Wysłany: Sob Gru 17, 2011 22:17 FORUMOWE OSCARY - Edycja VI 2011
Rok powoli się kończy, pora więc na kolejne, szóste już, oskary. Zapraszamy do głosowania Macie na to czas do końca roku.
Zasady są proste:
- Nie można głosować na siebie.
- Podajemy tylko jedną osobę w każdej kategorii.
-Uzasadniamy swój wybór
W przypadku nie stosowania się do zasad, post zostanie usunięty, a jego autor może dostać ostrzeżenie.
Głosować można będzie do końca grudnia. Pytania możecie kierować w temacie "Dyskusja", proszę nie zaśmiecać tego tematu i oddawać w nim tylko głosy .
Ponadto wybierzemy złotego, srebrnego i brązowego forumowicza - osoby które uzyskają najwięcej głosów we wszystkich kategoriach, w których można głosować na każdego (bez 12, 14).
Userom życzę powodzenia i zapraszam do głosowania:
1. Ulubiony user
2. User z największą wiedzą piłkarską
3. Najaktywniejszy user
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy
6. Najlepszy kolekcjoner
7. Najlepszy album
8. Najlepszy dyskutant
9. Najbardziej szanowany user
10. Najbardziej pomocny user
11. Najlepszy debiutant
12. Najlepszy redaktor
13. User z najlepszym avatarem (Nick + krótki opis avataru)
14. Ulubiony administrator/moderator
Najlepiej, jakbyście głosowali według schematu, aby wyglądało to przejrzyście:
Schemat napisał/a:
1. Ulubiony user - Bogdan, bo rozmawia mi się z nim najlepiej.
2. User z największą wiedzą piłkarską - Stefan Padło, gdyż wypowiada się często i mądrze, kocham jego posty.
1. pawlik2412, najlepszy mam z nim kontakt, bardzo pomocna osoba
2. H7, wie chyba wszystko co się w futbolu dzieje i działo, bardzo podobają mi się jego wypowiedzi, a czasem mnie nawet bawią.
3. Mateqi, Mateusz praktycznie codziennie widać jego aktywność na forum, to jakiś post dotyczący Euro, to nowy temat założy
4. gollaz, bardzo podobają mi się żarty Grzegorza, są bardzo inteligentne i nie obrażają człowieka
5. luki, za temat Zagłębie Lubin
6. kammas, ten Pan ma nawet większą wymianę niż cała moja kolekcja (chyba nawet 3 razy większą )
7. ferrari22, popularny "Szymek" przy wysłaniu 8 fotek do piłkarza zostawia sobie 3-4 fotki każdego, a reszta na wymianę idzie, a przez to jego album (bez wymiany oczywiście) wynosi około 600 sztuk.
8. kaka, na każdy post odpowie i podyskutuje z przedmówcą w shoutboxie, zawsze się musi oczywiście z czymś nie zgodzić
9. gelu, administrator wkońcu. Bardzo go szanuję i cenię co robi dla naszego forum.
10. mani, to usunie napis, to zapoda fajną fotkę, dużo pomaga początkującym, jak i już doświadczonym kolekcjonerom.
11. tomek98, za post w shoutboxie:
Cytat:
niekturzy to chyba maja bana na google jak prosza o fotki
12. Agresor, dużo w tym roku pisał, jak na niego . Najlepsza notka o Wrocławiu z Unekasem bardzo mi się spodobała.
13. zioomus, ładna Pani w avku, podoba mi się
14. Fler, to nic, że do dziś się nie dogadaliśmy, ale cenię go za pomoc dla mnie i nie tylko. Pomaga mi czasem nawet w odrabianiu prac domowych z j.niemieckiego
1. Luki! - to z nim średnio 2-3 razy w tygodniu zaliczam ławkę w parku prowadząc rozmowy o wszystkim. mega świetny człowiek, król parkietów, ma w sobie magnez, widziałem się z nim nawet godzinę temu i pozostawiłem w towarzystwie...
2. Gollaz - jak zbieramy razem grafy i rozmawiamy na tematy czysto piłkarskie to czasami głupio mi się odezwać by nie walnąć jakieś gafy.
3. Mateqi - obecnie chyba jego tu najwięcej, coraz bardziej ogarnięty.
4. Gollaz - za Mydlniki, za zwalczenie czkawki u koleżanki Lukania, za żarty forumowe, wrocławskie, krakowskie, za całokształt
5. Niewiele nowych tematów powstaje; wydaje mi się, że Mani.
6. Gelu - nie idzie na ilość tylko jakość, ma ściśle sprecyzowane kogo zbiera, kogo nie, nie wozi się jak inni tym jakie i ile podpisów ma, umie ogarniać hotele itp
7. Odkąd nie ma fotopica trudno o wybór, ale stawiam na Marcina z Gdańska, Mani.
8. Luki - z nim dyskusje są jak bramka Zizou z finału LM'02 - cudowne!
9. Gollaz - nie tylko ze względu na wiek, budzi chłop respekt, a przy tym ma taki dystans do siebie, że tylko doceniać.
10. Mani - pomaga młodzieży, dobrze czuwa nad tym forum.
11. Odgapię od Johna, bo nikt mi do głowy nie przychodzi - tomek98.
12. Agresor - większego wyboru nie ma, lubię czytać jego notki.
13. Roger - szczerze, dlatego, że nie może go zabraknąć w moim oskarowym rankingu
14. Jarząbu - jak w punkcie 13.
2. Pulpet - Jedyny zawodowy kolekcjoner w Polsce. Jego wiedza piłkarska jest bardzo duża (chociaż konkursu urodzinowego nie wygrał). Trzeba mu za to pogratulować! Moje jądra składają się same do oklasków.
3. H7 - Lubi popisać shoutboxie.
4. Gollaz! Chłopak z dużym poczuciem humoru. Grzegorz umie rośmieszyć, powiedzieć coś głupiego, a zarazem śmiesznego. Przekonałem się o tym podczas pobytu we Wrocławiu.
5. Mani - Tematów nowych powstaje bardzo mało, ale zagłosuję tutaj na Maniego.
6. Gollaz - Dużo autografów piłkarskich, podpisów piłkarzy Manchesteru United
7. Mani - Odkąd nie działa fotopic podoba mi się jego strona. Dużo ciekawych podpisów "Białej Gwiazdy".
8. Rodowity_Łomżanin - Nie mogło go tutaj zabraknąć. Ostatnio dużo z nim dyskutuję. Nocki na lotnisku nie są mu straszne!
9. Najbardziej szanowany przeze mnie użytkownik to Hannibal mimo, iż mało udziela się na forum.
10. Mani - dużo pomaga początkującym, młodym kolekcjonerom.
11. Według mnie najlepszym debiutantem jest Mieszko93, spoko chłopak z Southampton ogarnął już sporo autografów osobiście.
12. Agres0r - W tym roku napisał już kilka ciekawych notek. Bardzo podoba mi się relacja ze zbierania Polaków we Wrocławiu.
13. Tick - Ma dość ciekawy, oryginalny avatar
14. Gollaz - Choć moderatorem od niedawna to już dobrze wykonuje swoją prace, jednak Tick też niczego sobie.
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2909 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Pon Gru 19, 2011 10:12
1. Mani. W zasadzie to nie chciałem tu nikogo umieszczać, bo po tegorocznych wojażach lubię dużo osób, ale Mani dostaje to wyróżnienie jako rekompensatę za wszystkie darmowe godziny spędzone z PKP w tym roku.
2. Pulpet zna Pekharta, Koubę, Marek Heinz czeka na niego zawsze na dworcu w Ołumieńcu.
3. John. Chyba John. Chyba go tu ciągle dużo.
4. pawlik2412. Śmieszą go moje, niby, żarty, chyba, chyba, że go nie śmieszą. Ale ja nie żartuję, nigdy, chyba, że żartuję. Hmm?!
5. naukinieba. Zdecydowanie najciekawszy temat na forum założył!
6. Koperta. Bo najlepszy, nie?
7. Mani. Cała reszta się nie postarała zrobić nic ciekawego po upadku fotopica.
8. Tick. Ale chyba ze znanej i lubianej zasady. Gdzie go tu wcisnąć
9. Master. Już 5 lat na forum, a nie widziałem żadnego głupiego postu z jego strony. Szacunek!
10. Wiem kto jest najmniej pomocnym na forum, nawet fotek nie potrafi skadrować jak chce żeby mu wywołać. No ale miało nie być o pulpecie, tylko o najbardziej pomocnym. Mani, bo mi kiedyś fotki wywołał.
11. tala_20. Mało tego w tym roku, no ale z Nią się kilka razy wymieniałem i był ok, więc niech ma
12. Mani. Za drugą część relacji ze zlotu.
13. śmietana. Fajny avatar, trochę go kseruję.
14. Lukaniu na zasadzie, a gdzie go tu dać. Już nie jest, ale był. A ogólnie wyróżnienie dla Marcina, który nawet w środku nocy po otrzymaniu telefonu od osób będących pod wpływem alkoholu potrafi zmienić nominowanemu nick na odpowiedni! :p
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
1. Ulubiony user - luki aka Samkoh - godziny przegadane o beznadziejności życia, musimy się w końcu poznać osobiście;
2. User z największą wiedzą piłkarską - pulpet - choć w tej kategorii nie ma sobie równych, to i tak nie spoczął na laurach i wciąż się dokształca;
3. Najaktywniejszy user - Mateqi - chyba on, choć paru konkurentów mu wyrosło;
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - gollaz - zwycięzca może być tylko jeden;
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - brak - to na forum w trakcie ostatniego roku powstał jakiś nowy temat?;
6. Najlepszy kolekcjoner - Rudy - nie wiem czy ciągle zbiera, ale swego czasu pełno świetnych odpisów dostawał, AMF;
7. Najlepszy album - brak - odkąd fotopic dołączył do Grubsona - nie przeglądam;
8. Najlepszy dyskutant - brak - na tym forum się nie dyskutuje, tylko wymienia informacje;
9. Najbardziej szanowany user - gollaz - za samą posturę ;
10. Najbardziej pomocny user - hannibal - całkokształt;
11. Najlepszy debiutant - brak - nikt ciekawy do nas nie dołączył;
12. Najlepszy redaktor - gollaz / śmietana. - za notki ze zbierania Meksyku i zlotu;
13. User z najlepszym avatarem (Nick + krótki opis avataru) - Sawik - nie wstydzi się swojej twarzy;
14. Ulubiony administrator/moderator - mani - bo w żadnej innej kategorii go nie nominowałem;
15. Największe wydarzenie minionego roku - K24 podbija Czeską Republikę - kategoria warta dodania.
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1303 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Wto Gru 20, 2011 18:51
1. Ulubiony user (1) luki, swój chłop po prostu.
2. User z największą wiedzą piłkarską pulpet z tego co wiem zna się, a jeśli ma w kolekcji autografy piłkarzy egzotycznych to coś o nich musi wiedzieć, więc szacunek.
3. Najaktywniejszy user mateqi, z rok na rok jest lepiej i nie dość, że się udziela, to ostatnio całkiem mądre rzeczy pisze.
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru, gollaz i już.
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy ---, kategoria trochę z dupy.
6. Najlepszy kolekcjoner kammas, jak się ma takie dojścia, to i autografy godne pozazdroszczenia
7. Najlepszy album ----
8. Najlepszy dyskutant (ulubiony user 2, kolejność przypadkowa) Tick, chodzi przede wszystkim o dyskusje przeprowadzone w rzeczywistości.
9. Najbardziej szanowany user gollaz i już
10. Najbardziej pomocny user (ulubiony user 3, kolejność przypadkowa) gelu, z rozkminianiem godzin przylotów/odlotów, miejsc zakwaterowań przybywających do Krakowa znanych osób nie ma sobie równych.
11. Najlepszy debiutant ---, nikt mi się nie rzucił w oczy.
12. Najlepszy redaktor (ulubiony user 4, kolejność przypadkowa) Śmietana, parę dni w Pradze wystarczyło, żebym zobaczył jakim jest spoko gościem.
13. User z najlepszym avatarem (Nick + krótki opis avataru) Tick, genialny avatar.
14. Ulubiony administrator/moderator (ulubiony user 5, kolejność przypadkowa) mani, nie mogło w moim głosowaniu zabraknąć Marcina.
Ostatnio zmieniony przez Jarzab93 Wto Gru 20, 2011 18:52, w całości zmieniany 1 raz
1. Ulubiony user - gollaz, jak co roku, tak i teraz, w tej kategorii wyróżniam kogoś innego. Typuję Grzegorza, za dwa fajne wyjazdy w tym roku, do Pragi i Warszawy. Wybór ciężki, bo mógłbym wpisać w tym miejscu jedną z kilku innych osób, które udało mi się poznać, ale niech będzie jednak Zielona Hołota
2. User z największą wiedzą piłkarską - pulpet, za to, że każdy Przegląd czyta przynajmniej czterokrotnie, żeby wiedzieć co się w świecie dzieje.
3. Najaktywniejszy user - mateqi, pisze sporo, z czasem z większym sensem, za co należy się pochwała
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - luki, niech ma, za całokształt suchych wypowiedzi na GG
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - mateqi, za temat o bazach na EURO (szczerze powiedziawszy nie przypominam sobie jakiegokolwiek innego założonego tematu w tym roku ).
6. Najlepszy kolekcjoner - Rob, w sumie jakoś nikt mi się w tym roku nie rzucił w oczy, a inżyniera Jarosława gdzieś umieścić wypada
7. Najlepszy album - gollaz, w sumie odgapię od niego samego, głos za to, że ma coś innego niż Picasę W tym miejscu należą się też podziękowania daydreamerowi za "zrobienie" albumu na forum, dzięki niemu niektórym łatwiej ogarniać własne skany.
8. Najlepszy dyskutant - śmietana, za dyskusje o bukmacherce (Karolu, mam nadzieję że pamiętasz, że pożyczasz mi na prezenty świąteczne) oraz ciekawe rozmowy podczas niedzielnego spaceru po Pradze.
9. Najbardziej szanowany user - luki, za pomoc kiedy był w GTW, za to, że odszedł dopiero po 1724 razie, kiedy próbował mi wmówić, że się nie nadaje i jest niepotrzebny, i za wiele innych sytuacji
10. Najbardziej pomocny user - Jarząbu, za ogarnięcie miejsca na piwo przed meczem z Podbeskidziem.
11. Najlepszy debiutant - H7, zlotowy debiutant, czy najlepszy to nie wiem, ale jeszcze go nie było w zestawieniu
12. Najlepszy redaktor - Tick, ciekawie pisze, a przede wszystkim bardzo sympatyczny człowiek, którego w moim rankingu zabraknąć nie może
13. User z najlepszym avatarem (Nick + krótki opis avataru) - gollaz, bo Zahor jest wolniejszy niż pielgrzymka do Częstochowy
14. Ulubiony administrator/moderator - gelu, na stanowisku od dawna, rzadko zaniedbuje obowiązki. Fleru też zasługuje na wyróżnienie, ale zamulał z Zaufanym
15. Wydarzenie roku - Dubaj 2011, bardzo spontaniczna sytuacja, będę ją, jak i cały zlot, wspominał miło i długo.
16. Pijus roku - pulpet, kategorię zapoczątkowaną przez H7 wygrywa Łukasz, który żeby się napić tylko jednego kieliszka, wstał z łóżka w środku nocy i potem jak gdyby nigdy nic, poszedł spać.
Niektórzy wciśnięci w dane kategorie na siłę, ale to dlatego wypadało ich wyróżnić Mam nadzieję, że o nikim nie zapomniałem
1. Ulubiony user - luki, całokształt, niech ma!
2. User z największą wiedzą piłkarską - pulpet, już nie to co kiedyś, ale i tak dalej zaskakuje wiedzą. wie kto jest kim i jak wygląda, dlatego głos na pulpita.
3. Najaktywniejszy user - mateqi, jest wszędzie, nawet tam gdzie nie powinien być.
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - gollaz, wiadomo.
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - Rob, za temat z jego wymianą.
6. Najlepszy kolekcjoner - gollaz, wiadomo.
7. Najlepszy album - mani, nie mam pojęcia kto oprócz niego ma album.. a nawet gdybym wiedział to jego i tak podobałby mi się najbardziej!
8. Najlepszy dyskutant - luki, rozmowa przy stole i te wszystkie na gadu.
9. Najbardziej szanowany user - gollaz, wiadomo.
10. Najbardziej pomocny user - mani, za serial, którego i tak nie zobaczyłem.
11. Najlepszy debiutant - Jarząb, debiutant na zlocie, no.
12. Najlepszy redaktor - Agresor, za Wrocław, o którym nic mi nie powiedział.
13. User z najlepszym avatarem (Nick + krótki opis avataru) - Tick, jakiś taki inny.
14. Ulubiony administrator/moderator - mani, muszę mu jakoś wynagrodzić.
1. Ulubiony user - śmietana - za to, że od roku umawiamy się na piwo. wczoraj go nawet widziałem, wychodząc z Lotosu, niech więc ta nominacja, będzie formą zaproszenia na browar, po nowym roku.
2. User z największą wiedzą piłkarską - pulpet - jeśli na fejsie nie wrzuca kawałków prawilnych raperów, albo swoich zdjęć z najb, zawsze mogę zauważyć jakąś ciekawostkę o piłce, którą chłopak oddycha.
3. Najaktywniejszy user - mateqi - jest go dużo, aczkolwiek nie jest to denerwujące dużo.
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - H7 - cięta riposta nadal kipi gęsto.
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - kaka - za temat Kolekcjonerstwo umiera ?, jedyny z nowozałożonych, których było jak na lekarstwo, w którym moja skromna osoba się wypowiedziała.
6. Najlepszy kolekcjoner - gollaz - dziennie dostaje jakieś odpowiedzi, prowadzi album, zbiera osobiście, nie ogranicza się tylko do piłki nożnej, której ma i tak pokaźne zbiory, props.
7. Najlepszy album - mani - posiada album, co obecnie i tak jest sporym osiągnięciem (:lol:), i to fajny album.
8. Najlepszy dyskutant - unkas - we Wrocławiu z nim dyskutowałem, tu z nikim nie dyskutuje, proste.
9. Najbardziej szanowany user - gollaz - nie opierniczył mnie jeszcze, za niewysłane autografy. ;-)
10. Najbardziej pomocny user - hannibal - za niekończące się zdjęcia.
11. Najlepszy debiutant - brak - nikt z 'nowych' mi nie zabłysnął.
12. Najlepszy redaktor - gollaz - true story, bro.
13. User z najlepszym avatarem - mani - a, ot tak.
14. Ulubiony administrator/moderator - Tick - bo jest moderatorem a wiszę mu kasę za Stilicia.
1. Ulubiony user - Tick, to z nim średnio 2-3 razy w tygodniu zaliczam ławkę w parku prowadząc rozmowy o wszystkim. mega świetny człowiek, król parkietów, ma w sobie magnez, przy nim czuję się taki mały .
2. User z największą wiedzą piłkarską - gollaz -
mani napisał/a:
gdyż wypowiada się często i mądrze, kocham jego posty.
3. Najaktywniejszy user - Mani - za to, że pisze nie tylko dużo, ale i mądrze.
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - gollaz - potrafi rozśmieszyć w każdej sytuacji.
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - śmietana. - bo zakłada najlepsze tematy na forum.
6. Najlepszy kolekcjoner - jarząb - za wspaniałą kolekcję Wiślackich autografów.
7. Najlepszy album - mani - za piękny Wiślacki album.
8. Najlepszy dyskutant - Tick - z Darkiem mogę dyskutować godzinami. Świetny gość !
9. Najbardziej szanowany user - Mani - jedyny udzielający się administrator - szacunek konieczny.
10. Najbardziej pomocny user - gollaz - bo obiecałem.
11. Najlepszy debiutant - Tick - w roli moderatora.
12. Najlepszy redaktor - gelu - najaktywniejszy.
13. User z najlepszym avatarem (Nick + krótki opis avataru) - H7 - poezja.
14. Ulubiony administrator/moderator - tick - patrz punkt 1, 8, 11
_________________ WISŁA KRAKÓW !
Ostatnio zmieniony przez luki Pią Gru 30, 2011 16:34, w całości zmieniany 1 raz
1. Ulubiony user - John - za to, że był kondim, a został Dżonem!
2. User z największą wiedzą piłkarską - pulpet - bez dwóch zdań, to nie żaden amator!
3. Najaktywniejszy user - kaka - pojawia się, potem znika, potem znowu się pojawia, jak feniks z popiołu powstaje
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - H7 - cięta riposta nie jest mu nieznana.
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - mateqi - temat na euro
6. Najlepszy kolekcjoner - kammas -fajna kolekcja, moim zdaniem najlepsza
7. Najlepszy album - lefty - założył galerię na picasie, fajne grafy, nie mogłem go tu pominąć.
8. Najlepszy dyskutant - Tomek94 -zawsze jak dyskutujemy na gg o Chelsea i o Arsenalu, to jeden musi skończyć rozmowę obrażony
9. Najbardziej szanowany user - gollaz - jakiś taki szacuneczek się należy
10. Najbardziej pomocny user - pawlik2412 - głównie za pomoc z adresami
11. Najlepszy debiutant - brak - zbytnio nikt nie przychodzi mi na myśl
12. Najlepszy redaktor - gollaz - fajne notki
13. User z najlepszym avatarem - mani - medżik
14. Ulubiony administrator/moderator - Fler - fajny koleś, jak trzeba to pomoże
Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Sob Gru 31, 2011 16:55
1. Ulubiony user - Rob, 179 meczów rozegranych w haxball ESL 2v2 EU w 2011r. - to mówi samo za siebie . Jarek jest bardzo miłym, inteligentnym gościem, który potrafi człowieka rozśmieszyć. Wymiana autografami trwa u nas w najlepsze.
2. User z największą wiedzą piłkarską - tasior777, średnia biegowa w IFQ: 2.031. Więcej nie trzeba dodawać.
3. Najaktywniejszy user - H7, 4452 posty na forum, 54 posty w grudniu, średnia: 2 posty dziennie. Niezły wynik.
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - gollaz, cięta riposta, inteligentne teksty... Nie tylko na forum
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - mateqi, wszyscy wiedzą za co.
6. Najlepszy kolekcjoner - kammas, nie bez powodu dzierży tytuł Najlepszego Kolekcjonera Autografów w Małopolsce.
7. Najlepszy album - mani, wszystko pięknie, ładnie oraz aktualizowane na bieżąco.
8. Najlepszy dyskutant - Jarząb93, za parę słów zamienionych przed jego Wejściem Smoka do hotelu Sheraton.
9. Najbardziej szanowany user - paja22, zasługuje na szacunek pod każdym względem
10. Najbardziej pomocny user - luki, pamiętał, aby przywieźć i pożyczyć mi książkę "Kowal - prawdziwa historia". Wyróżnię także maniego, który nie zapomniał o mojej prośbie dotyczące hasła do strony o grafice wykreślnej . Szacun Panowie!
11. Najlepszy debiutant - Tick, nasz nowy człowiek w GTW.
12. Najlepszy redaktor - gollaz, sam twierdzi, że pisać nie potrafi. A wychodzi mu to bardzo dobrze
13. User z najlepszym avatarem (Nick + krótki opis avataru) - kanibal, ciekawa animacja .
14. Ulubiony administrator/moderator - mani, nie wyobrażam sobie forum bez niego.
Ostatnio zmieniony przez gelu Sob Gru 31, 2011 17:12, w całości zmieniany 4 razy
x e [Dzisiaj 12:38] michal1993a: Jednocześnie pragnę zauważyć, że wszelka krytyka na tym forum dotyczy głównie Lecha Poznań, a gdzie są inne kluby?
x e [Dzisiaj 13:06] gollaz: inne kluby są wyżej w tabeli
Złoty forumowicz: gollaz - 23
Srebrny forumowicz: mani - 19
Brązowy forumowicz: Tick - 11
Ostatnio zmieniony przez mani Sro Sty 11, 2012 16:48, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum