Ogłoszenie 

Obsluga informatyczna firm Sukienki uslugi komputerowe krakow

Poprzedni temat «» Następny temat
FORUMOWE OSCARY - Edycja V 2010
Autor Wiadomość
Woland 

Wysłany: Sro Gru 01, 2010 17:23   FORUMOWE OSCARY - Edycja V 2010

Rozpoczęliśmy właśnie grudzień, rok się kończy. Warto go podsumować. Oto przed Wami tradycyjne Forumowe Oscary. Piąta Edycja. Zostały dodane dwie nowe kategorie. W Forumowych Oscarach może wziąć udział każdy użytkownik forum kolekcja24.pl.

Zasady są proste:

- Nie można głosować na siebie.

- Podajemy tylko jedną osobę w każdej kategorii.

-Uzasadniamy swój wybór

W przypadku nie stosowania się do zasad, post zostanie usunięty, a jego autor może dostać ostrzeżenie.

Głosować można będzie do końca grudnia. Pytania możecie kierować w temacie "Dyskusja", proszę nie zaśmiecać tego tematu i oddawać w nim tylko głosy ;] .

Ponadto wybierzemy złotego, srebrnego i brązowego forumowicza - osoby które uzyskają najwięcej głosów we wszystkich kategoriach, w których można głosować na każdego (bez 11, 13, 14).

Userom życzę powodzenia i zapraszam do głosowania:

1. Ulubiony user
2. User z największą wiedzą piłkarską
3. Najaktywniejszy user
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy
6. Najlepszy kolekcjoner
7. Najlepszy album
8. Najlepszy dyskutant
9. Najbardziej szanowany user
10. Najbardziej pomocny user
11. Najlepszy redaktor
12. User z najlepszym avatarem (Nick + krótki opis avataru)
13. Ulubiony administrator
14. Ulubiony moderator

Najlepiej, jakbyście głosowali według schematu, aby wyglądało to przejrzyście:

Schemat <potwor> napisał/a:
1. Ulubiony user - Bogdan, bo rozmawia mi się z nim najlepiej.

2. User z największą wiedzą piłkarską - Stefan Padło, gdyż wypowiada się często i mądrze, kocham jego posty.

Jeśli chcecie aby rozdano również Maliny to zróbcie plebiscyt na własną rękę. Przykleję wtedy Wasz temat. Pamiętajcie tylko, żeby wszystko było zgodnie z regulaminem :)
"Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Ostatnio zmieniony przez Woland Sob Gru 04, 2010 19:48, w całości zmieniany 5 razy  

Bhoy 

Profil: wszystkigo po troszku
Kolekcjoner od: 2009
Wysłany: Sro Gru 01, 2010 18:07   

1. Ulubiony user - Fler, ponieważ załatwia mi grafy BVB, pomaga w identyfikacji rożnych grafów oraz można sobie z nim na lajcie pogadać o futbolu ;)
2. User z największą wiedzą piłkarską - Pycio, wielokrotnie udowadniał to udzielając się w SB jak i w tematach na forum.
3. Najaktywniejszy user - mateqi - bo jak mu się nudzi to lubi odświeżać stare tematy :D
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - Pycio, jego teksty na SB :)
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - brak
6. Najlepszy kolekcjoner - gollaz, jak dla mnie przykład prawdziwego kolekcjonera.
7. Najlepszy album - Fler, wszystko czysto i przyjemnie dla oka
8. Najlepszy dyskutant - brak
9. Najbardziej szanowany user - gollaz, patrz pkt 6
10. Najbardziej pomocny user - Kanibal, foty od niego kilkakrotnie ratowały mi tyłek ;)
11. Najlepszy redaktor - Fler, a tak jakos
12. User z najlepszym avatarem (Nick + krótki opis avataru) - MatiLeBron, podoba mi się ta '5' :)
13. Ulubiony administrator - mani, panował nad sytuacja.
14. Ulubiony moderator - Fler, patrz pkt 1
Ostatnio zmieniony przez Bhoy Sro Gru 01, 2010 18:08, w całości zmieniany 1 raz  

kaka 

Wysłany: Sro Gru 01, 2010 18:50   

1. Ulubiony user -mateqi,kiedys fajnie mi sie z nim rozmawialo,jedna wymiana na duzy plus.
2. User z największą wiedzą piłkarską Pycio
3. Najaktywniejszy user Pycio-liczba postow przemawia sama za siebie.
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru Pycio znowu,ale nie bez powodu.nie raz dostawala bana za rozne smieszne,ale i w odczuciu GTW chamskie i obralziwe docinki.
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - nie mam pomyslu...
6. Najlepszy kolekcjoner koperta swietna kolekcja biletow z calego swiata
7. Najlepszy album - nie mam zdania
8. Najlepszy dyskutant -nie mam zdania
9. Najbardziej szanowany user -Gollaz po prostu dobra kolekcja,staż na forum itp ale rownie dobrze mogloby tu byc duzo wiecej nickow.
10. Najbardziej pomocny user Kanibal duzo swietnych zdjec juz nie raz nam pokazywal
11. Najlepszy redaktor - nie za bardzo czytam bloga
12. User z najlepszym avatarem (Nick + krótki opis avataru) - nie mam zdania
13. Ulubiony administrator - mani
14. Ulubiony moderator nie mam zdania

ferrari w rozmowie z pewnym pilkarzem napisał/a:
Zawsze kupuję Pana w Fifie

John 

Kolekcjoner od: 2010-10
Wysłany: Sro Gru 01, 2010 19:02   

1. Ulubiony user - zioomus,ponieważ świetnie mi sie z nim gada na gg,pomocny dla początkujących,poprostu naj :)
2. User z największą wiedzą piłkarską - pulpet,pulpet to klasa i zna tylu piłkarzy i drużyn co kilkunastu userów na tym forum :D
3. Najaktywniejszy user - jak dla mnie to gollaz,bo zawsze pisze :]
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - Pycio i te jego teksty :lol:
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - Michael900 - świetne tematy i bardzo ciekawe
6. Najlepszy kolekcjoner - gollaz świetna kolekcja,oby tak dalej Grzegorz
7. Najlepszy album - zdecydowanie mani,kurde świetny album,ładny,estetyczny i świetny
8. Najlepszy dyskutant - mateqi,bez komentarza...
9. Najbardziej szanowany user - mani,od początku bardzo go szanowałem jak i teraz
10. Najbardziej pomocny user - kanibal tyle razy pomagał przy zdjęciach i adresach
11. Najlepszy redaktor - gelu,świetny po prostu ;)
12. User z najlepszym avatarem - a śmietana niech będzie za Bradleya :D
13. Ulubiony administrator - gelu,bardzo podobało mi się kiedy był administratorem i najwazniejsze: bardzo dobrze panował nad naszym forum
14. Ulubiony moderator - Fler,zawsze pomocny i surowo osty wlepiał :smile:
Ostatnio zmieniony przez John Czw Gru 02, 2010 16:18, w całości zmieniany 1 raz  

gollaz 

Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wysłany: Sro Gru 01, 2010 20:21   

1. Ulubiony user - wiadomo, just pulpet! O centymetry (w klacie oczywiście) wyprzedził śmietanę.
2. User z największą wiedzą piłkarską - kto, jak kto, ale wszystkich reprezentantów Armenii łącznie z ilością występów i strzelonymi bramkami zna... znowu just pulpet. Tylko minimalnie wygrywa z śmietaną.
3. Najaktywniejszy user - kakaka? Jego walka o powroty na forum wprawia mnie w podziw i tylko determinacją przewyższa śmietanę.
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - śmietana na drugim, na pierwszym oczywiście przezabawny mateqi.
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - Tick za temat "Autografy", czemu śmietana takich nie zakłada?
6. Najlepszy kolekcjoner - Rudy przed śmietaną! Bo takie mają fajne autografy.
7. Najlepszy album - niech będzie, że gelu, bo śmietana ma za bardzo zielony album.
8. Najlepszy dyskutant - Michael900 oczywiście, jego argumenty są zawsze przytłaczające, nawet śmietana tak nie potrafi dyskutować, a też jest dobry w tym!
9. Najbardziej szanowany user - Rob, pozdrawiam Jarka! Szacunek śmietanie się też należy.
10. Najbardziej pomocny user - Sawik - zawsze chłopaczyna pomoże, to nic, że nie umie, ważne, że pomoże. Wyróżnić chciałbym też śmietanę, który mi zebrał (-ać miał) De Camargo z pół roku temu.
11. Najlepszy redaktor - Agresor. Chciałem głosować na śmietanę, ale się okazało, że nie jest redaktorem!
12. User z najlepszym avatarem (Nick + krótki opis avataru) - luki za Adama Baldwina oraz wyróżnienie dla śmietany za Bradleya.
13. Ulubiony administrator - mani, bo z gelem (wiadomo, że nikt nie wie jak się to odmienia) wódki nie piłem.
14. Ulubiony moderator - luki, bo był moim ulubionym moderatorem, ale już nie jest...

Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!

Gall 

Kolekcjoner od: 2oo9

Wysłany: Sro Gru 01, 2010 20:35   

1. Ulubiony user - kanibal, ponieważ jest zajebisty.
2. User z największą wiedzą piłkarską - Pycio, w tamtym roku myślałem, że zna zawodników 2.ligi japońskiej, niestety myliłem się, jeśli podszkoliłeś się w tej kategorii masz mój głos!
3. Najaktywniejszy user - mateqi, poNieważ jegO hobby prócz koLekcjonerstwa jest odśwIeżanie starych tematów, np. Filmy i sEriale.
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - Gollaz za teksty w SB głównie.
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - hmm..dajmy Mani'emu za np. Autograf miesiąca
6. Najlepszy kolekcjoner - tu można różnie rozumieć, natomiast postawię tu na Rudego, który ma sporo ciekawych podpisów, z dużym szacunkiem dla innych kolekcjonerów.
7. Najlepszy album - jw. Rudy, przejrzyście bez zbędnych bajerów.
8. Najlepszy dyskutant - Nicolas, najlepszy mam tu na myśli najczęściej dyskutuje.
9. Najbardziej szanowany user - hmm...trudne, bo wielu darzę szacunkiem, ale dajmy jak rok temu Gollaza!
10. Najbardziej pomocny user - tu też zależy w jakiej kategorii, ale dużo na SB pomógł mi Gollaz
11. Najlepszy redaktor - czajcie, zobaczę kto jest...ok, już, dajmy Agresora bo niektóre teksty ma zajebiste.
12. User z najlepszym avatarem (Nick + krótki opis avataru) - gollaz, nie wiem czemu, ale fajny.
13. Ulubiony administrator - nie wiem już kto jest, ale mani ogarnia.
14. Ulubiony moderator - paolo, bo nowy <lol>
Ostatnio zmieniony przez Gall Czw Gru 02, 2010 21:51, w całości zmieniany 4 razy  

ferrari22 

Profil: Autografy - piłka nożna, F1
Kolekcjoner od: 2010-01
Wysłany: Sro Gru 01, 2010 21:44   

1. Ulubiony user - Sawik - bez komentarza <mysz>
2. User z największą wiedzą piłkarską - wszyscy się w miarę znają
3. Najaktywniejszy user - Pycio - nie zawsze w najlepszym znaczeniu najaktywniejszy
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - niech będzie Pycio - czasami cos mu sie uda
6. Najlepszy kolekcjoner - moim zdaniem Pirlo21 - ma bardzo duza kolekcje
7. Najlepszy album - Paolo - czysta i schludnie
8. Najlepszy dyskutant - Pycio - duzo gada na SB
9. Najbardziej szanowany user - Gollaz - ja tam mam do niego szacunek, duza kolekcja, doswiadczenie itd.
10. Najbardziej pomocny user - Paolo - jak chciałem coś od niego to pomógł
11. Najlepszy redaktor - brak
12. User z najlepszym avatarem (Nick + krótki opis avataru) - MatiLeBron - fajna lapka
13. Ulubiony administrator - Mani - ladnie ogarnial
14. Ulubiony moderator - Paolo - zasluguje na moda, mam nadzieje, ze bedzie ogarnial

Seleccion Uruguaya de Futbol
C'mon Chelsea!
,,One lubią jak je się złapie za tyłek"!!

Tick 

Profil: autografy - piłka nożna
Wysłany: Sro Gru 01, 2010 22:44   

1. Ulubiony user - mimo tego, że zarywa do dziewczyn które mi się podobają, mimo tego, że nigdy do mnie nie zagada i mimo tego, że jest lovelasem - Śmietana.
2. User z największą wiedzą piłkarską - just Palpet, ładnie uzasadnił to gollaz, kieruję się tym samym argumentem.
3. Najaktywniejszy user - kiedyś wkleiłem takiego ładnego screena z nowymi postami, no i na podstawie tego wygrywa Mateqi, choć podkreślam, że to nie jest pozytywna aktywność.
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - Śmietana, bo jest śmieszny.
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - Mani, bo miał długą podróż na zlot.
6. Najlepszy kolekcjoner - Rob, za całokształt.
7. Najlepszy album - Rudego jest nie najgorszy.
8. Najlepszy dyskutant - Jarząb, bo lubię jak opowiada mi o dziewczynach z kolonii.
9. Najbardziej szanowany user - Gollaz, a dlaczego? bo tak po prostu jest.
10. Najbardziej pomocny user - Luki, w sumie Luki.
11. Najlepszy redaktor - Agresor, zaraz po Ticku najlepszy.
12. User z najlepszym avatarem (Nick + krótki opis avataru) - Mleko, głównie za avka w podpisie.
13. Ulubiony administrator - Gelu!
14. Ulubiony moderator - luki, bo był moim ulubionym moderatorem, ale już nie jest...

Tomasz 

Profil: autografy
Wysłany: Czw Gru 02, 2010 10:52   

1. Ulubiony user - w sumie to ciężko było mi się zdecydować ale jednak wybrałem maniego.
2. User z największą wiedzą piłkarską - Pycio, dużo wie na temat futbolu (przynajmniej w moim odczuciu, nie wiem skąd - możliwe że od taty który tam coś w Togo robi. wyróznić chciałem również gollaza oraz pulpeta.
3. Najaktywniejszy user - Mateqi - bo jednak dużo pisze <por> .
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - tutaj nie zastanawiając się daje gollaza, po prostu dosyć często jego wypowiedzi (czasami trochę ironiczne) mnie śmieszą.
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - Mani, tak mi się wydaję..
6. Najlepszy kolekcjoner - Pirlo21, bo ma bardzo dużo ciekawych grafów, w tej kategorii równie dobrze mógłybym wyróżnić Pycia i Rudego, tak więc wiedzcie panowie że wasze kolekcje też mi się podobają.
7. Najlepszy album - wszystkie galerie na fotopicu wyglądają podobnie, ale daję tu galerię Flera, bo jest w miarę czytelna i trochę pracy w nią włożył.
8. Najlepszy dyskutant - gollaz, bo nawet do zwykłej rzeczy potrafi się przyczepić.
9. Najbardziej szanowany user - gollaz, za to że pomimo takiego wieku nadal siedzi w tym kolekcjonerstwie.
10. Najbardziej pomocny user - no i znowu gollaz, bo chyba z nim najwięcej konsultuję sprawy kolekcjonerskie, hannibala mógłbym tez wyróżnić bo dużo fajnych zdjęć dodaje.
11. Najlepszy redaktor - Agresor, za ciekawe artykuły.
12. User z najlepszym avatarem (Nick + krótki opis avataru) - tu nie głosuję.
13. Ulubiony administrator - mani, chociaż już nie jest administratorem to uważam że dużo zrobił dla tego forum i szacun dla niego ogólnie.
14. Ulubiony moderator - luki, jakoś tak wyszło i już, większość tych moderatorów jest mi mniej lub bardziej znana, i wszystkich na takim samym poziomie lubię, szanuję i pozdrawiam

luki 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: lipca 2008...
Wysłany: Czw Gru 02, 2010 14:52   

1. Ulubiony user - pierwsza kategoria i pierwszy dylemat... Jest wiele użytkowników, z którymi rozmawiam, ale swój głos oddam na śmietanę, z którym w ostatnim czasie prawie się nie rozstaje :O. Oprócz tego bardzo lubię Maniego, na którego ze dwa lata z rzędu oddawałem swój głos, a także Ticka, który jest lovelasem i wielu wielu innych !!
2. User z największą wiedzą piłkarską - Pycio!! - nie wiesz czegoś? pisz do Pycia !
3. Najaktywniejszy user - tutaj oddam swój głos na maniego. Jako jeden z niewielu pisze dużo i mądrze.
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - gollaz! potrafi rozśmieszyć chłopak. Jeden z najwspanialszych żartów miał miejsce na zlocie, kiedy dzwoniąc do mnie mówił po rosyjsko - ukraińsku ;|
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - Mani - Niezastąpiony !
6. Najlepszy kolekcjoner - śmietana! oddany temu jednemu klubowi, mający tę jedyną kolekcję.
7. Najlepszy album - Mani. Klasa sama w sobie !
8. Najlepszy dyskutant - Tick! To właśnie on napędza niektóre tematy tego forum !
9. Najbardziej szanowany user - gollaz ! Staruszek jeden !
10. Najbardziej pomocny user - Pycio, mistrz forumowej bukmacherki. Nie wygrałem dzięki niemu jak na razie nic, ale wierzę, że to się zmieni !
11. Najlepszy redaktor - Daro, Tick, Tick, Daro, Tick! Mistrz pióra!
12. User z najlepszym avatarem (Nick + krótki opis avataru) - Tick. Za to, że ma w avku coś do czego próbuje się przkonać od długiego czasu. Może mi się wreszcie uda!
13. Ulubiony administrator - mani z Gdańska. Bo z DWÓJKI administratorów to właśnie z nim, a nie Gelem rozmawiam więcej.
14. Ulubiony moderator - Jarząb93 za Wisłę, za ostatni mecz, za to, że czasem gadamy itd.
Ostatnio zmieniony przez luki Czw Gru 02, 2010 14:54, w całości zmieniany 2 razy  

lefty 

Profil: Podpisy rep. swoich krajów
Kolekcjoner od: zawsze

Wysłany: Czw Gru 02, 2010 15:58   

1. Ulubiony user- michalek143, za poczucie humoru, inteligencję.
2. User z największą wiedzą piłkarską- pulpet, bo pozna każdego czarnoskórego gracza z trzeciej klasy rozgrywkowej w Mauretanii, ale nie poznał Kucharskiego.
3. Najaktywniejszy user- mateqi, bo ma za dużo czasu wolnego i pisze, pisze, pisze...
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru- Sawik, bo dzięki niemu jest wesoło
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy- ferrari22, bo temat z jego albumem otwiera drogę do pięknych zdjęć Justina w dziale "Me and..."
6. Najlepszy kolekcjoner- ToChybaJa?-spodobał mi się jego profil
7. Najlepszy album- gollaz- za ilość kategorii i częste aktualizacje
8. Najlepszy dyskutant- michalek143, bo ma świetne żarty
9. Najbardziej szanowany user- Pycio, bo lepiej mu nie podpaść
10. Najbardziej pomocny user- ToChybaJa?- bardzo mi pomógł i pomaga
11. Najlepszy redaktor- matihiphop, za pytanie o zbieranie biletów osobiście
12. User z najlepszym avatarem (Nick + krótki opis avataru)- Tick, bo to płyta wydana ze świetnym pomysłem
13. Ulubiony administrator- mani, tak jak u silverthomas'a
14. Ulubiony moderator-...

Mateqi 

Profil: Autografy piłkarskie
Kolekcjoner od: 08.08.2008
Wysłany: Czw Gru 02, 2010 16:15   

1. Ulubiony user- jednogłośnie Hannibal bardzo pomocny
2. User z największą wiedzą piłkarską - Pycio bardzo duża wiedza.O Widzewie zna pewnie wszystko :)
3. Najaktywniejszy user- Pycio bardzo dużo pisze
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru- Śmietana po prostu umie rozśmieszyć
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - BRAK
6. Najlepszy kolekcjoner- Hannibal może swoją kolekcją się nie chwali na forum ale posiada w niej już dobre kilka tysięcy ciekawych podpisów.
7. Najlepszy album- Fler Bardzo estetyczny,zawsze podobał mi się jego fotopic! podobają mi się jego podpisy.Jednym zdaniem wszystko czarno na białym
8. Najlepszy dyskutant- Pycio lubi się sprzeczać
9. Najbardziej szanowany user - Hannibal patrz pkt.6
10. Najbardziej pomocny user - Hannibal bardzo duża wiedza kolekcjonerska
11. Najlepszy redaktor- Mani po prostu mój wybór :)
12. User z najlepszym avatarem (Nick + krótki opis avataru)
13. Ulubiony administrator- Gelu może i już nie jest administratorem to bardzo go szanuję!
14. Ulubiony moderator- z obecnych silverthomas kilka rozmów,miła atmosfera i wgl :)
Ostatnio zmieniony przez Mateqi Czw Gru 02, 2010 16:26, w całości zmieniany 4 razy  

Woland 

Wysłany: Czw Gru 02, 2010 16:38   

1. Ulubiony user - Myślę, że w dalszym ciągu - mani. Zastanawiałem się, czy w ogóle kogokolwiek wybrać... Głównie dlatego, że pomimo tego, że nie jest już adminem dalej potrafi ze mną rozmawiać na gg i to nawet na prywatne tematy. I jest to jedyny użytkownik z którym piłem piwo.

2. User z największą wiedzą piłkarską - gollaz inni potrafią tylko sypać nazwiskami i drużynami jak z rękawa. Gollaz jako jeden z nielicznych potrafi czytać grę i uzasadniać swoje zdanie na temat postawy poszczególnych drużyn czy zawodników.

3. Najaktywniejszy user - mateqi stara się.

4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - gollaz fantastycznie operuje sarkazmem.

6. Najlepszy kolekcjoner - Pycio profesjonalista. Podchodzi do tego poważnie (może troche aż za bardzo) i nabija się z sezonowych kolekcjonerów. Trochę chyba przez to wszystko jest tzw. nolifem, ale co mnie to obchodzi?

7. Najlepszy album - Fler Całość prezentuje się świetnie.

8. Najlepszy dyskutant - gollazPowody takie same jak w punkcie 2. Potrafi toczyć długą merytoryczną, inteligentną dyskusje, uzasdaniając swoje zdanie, a nie tak jak niektórzy powyzywać wszystkich jak się troszkę zdenerwuje.

9. Najbardziej szanowany user -gollaz Bezapelacyjnie. Jako jeden z nielicznych na tym forum potrafi samodzielnie myśleć i jest niezależny. Jest nonkonformistą. Nie wyzywa innych tylko dlatego, że jego koledzy tak robią. Również dlatego, że pisze już bardzo długo. I dlatego, że sam zrezygnował z bycia moderatorem, bo wiedział, że z braku czasu nie będzie mógł dobrze pełnić tej funkcji - nawet jak go namawiałem kilka lat temu, żeby wrócił to się niezgodził.

10. Najbardziej pomocny user -Gelu Zawsze czycha w ukryciu na okazję, żeby komuś pomóc :) I nie wywyższa się przy tym.

11. Najlepszy redaktor - Agresor podoba mi się jego styl. No i pisze dużo w porównaniu z innymi. Przynajmniej takie odniosłem wrażenie.

12. User z najlepszym avatarem (Nick + krótki opis avataru) - mani Nie oglądam regularnie Housa, ale oglądałem i spodobała mi się scena którą ma mani na swoim avku :)

13. Ulubiony administrator Oddać na kogoś głos, czy nie... - mani ale tylko za bardzo dobry pomysł - foto.kolekcja24.pl

14. Ulubiony moderator Podobny dylemat jak powyżej. Nie będę głosował na nikogo z nowych, dopiero za rok :) Co z niedawno pożegnanymi? Fler To ja go sprowadziłem na forum na stałe, mimo, że sam jeszcze wtedy niewiedział, czy w ogóle będzie pisał. I to chyba dlatego. Wyszło też tak drogą eliminacji, bo Jarząb to mi się wydałało, że ostatnie miesiące moderatorem był głównie z nazwy. Aha, no i parafrazując gollaza tylko o milimetry Fler wygrał z moim ulubieńcem lukim.
"Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."

Rudy 

Profil: jp
Wysłany: Czw Gru 02, 2010 16:58   

1. Ulubiony user - Michał - przyjemnie się z nim rozmawia.
2. User z największą wiedzą piłkarską - Pycio - zna bardzo wiele zawodników, czy klubów piłkarskich.
3. Najaktywniejszy user - mateqi - wszędzie go pełno.
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - gollaz - mistrz!
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - mani - wiele ciekawych tematów.
6. Najlepszy kolekcjoner - Pirlo21 - to co on ma, to poezja!
7. Najlepszy album - Michał - bardzo dobre skany i przejrzysty album.
8. Najlepszy dyskutant - gollaz - dobre wypowiedzi.
9. Najbardziej szanowany user - pulpet - jeździ po całej Polsce, aby zdobyć autografy, szacunek!
10. Najbardziej pomocny user - hannibal - ma fotki nie z tej planety.
11. Najlepszy redaktor - Agresor - bardzo ciekawe, a zarazem śmieszne wpisy.
12. User z najlepszym avatarem (Nick + krótki opis avataru) - wpisałbym siebie, ale Tick ma zajebisty podpis i avatar.
13. Ulubiony administrator - mani - na forum od samego początku i dobrze sobie z nim radził.
14. Ulubiony moderator - Fler - dobrze wypełniał swoje obowiązki.
Ostatnio zmieniony przez Rudy Czw Gru 02, 2010 21:53, w całości zmieniany 2 razy  

paolo 

Wysłany: Czw Gru 02, 2010 17:07   

1. Ulubiony user - Unkas z nim utrzymuję najlepszy kontakt.
2. User z największą wiedzą piłkarską - nie czytam tematów piłkarskich, ale Pycio i tak wydaje się tu najlepszym kandydatem.
3. Najaktywniejszy user - gollaz, bo zawsze umie uciszyć dyskusję jedną, krótką ripostą. Nie wiem jak można tu głosować na typowych nabijaczy...
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - Pycio trzyma poziom.
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - po co w ogóle ta kategoria?
6. Najlepszy(a) kolekcjoner(ka) - Guzik Prawda ciekawy profil, oryginalna kolekcja.
7. Najlepszy album - wszystkie wyglądają podobnie. Ale pod względem jakości autografów mój głos otrzymuje gollaz.
8. Najlepszy dyskutant - Michael900 on jest jak Szpakowski, choćby nie miał racji, to i tak ją ma.
9. Najbardziej szanowany user -gollaz patrz punkt 3.
10. Najbardziej pomocny user -Rudy kiedy trzeba, pomoże.
11. Najlepszy redaktor - Agresor dla mnie masz stajla, o.
12. User z najlepszym avatarem (Nick + krótki opis avataru) - adblocka mam, więc tylko swój widzę.
13. Ulubiony administrator - gelu, bo fajną wymianę zrobiliśmy.
14. Ulubiony moderator - Wam to oceniać.

Odpowiedz do tematu