No to kolejna ankieta za nami. Nba pisze swój alfabet, a następna ankieta wygląda następująco:
Z poprzedniej ankiety:
Fler
Mart_Poom
Wybieram:
Mani
I potrzebujemy jeszcze jednej osoby. Zgłaszajcie się
Dodane po 43 minutach:
Nba nie zgadza się pisać alfabetu (gratuluje ) tak więc znów mamy dogrywkę, bo na 2 miejscu ex auqo są Fler i Mart_Poom. Głosowanie trwa do dzisiaj do godz. 21.
Dodane po 5 godzinach 29 minutach:
Fler wygrał i on napisze alfabet.
Skład następnej ankiety
Mart_Poom
Gelu
Mani
i brakuje na jednej osoby. Zgłaszajcie się.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Dzięki wszystkim co zagłosowali, wyróżnili mnie w Oscarach i ankiecie. Chciałem tez podziękować GTW za mile przyjęcie mnie do grona i wszystkim userom którzy mi pomogli już nie raz ( jeśli chodzi o pomoc w zdobywaniu grafów) tutaj największe należą się Szymonowi, Palladino i wojtasikowi.
DZIEKI WIELKIE.
Nie ma za co Takich ludzi jak Fler nie da się nie lubić i mam nadzieję, że nikt nie uwierzył w te idiotyczne oskarżenia co do tej wymiany (temat w Ogólnych)... Naprawdę świetny kumpel, więcej takich
Tradycji stało się zadość i kolejny raz mamy remis. Czekamy na decydujący głos!
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Tym razem dogrywka poszła szybko i wygrał Mart_Poom - prosimy napisać alfabet
Do następnej ankiety przechodzą
Mani
Lukasek92
ja wybieram
Reayuk'a
i zgłaszajcie się, bo brakuje 4 osoby
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum