Ogłoszenie 

Obsluga informatyczna firm Sukienki serwer hp ml110

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: mani
Nie Kwi 20, 2008 19:13
Kim zamierzasz zostać w przyszłości?
Autor Wiadomość
Nowik 

Profil: Autografy piłkarskie
Kolekcjoner od: 2008(autografy)
Wysłany: Sro Sie 25, 2010 10:14   

mateqi napisał/a:
III liga 2010/2011, grupa: małopolsko-świętokrzyska
Kraków,Kielce

a rezerwy Lechii gdzie grają ?? jeżdżą sobie po wioskach w III lidze pomorsko-zachodniopomorskiej

http://www.90minut.pl/liga/0/liga5079.html

[ Dodano: Wto Sie 24, 2010 11:02 pm ]
Concacaf napisał/a:
No dobra, może nie wszystkie to wsie, ale chodziło mi głównie o to, że granie w III lidze nie jest organizacyjnie i zarobkowo ciekawe.

co do zarobków no na razie w moim wieku nie jest to najważniejsze ;)
a mi chodzi o to żeby odbić się gdzieś do II ligi albo I nie jest to łatwe ale realne

[ Dodano: Wto Sie 24, 2010 11:03 pm ]
Wystarczą chęci ;) a co możesz stracić?? to trochę potu

Tu muszę się wtrącic. Rezerwy Lechii to miejsce dla zawodników nie mających miejsca w podstawowym składzie Lechii. Grają oni raczej bardziej dla tego, żeby mogli kontynuowac swoją karierę niż zarabiac kasę. Swoją drogą nieźle im idzie i przede wszystkim robią to dla przyjemności. Raczej w d.. mają to czy jeżdżą po wioskach czy nie bo trudno żeby w ligach okręgowych,III i II ligach nie było drużyn z wiosek. Poza tym w 1 lidze występuje klub z wioski! I co? I dobrze. Gra jak gra, ale gra. Pozdro :)

Nicolas 

Profil: Autografy
Wysłany: Sro Sie 25, 2010 10:43   

Pycio napisał/a:
Nicolas napisał/a:
no to gratuluję ambicji grać w III lidze co za radocha

Jak się kocha piłkę to zajebista radocha. Też planuję sobie kiedyś pokopać w jakiejś klasie B czy gdzieś.

Ale to dla przyjemności chcesz kopać w B klasie , a nie chcesz żywić tym siebie i rodziny.. czytajmy ze zrozumieniem.

Animowana historia Polski..

mleko 

Profil: Autografy, Szaliki
Kolekcjoner od: Listopad 2008
Wysłany: Sro Sie 25, 2010 10:50   

Nicolas napisał/a:
Pycio napisał/a:
Nicolas napisał/a:
no to gratuluję ambicji grać w III lidze co za radocha

Jak się kocha piłkę to zajebista radocha. Też planuję sobie kiedyś pokopać w jakiejś klasie B czy gdzieś.

Ale to dla przyjemności chcesz kopać w B klasie , a nie chcesz żywić tym siebie i rodziny.. czytajmy ze zrozumieniem.

Taki piłkarz II, czy III ligowy ma również jakieś dochody. Nie są to duże sumy, ale zawsze jakiś dodatek. Znam osobiście pewnego pana z III ligi, który potrafi zarobić 800-1500 zł i traktuje sport jako zabawę. Obecnie ma 21 lat i dorabia tym sposobem do studiów.

Nicolas 

Wysłany: Sro Sie 25, 2010 15:40   

Tak jak napisałem 1500 zł można zarobić, ale jest to jednak "dodatek" a nie praca na życie. Póki jest sam nie utrzymuje nikogo to naprawdę fajna sprawa, jednak na dłuższą metę nie jest to dobry pomysł. No chyba, że gdzieś się wyżej wybijesz ;)

Animowana historia Polski..

pulpet 

Kolekcjoner od: 2008
Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Sro Sie 25, 2010 18:02   

Nicolas napisał/a:
Co do bycia piłkarzem.. no to gratuluję ambicji grać w III lidze co za radocha, a jak dostane 1,5 tyś złotych(może) to dorobię na poczcie bo to fajna praca masz taki fajny niebieski uniform i skórzaną torbę.
Co do jeżdżenia po wiochach.. no i co, ze pojedzie do Warszawy czy Łodzi gdzie kluby prezentują fatalny poziom.. Pojedzie do Łodzi zagra z SMS-em i wraca do domu.. jupi :)
No jeździłbyś 300 km..super będąc piłkarzem fajnie się jeździ busem czy wow w najlepszym razie autokarem.
Nie masz racji, że wystarcza chęci, aby do czegoś dojść jest to ciężka praca, bardzo duzo treningów, aż będziesz mdlał i wymiotował(taka metafora, czyli będziesz pracował ponad swoje możliwości), nie tylko pot, ale i krew musisz z siebie dać. Może wtedy coś z Ciebie urośnie. I trenować nie tylko na treningach ale i w domu.
Życzę Ci aby twoje marzenie sie spełniło, ale będzie bardzo ciężko. Sam mam takie marzenia, ale wiem, że jak mnie teraz nikt nie zauważył to naprawde będzie ze mną ciężko. Gram w Radomiaku i wiem, że za jakieś 3-4 lata mógłbym trafić do seniorów. Ale nie traktowałbym tego jako prace czy coś takiego, lecz jako zabawę.... Choć jak wiemy za 3 lata Radomiak będzie grał w 1-2 lidzę ;) hehe

Co do moich planów chciałbym zostać zawodowym żołnierzem.

Że w jakiej będzie grał w lidze :lol: ?

A B klasa to super sprawa 2 treningi tygodniowo ,Jeśli się trafi na fajną drużynę to i atmosfera fajna jest i wogóle.Wyjazdy są najlepsze

Ostatnio zmieniony przez pulpet Sro Sie 25, 2010 18:06, w całości zmieniany 2 razy  

Odpowiedz do tematu