Ja przypadkiem... Wszedłem na forum Piłki Nożnej (gazety) i tam były linki... Wszedłem w jeden z nich, tam na stronce w inny i jakoś pośrednio tutaj dotarłem...
:D:D
Wysłany: Sob Maj 05, 2007 08:59
Ja kiedyś przeglądając fora o pamiątkach natrafiłem na link do tego forum u kogoś w podpisie. I tak tutaj trafiłem.
Ja od Robaka Ale sam nie pamietam. Miał on pomysł na forum o pamiątkach i powiedział mi o tym jak pisaliśmy razem na JP. Założył i zaprosił do administracji. Chyba tak
Ja od Robaka Ale sam nie pamietam. Miał on pomysł na forum o pamiątkach i powiedział mi o tym jak pisaliśmy razem na JP. Założył i zaprosił do administracji. Chyba tak
Ja zobaczyłem temat na forum i wszedłem na niego. Potem user z forum zaproponował mi zrobienie swojego forum na temat pamiątek. Ja przystałem na ten pomysł i On stworzył forum. W tym samym dniu zgłosił się do Niego i do mnie administrator tego forum abyśmy je połączyli. Zaproponował, że ja będę administratorem, a założyciel forum z tego co pamiętam moderatorem. Po jakimś czasie mnie wywalili z tego zaszczytnego urzędu. Potem na jakiś czas stałem się moderatorem, ale i z tego miejsca mnie usunęli. Tak więc teraz jestem zwykłym userem i nie mam forum, ani administratora.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum