartek nowy fon i mam teraz sony ericssona t630!
Ma fajny aparat, irde bluethooth(nie wiem czy dobrze napisałem ), motywy dzwonki polifoniczne , tapety, gry... Tylko niestety pamięć nie zewnętrzna i tylko 2 mb ma . Ale ogólnie fajny fonik.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum