1. Ulubiony user - Paolo, mogę napisać dokładnie to samo, co on
2. User z największą wiedzą piłkarską - Pycio, chyba nie trzeba wyjaśniać.
3. Najaktywniejszy user - Sawik - "ja dostałem taki" - ten cytat mówi sam za siebie
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - Gollaz, prezentuje taki poziom humoru, który ja sam preferuję.
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy Michael900, po przeglądnięciu forum doszedlem do wniosku, ze to on założył najciekawsze tematy
6. Najlepszy kolekcjoner - Rudy, multum wspaniałych odpisów. Otrzymuje autografy, których każdy może pozazdrościć. Podoba mi się najbardziej sygnatura Luisa Molownego.
7. Najlepszy album - Fler, wiele interesujących pozycji, ładny i uporządkowany album.
8. Najlepszy dyskutant - Michael900, przekonany do swoich racji. Asertywność na najwyższym poziomie
9. Najbardziej szanowany user - Gollaz, ze względu na doświadczenie kolekcjonerskie i poziom, który prezentuje
10. Najbardziej pomocny user - Hannibal, gdyby nasza religia była politeistyczna, to on z pewnością byłby bogiem zdjęć
11. Najlepszy redaktor - Tick, bardszo wysoki redaktorski poziom. Przyjemnie mi się czyta jego notki
12. User z najlepszym avatarem (Nick + krótki opis avataru) - Gollaz, ze wględu na avatar dot. ruchu na rzecz autonomii Śląska, ale i tak najbardziej podoba mi się mój avatar.
13. Ulubiony administrator - Mani, przyjazny, fachowy i służący pomocą/poradą.
14. Ulubiony moderator - Fler, kompetentny, odpowiedzialny. Był odpowiednią osobą na odpowiednim stanowisku.
Ostatnio zmieniony przez Unkas Czw Gru 02, 2010 17:38, w całości zmieniany 1 raz
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1303 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Czw Gru 02, 2010 18:32
Michael900 napisał/a:
Jarząb to mi się wydałało, że ostatnie miesiące moderatorem był głównie z nazwy
Chyba źle Ci się wydałało...
1. Ulubiony user Gelu - wspólne wypady na giełdy, treningi, imprezy, a przy tym inteligentny, spokojny, bardzo w porządku nie umniejszając Darkowi, Łukaszowi i Kruziemu.
2. User z największą wiedzą piłkarską Wydaje mi się, że gelu
3. Najaktywniejszy user Aktywność nie zawsze jest cechą pozytywną, bez głosu.
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru Zdaje się że gollaz (o ile prawdziwy jest pomysł "- Mały, można zdjęcie?, - To trzymaj aparat."
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy ...
6. Najlepszy kolekcjoner Mój głos na maniego, ale nie dlatego, że jest najlepszym kolekcjonerem, ale zrobił duży postęp i jego kolekcja się bardzo powiększyła w ostatnim czasie.
7. Najlepszy album ...
8. Najlepszy dyskutant Pewnie Pycio
9. Najbardziej szanowany user Luki
10. Najbardziej pomocny user wojtasek, bo mi ostatnio podesłał fajną fotkę
11. Najlepszy redaktor Zdecydowanie Tick. Dlatego, że nie miałem więcej głosów w ulubionym użytkowniku.
12. User z najlepszym avatarem (Nick + krótki opis avataru) ...
13. Ulubiony administrator Mani
14. Ulubiony moderator Nicolas, bo za cztery dni Mikołajki.
Ostatnio zmieniony przez Jarzab93 Czw Gru 02, 2010 18:35, w całości zmieniany 2 razy
1. Ulubiony user - śmietana., bo reszty forum nie spotykam na kampusie i nie mam od nich zaproszeń na piłkę i piwo. + Kraków.
2. User z największą wiedzą piłkarską - just pulpet, kurde, przecież on zna więcej piłkarzy i ich pełne metryczki, niż ja mam włosów na głowie.
3. Najaktywniejszy user - mateqi, ostatnio pełno go wszędzie.
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - Pycio, cytując siebie sprzed roku - forumowy Wujek Staszek.
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - just pulpet once again, za założenie tematu Autografy uczestników Gold Cup. nikt mu w tym temacie nie odpisał, niech ma za dobre intencje.
6. Najlepszy kolekcjoner - just pulpet last time, bo jeździ wszędzie, gdzie się coś dzieje, paraduje nago z młodym Schmeichelem i ma więcej zdjęć z różnymi ciekawymi personami niż ja miałem rozmów podczas mojej pracy!
7. Najlepszy album - Rob, bo ma najlepszy album, o.
8. Najlepszy dyskutant - Michael900, małe sprostowanie - nie najlepszy, ale największy dyskutant.
9. Najbardziej szanowany user - gollaz, szanuję każde jego zdanie, nawet kiedy się myli!
10. Najbardziej pomocny user - gelu, bo obiecał że zbierze mi niezebraną Wisłę i pożyczył swój marker, który był o niebo lepszy od markera lukiego.
11. Najlepszy redaktor - Rob, bo pisze najlepiej, o.
12. User z najlepszym avatarem (Nick + krótki opis avataru) - Tick, bo o.s.t.r.y., czyli fajny!
13. Ulubiony administrator - Mani, bo na gela głosowałem w zeszłym roku i zagłosuję w przyszłym.
14. Ulubiony moderator - luki, bo na niego jeszcze tutaj nie głosowałem, a jest spoko jak Numer Raz. taki follow up.
2. User z największą wiedzą piłkarską - pulpet, to pewnie jedyny oprócz mnie użytkownik tego forum, który zna reprezentantów Grenady.
3. Najaktywniejszy user - mateqi, narukwia posty z częstotliwością z częstotliwością AK-47, pominę, że w 90% z nich brak sensu.
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - mani, oboje lubimy się śmiać z przemyskiego Cartmana.
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - (chcesz żeby Twój nick się tu znalazł? 15.00 PLN), tu nie ma ciekawych tematów, wszystkie są schematyczne, powielone i nudne jak flow Eldo.
6. Najlepszy kolekcjoner - Rob, kolekcjonuje nieprzerwanie od 10 lat, no to na kogo innego miałem zagłosować?
7. Najlepszy album - ferrari22, nie ze względu na autografy, a na swoje zdjęcia, przy których się regularnie mas... a zresztą, nieważne.
8. Najlepszy dyskutant - Szymon, na forum ciekawych dyskutantów brak, głos leci do kibica toruńskiej Energi, z którym godziny przegadaliśmy na temat fascynujących rozgrywek PLKK i urody poszczególnych koszykarek.
9. Najbardziej szanowany user - gollaz, jako jeden z niewielu ma predyspozycje by ukrócić moje forumowe docinki, z Grzegorzem lepiej nie zadzierać!
10. Najbardziej pomocny user - hannibal, zdjęcia, zdjęcia i jeszcze raz zdjęcia, a ostatnio jeszcze fajny aparat mi polecił.
11. Najlepszy redaktor - Agresor, kapitalna notka z lipcowego zlotu.
12. User z najlepszym avatarem - Pycio, Lu-cy-na, Lu-cy-na, Lu-cy-na, Lu-cy-na, Lu-cy-na, Lu-cy-na, Lu-cy-na, Lu-cy-na, Lu-cy-na, Lu-cy-na, LU-CY-NA!
13. Ulubiony administrator - gelu, w tamtym roku głos powędrował do maniego, w tym roku - żeby nie poczuł się urażony - głos dla Michała z Krakowa.
14. Ulubiony moderator - kremowka, od momentu kiedy został moderatorem, nie napisał jeszcze głupiego postu. Pewnie dlatego, że nie napisał żadnego, ale na wyróżnienie zasłużył.
15. Najlepszy debiutant - Bhoy, pokazał, że pomimo stosunkowo niskiego wieku i krótkiego stażu na forum można pisać mądrze, sensownie i nie pytać o bzdury. No i Hiszpanów sobie pozbierał.
16. Największy pijus - luki, dwie poprzednie edycje wygrał mani, ale po usłyszeniu o tym, co podobno dzieje się w Przemyślu w sobotnie wieczory, głos musiał powędrować do stałego gościa restauracji McDonald's.
1. Ulubiony user - Rob, postanowiłem w tym roku znowu wyróżnić kogoś innego w tej kategorii Roba poznałem jakoś półtora roku temu, od tego czasu często wybieramy się na wspólne zbieranie autografów, często rozmawiamy. Jarosław jest inteligentnym inżynierem, z dużym poczuciem humoru. Dobrze mi się z nim gada Pewnie znalazłoby się jeszcze kilka osób, które mógłbym tutaj umieścić. Szczególnie pozdrawiam ekipę ze zlotu
2. User z największą wiedzą piłkarską - Dżast Palpet, wszystko już w jego kwestii było powiedziane. To jest chłopak, który nawet gdyby go zbudzili w środku nocy, potrafiłby wyrecytować całą młodzieżową kadrę Kazachstanu czy innego Uzbekistanu. Szacuneczek
3. Najaktywniejszy user - mateqi, chyba nikt tak dużo nie pisał ostatnimi czasy. Oby w przyszłym roku jakość postów była lepsza
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - gollaz, dużo dobrych tekstów, cięte riposty.
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - ?, nikogo wyróżniającego się zakładaniem ciekawych tematów chyba nie widziałem w ciągu tego roku.
6. Najlepszy kolekcjoner - Dżast Palpet, dużo jeździ po Polsce, żeby tylko pozbierać osobiście. Głos za to, że mu się chce
7. Najlepszy album - śmietana., nic ciekawszego nie rzuciło mi się w oczy, więc głosuję tak jak rok temu. Dział z Borussią imponujący.
8. Najlepszy dyskutant - Tick, w sumie nie wiedziałem na kogo zagłosować, bo poziom kilku użytkowników jest wyrównany. Ale Darek prowadzi ciekawe dyskusje jak na swoje prawie 14 lat.
9. Najbardziej szanowany user - luki, bardzo lubię Łukasza i szanuję. należy mu się głos!
10. Najbardziej pomocny user - hannibal, za to, że ma chyba na komputerze zdjęcia każdego piłkarza i chętnie się nimi dzieli
11. Najlepszy redaktor - Agresor, za świetną relację z Krakowa. Ponadto jego wpisy bardzo dobrze się czyta, są zabawne. Ponadto lubię wpisy Roba i chciałbym, żeby Maciej swoje notki dodawał równie często jak on.
12. User z najlepszym avatarem (Nick + krótki opis avataru) - luki, ciężki wybór, ale głos dostaje John Casey.
13. Ulubiony administrator - gelu, bo nie wie, gdzie w Krakowie jest Sphinx.
14. Ulubiony moderator - luki, w sumie nie wiedziałem kogo tu wyróżnić, bo każdemu ze "starych" moderatorów jestem wdzięczny za poświęcenie jakie włożyli w to forum. "Nowi" jeszcze nie mieli okazji się wykazać. Życzę im powodzenia
Pycio napisał/a:
15. Najlepszy debiutant - Bhoy, pokazał, że pomimo stosunkowo niskiego wieku i krótkiego stażu na forum można pisać mądrze, sensownie i nie pytać o bzdury. No i Hiszpanów sobie pozbierał.
Fajna kategoria, można wprowadzić kiedyś Zgodzę się z tym, co napisał Pycio.
Pycio napisał/a:
16. Największy pijus - luki, dwie poprzednie edycje wygrał mani, ale po usłyszeniu o tym, co podobno dzieje się w Przemyślu w sobotnie wieczory, głos musiał powędrować do stałego gościa restauracji McDonald's.
Ja bym jednak oddał głos na Pulpeta, za pomoc pełnoletnim kolegom w wypiciu piwa Ticka w pamiętnym domu pani Celiny.
17. Iwent roku - Zlot w Krakowie, to się w głowie nie mieści.
1. Ulubiony user: mimo, że ta kategoria jest pierwsza to postanowiłem oddać w niej głos na samym końcu. nawet pisząc to wszystko nie mam pojęcia na kogo zagłosuję. mam do wyboru dwóch różnych ludzi. każdy z nich jest na swój sposób inny i każdego lubię za co innego. k. nie mam pojęcia.. no ale niech będzie luki, ale tylko ze względu na to, że Darek się nie odzywa!
2. User z największą wiedzą piłkarską: pulpet, swoją wiedzę wyssał z mlekiem matki, która ponoć wygrała piłkarską edycję jeden z dziesięciu.
3. Najaktywniejszy user: Pycio, statystyki mówią same za siebie. to właśnie Kamil na najwięcej napisanych postów na tym forum.
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru: luki, głupi jest i tyle.
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy: mani, nie wiem czy w tym roku coś założył, ale w poprzednich latach się nie oszczędzał.
6. Najlepszy kolekcjoner: pupet, znowu on. jest wszędzie tam gdzie nie powinno go być i do tego zbiera podpisy, których nie powinien zebrać.
7. Najlepszy album: Rob, bunkrów nie ma, ale też jest zajebiście.
8. Najlepszy dyskutant: Tick, mimo, że nie rozmawiam z nim tak często jak ze swoją mamą to wydaje mi się, że Darek potrafi dyskutować na poważnym poziomie, ale gdy trzeba to może zażartować, chociaż w tym nie jest zbyt dobry.
9. Najbardziej szanowany user: hannibal, za całokształt, który jest na prawdę imponujący.
10. Najbardziej pomocny user: Szymon, tylko i 'wyłącznie' za zahal.
11. Najlepszy redaktor: Agresor, notka ze zloty wyśmienita, reszta też niczego sobie.
12. User z najlepszym avatarem: zioomus, trzynastka i tyle na temat!
13. Ulubiony administrator: mani, bo nie Majkel.
14. Ulubiony moderator: tylko luki! wiadomo za co.
1. Ulubiony user - podobnie jak śmietana mam ogromną wątpliwość. Ostatecznie postawię jednak na Emila (To Chyba Ja?). Niemniej jednak sympatią darzę także śmietanę, Ticka, Pycia, a także ziomussa, więc dla nich też szacun i pozdro, joł ziomy!
2. User z największą wiedzą piłkarską - Pycio, za autografy zawodników, o których wielu z nas nie ma zielonego pojęcia, chociaż wyróżniłbym też pulpeta.
3. Najaktywniejszy user - Pycio, pisze dużo, ale sensownie, w przeciwieństwie do innych, piszących równie wiele.
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - nie mam pojęcia kogo tutaj dać, więc nie będzie nikogo ; ] 5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - mani, za całokształt twórczości 6. Najlepszy kolekcjoner -Pycio, chociaż największy postęp zrobił pulpet. Mimo jednak tego mój głos wędruje na Kamila.
7. Najlepszy album - śmietana, bo tylko jego pamiętam.
8. Najlepszy dyskutant - gollaz ;>
9. Najbardziej szanowany user - podobnie jak wyżej, Grzesiek, czyli gollaz, za bogatą kolekcję, ale przede wszystkim wiek.
10. Najbardziej pomocny user - TCJ?, ale ziomuss i śmietana. tuż za nim.
11. Najlepszy redaktor - Tick, bo najlepiej pisze.
12. User z najlepszym avatarem - brak.
13. Ulubiony administrator - gelu, bo mani już miał głos, a Majkel ssie.
14. Ulubiony moderator - hmmm, Fler i .
Nicolas
Profil: Autografy
Wysłany: Pon Gru 20, 2010 16:49
Z wieloma osobami się zgadzam w 100% dlatego nie pisałem nic twórczego
1. Ulubiony user - To Chyba Ja.. naprawdę miły i fajny koleżka, którego pozdrawiam
2. User z największą wiedzą piłkarską - Pulpet, który naprawdę dysponuje ogromną wiedzą(wiele osób już to potwierdziło w poprzednich postach)
3. Najaktywniejszy user - Pycio, pisze dużo, ale sensownie.
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru -
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy -
6. Najlepszy kolekcjoner - Pirlo21
7. Najlepszy album - Rudy..
8. Najlepszy dyskutant - Michael900(choć w tym wypadku może największy ;p)
9. Najbardziej szanowany user - Pulpet podziwiam jego zapał w zbieraniu podpisów(podróze po Polsce itp)
10. Najbardziej pomocny user - To Chyba Ja.
11. Najlepszy redaktor - Agresor za ciekawe artykuły.
12. User z najlepszym avatarem -
13. Ulubiony administrator - Mani - odwalił kawał dobrej roboty.
14. Ulubiony moderator - swój głos oddam na Flera, który tak jak Mani panował nad porządkiem na forum, dobra robota
1. Ulubiony user - Luki- przeważnie pisze mądrze i na temat
2. User z największą wiedzą piłkarską - pulpet - wie i zna dużo rzeczy na temat piłkarstwa na świecie
3. Najaktywniejszy user - sawik- wszędzie się musi wtrącić
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - gollaz - chyba nie trzeba tu nic więcej pisać
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - mani - dużo fajnych tematów.
6. Najlepszy kolekcjoner - pycio - dużo ciekawych autografów które ciężko zdobyć...
7. Najlepszy album - fler - fajne autografy album na bieżąco aktualizowany itp.
8. Najlepszy dyskutant - gollaz - jego ciekawe wypowiedzi
9. Najbardziej szanowany user - pulpet - Wyjazdy w Polskę...
10. Najbardziej pomocny user -
11. Najlepszy redaktor - Agresor - bardzo fajne wpisy...
12. User z najlepszym avatarem -
13. Ulubiony administrator - mani - pełni swoje funkcje tak jak powinien
14. Ulubiony moderator - fler...
Wysłany: Pią Gru 31, 2010 16:22
1. Ulubiony user - ex aequo: Tick i Jarząb. Jako, że nie można głosować na dwie osoby, nie oddaję głosu w tej kategorii.
2. User z największą wiedzą piłkarską - Pulpet - co udowodnił na zlocie
3. Najaktywniejszy user - postawię na H7
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - śmietana. - pojednanie na mistrzowie.org zadecydowało
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - w 2010r. - vacant
6. Najlepszy kolekcjoner - Rob - wystarczy spojrzeć na jego galerię.
7. Najlepszy album - Rob - j.w.
8. Najlepszy dyskutant - Szarlatan - podziwiam jego cierpliwość z jaką próbował nas przekonać do swojego światopoglądu.
9. Najbardziej szanowany user - Gollaz
10. Najbardziej pomocny user - Kanibal - za tegoroczne zdjęcia.
11. Najlepszy redaktor - Tick - parę ciekawych notek w tym roku i fajna relacja ze zbierania Australii.
12. User z najlepszym avatarem (Nick + krótki opis avataru) - Jarząb - LOST rlz!
13. Ulubiony administrator - mani, bo w zeszłym roku głosowałem na gela.
14. Ulubiony moderator - Fler
Profil: autografy uczestników MŚ w RPA
Kolekcjoner od: 2003
Wiek: 19 Dołączył: 01 Lut 2009 Posty: 282 Skąd: Niepołomice
Wysłany: Pią Gru 31, 2010 18:34
1. Ulubiony user - Świerszczu - za rozmowy na gg, mam z nim najlepszy kontakt.
2. User z największą wiedzą piłkarską - Pulpet - już wszystko zostało powiedziane.
3. Najaktywniejszy user - mateqi - jest dosłownie wszędzie.
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - H7 - za riposty
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - H7 - za temat "Wasza skrzynka"
6. Najlepszy kolekcjoner - Rob - ma duzo ciekawych grafów i zbierał Arsenal w Warszawie.
7. Najlepszy album -mani - ładny,estetyczny skany regularnie wrzucane. Głos na niego !
8. Najlepszy dyskutant - -
9. Najbardziej szanowany user - Hannibal
10. Najbardziej pomocny user - Bhoy - za grafy Celtów
11. Najlepszy redaktor - Tick - pisze najlepiej.
12. User z najlepszym avatarem (Nick + krótki opis avataru) -
13. Ulubiony administrator - mani, bo dobrze wykonuje swoją pracę.
14. Ulubiony moderator - luki to właśnie z nim miałem najlepszy kontakt z modów.
_________________ O bym nie dożył dnia w którym Kulawik zostanie na stałe trenerem Wisły.
Pozwoliłem sobie o podliczenie Oscarów z 2010 roku. Walka w nie których kategoriach trwała do samego końca i kategorie te (np. User z największą wiedzą piłkarską, czy Ulubiony user) pokazały jak ważny jest każdy głos. Oto wyniki:
1. Ulubiony user 1. śmietana - 3 pkt - luki - 3 pkt
2. mani - 2 pkt
- To Chyba Ja? - 2 pkt
2. User z największą wiedzą piłkarską 1. pulpet - 12 pkt
2. Pycio - 10 pkt
3. gollaz - 1 pkt
- gelu - 1pkt
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum