Dobra, niech już tak będzie. Flinston pisz Alfabet.
Kolejna ankieta:
Mart_Poom
Gelu
Fler
nba13-93
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Wow... no to sie dowiedzielismy wszyscy niezlych rzeczy Wydajesz sie tak przy wszystkich napinać, wszystkich zjeżdżasz, przeklinasz, a okazuje się, że masz 15 lat, jesteś rodzinny,religijny,grzeczny itd.No i bardzo dobrze Rzeczywiście po tych Twoich postach można było wysnuć same negatywy, ale teraz wiem, że ten, który najwięcej nadaje i się napina, to tylko mój rówieśnik... fajny alfabet podoba mi sie
A ja o Flinstonie zawsze miałem takie zdanie. Ządze tak chociażby po rozmowach z nim na gg
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Dziękuję za uwzględnienie To co przeczytałem, jakoś mnie nie zdziwiło, takim go znałem i takim go lubię, bo to takie moje klimaty parafrazując Grzesia Pozdrawiam
W sumie to bardzo ciekawy alfabet. Wiele rzeczy dowiedziałem się o Tobie, w sumie to nie wiem czy wcześniej Cie już nie znałem i nie rozmawiałem z Tobą, ale spoko.
K - *** mać. Tak apropo przekleństw. Często zdarza mi się przeklinać, czasem dla rozluźnienia sytuacji, innym razem jestem wkurzony i muszę się wyżyć. Proste słowa: ''Kurwa mać, wypierdalać stąd'' wystarczą na rozładowania napięcia. Pozatym jestem spokojnym człowiekiem i nie wdaje się w bójki, kłótnie itp.
Z tym do siebie jesteśmy podobni Ale także skoki, też zacząłem interesować się gdy Adam wygrywał
Lenistwo i "yyy..." Pasuje także do mnie, ale na przykład
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum