Wysłany: Pon Gru 01, 2008 7:49 pm FORUMOWE OSCARY - Edycja III 2008
Rozpoczęliśmy właśnie grudzień, rok zbliża się ku końcowi, najwyższa pora na bardzo popularny plebiscyt, którym są właśnie Forumowe Oscary. To już ich trzecia edycja na naszym forum. Kategorie, w których możecie oddawać głosy są niemal identyczne niż w poprzednim roku. W Forumowych Oscarach może wziąć udział każdy użytkownik forum kolekcja24.pl.
Zasady są proste:
- Nie można głosować na siebie.
- Podajemy tylko jedną osobę w każdej kategorii.
- Musisz podać uzasadnienie swojego głosu.
W przypadku nie stosowania się do zasad, post zostanie usunięty, a jego autor może dostać ostrzeżenie.
Głosować można będzie do końca grudnia. Pytania możecie kierować do mnie na PW/GG, proszę nie zaśmiecać tematu i oddawać w nim tylko głosy .
Ponadto wybierzemy złotego, srebrnego i brązowego forumowicza - osoby które uzyskają najwięcej głosów we wszystkich kategoriach, w których można głosować na każdego (bez 11, 12).
Userom życzę powodzenia i zapraszam do głosowania:
1. Ulubiony user
2. User z największą wiedzą piłkarską
3. Najaktywniejszy user
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy
6. Najlepszy kolekcjoner
7. Najlepszy album
8. Najlepszy dyskutant
9. Najbardziej szanowany user
10. Najbardziej pomocny user
11. Ulubiony administrator
12. Ulubiony moderator
Najlepiej, jakbyście głosowali według schematu, aby wyglądało to przejrzyście:
Schemat napisał/a:
1. Ulubiony user - Bogdan, bo rozmawia mi się z nim najlepiej.
2. User z największą wiedzą piłkarską - Stefan Padło, gdyż wypowiada się często i mądrze, kocham jego posty.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
1. Ulubiony user - Fler, Często gadamy na gg i rozmawia mi się z nim świetnie na każdy temat. Oczywiście chciałbym wymienić tu jestcze lucia, Pirlo, Karola91, Mario czy Kietlika, ale mogę oddać jeden głos który dostaje Fler
2. User z największą wiedzą piłkarską - Mart_Poom, to już widać po kolekcji, w której połowę grafów piłkarzy których ma nie znam Jak dla mnie jasny wybór
3. Najaktywniejszy user - Rudy, w bardzo krótkim czasie napisał bardzo dużo, nie zbłaźniając się przy tym i pisząc mądrze
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - myślę, że mani w odpowiednich tematach nieraz daje śmieszne linki z których mam pompę
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy -
6. Najlepszy kolekcjoner - Pirlo Olbrzymia kolekcja, z wieloma znakomitymi okazami. Kto widział kolekcję ten wie. Fajnie się z nim gada, czasem coś tam pomoże. I przede wszystkim nigdy się nie napina i chętnie pomaga, szkoda, że tak mało pisze na tym forum...
7. Najlepszy album - Mart_Poom, wiele bezcennych autografów w jego olbrzymiej kolekcji zebranej przez zaledwie 2 lata. A album schludny i poukładany a także ciekawy.
8. Najlepszy dyskutant - na gg, zdecydowanie Fler powody są w 1 punkcie
9. Najbardziej szanowany user - Alojzy, myślę, że z racji na wiek cieszy się sporym szacunkiem, zawsze przed napisaniem posta myślę 2 razy, żeby nie zrobić jakiejś gafy i nie dać powodu Alojzemu do zwracania mi uwagi
10. Najbardziej pomocny user - Rudy, odpowiada na każde ptyanie, jest bardzo cierpliwy w stosunku do nowych zadających durne pytanie i aktywny w dziale pomocy
11. Ulubiony administrator - no i tu bardzo, bardzo trudny wybór, Maniego cenię za to, że jest pomocny, wyrozumiały i ma poczucie humoru, Michaela900 znam osobiście i mogę o nim nawet sporo powiedzieć, szanuję go za szczerość, ale mój wybór to Gelu, który jest pomocny, można z nim pogadać, poprosić o radę itp.
12. Ulubiony moderator - Fler patrz punkt 1
Generalnie dominuje Fler, ale co ja poradzę, że tak myślę ?
Profil: Autografy piłkarzy
Wysłany: Pon Gru 01, 2008 8:44 pm
1. Ulubiony user- Palladino - mam wielu takich userów ale cóż można tylko jednego, a więc Palladino ponieważ często gadamy i nie tylko na temat kolekcjonerstwa
2. User z największą wiedzą piłkarską- Rudy - wiele mi pomógł na początku i zna się na sporcie, tutaj też wymieniłbym kilku userów ale cóż..
3. Najaktywniejszy user- Mart_Poom - udziela się bardzo często i pisze mądrze (czasami)
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru- Gelu - często na GG opowie jakiegoś joke'a
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy- Szymonp - założył wiele przydatnych tematów
6. Najlepszy kolekcjoner- Fler , na to miejsce również jest kilku kandydatów ale Fler ponieważ posiada bardzo wiele autografów gwiazd piłkarskiego świata np. Eusebio, którego nie każdy ma
7. Najlepszy album- Palladino - znowu Palladino, bardzo ładny album , wszystko zrobione na 6
8. Najlepszy dyskutant- mr. answer - lubi sobie czasem podyskutować (oczywiście w znaczeniu pozytywnym, pozdro Małysz)
9. Najbardziej szanowany- Hannibal - bardzo szanuje go ze względu na jego kolekcjonerski staż
10. Najbardziej pomocny- Rudy - punkt nr 2
11. Ulubiony administrator- Gelu - bardzo go lubię (jestem hetero , bez skojarzeń)
12. Ulubiony moderator- Karol - nie daje niepotrzebnych warnów i ogólnie jest git
Ostatnio zmieniony przez kietlik_11 Pon Gru 01, 2008 8:49 pm, w całości zmieniany 1 raz
1. Ulubiony user - Mani, mam z nim bardzo dobry kontakt, dużo rozmawiamy
2. User z największą wiedzą piłkarską - Mart Poom, na każdym kroku pokazuje że naprawdę dużo wie o sporcie
3. Najaktywniejszy user - Rudy, pisze dużo postów, pomaga, tłumaczy mniej doświadczonym od siebie
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - w tym punkcie nie wiem kogo wybrać... ale zaraz, przypomniała mi się pewna historia o zadymie w szkole, stąd więc - Kaka
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - Fler, jest moderatorem i napradę zna się na rzeczy
6. Najlepszy kolekcjoner - Szymas, ma kolekcję autografów która mi się bardzo podoba (nawet zazdroszczę- w pozytywnym tego słowa znaczeniu- wielu podpisów)!!
7. Najlepszy album - Palladino, jego album jest bogaty w świetne autografy!
8. Najlepszy dyskutant - Mart Poom, ach te nieustanne dyskusje z nowymi niedoświadczonymi userami naszego forum
9. Najbardziej szanowany user - Annamc23, podziwiam to że kobieta interesuje się kolekcjonerstwem autografów piłkarskich, ma naprawdę godną uwagi kolekcje
10. Najbardziej pomocny user - Gelu, pomoże, doradzi, pogada...
11. Ulubiony administrator - Michael900, szczerość- to mi sie bardzo podoba. Bardzo cenię jego zaangażowanie na forum
12. Ulubiony moderator - Karol91, za całokształt (dobry kontakt, wiele pomocy z jego strony)
Wielu osób nie mogłem tu wymienić (wiadomo dlaczego ). Pozdro dla wszystkich userów z którymi mam stały kontakt i na których pomoc zawsze mogę liczyć
1. Ulubiony user - ToChybaJa? - wybór dla mnie oczywisty, mimo, że teraz nie mamy tak dobrego kontaktu jak kiedyś to i tak nie przebija go w tej kategorii nikt.
2. User z największą wiedzą piłkarską - Mart-Poom - widzę jak się udziela w różnych konkursach forumowych i nie tylko. ma chłop wiedzę.
3. Najaktywniejszy user - zastanawiałem sie nad Mart-Poomem, ale jednak wybieram Rudego. logowanie bez przeczytania jego nowego posta jest logowaniem straconym.
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - czy ja wiem... tu by się przydało rozróżnić na dwa podpunkty, humor na poziomie i humor Kaki... ale wybieram Mart-Pooma, którego żarty nieraz są obraźliwe i raniąRonaldinho i spółkę, ale ja głosuję na niego za to "lepsze" poczucie humoru.
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - i znów nie wiem. wydaje mi się, że Mani. ale trudno wytłumaczyć.
6. Najlepszy kolekcjoner - jak dla mnie Matheush - brałem pod uwagę nie tylko kolekcję, ale to jaki dany kolekcjoner jest. ten człowiek jest lepszą wersją Tuska, też ma zasady, ale w porównaniu do niego wprowadza je w życie. kolekcjonuje tylko osobiście, co u niego bardzo cenie, bo to jest największa frajda. no i kolekcje też ma mega.
7. Najlepszy album - Rudego, a dlaczego? bo wygląda po ludzku. baner nie jest rozciągnięty na dwa metry w dół jak mają niektórzy, daje do zdjęć krótki opis (choć tak szczerze nie podobają mi się opisy pod zdjęciami, bo sie często zmieniają), a nie kopiuje esej z wikipedii (przepraszam za kryptoreklamę). no i grafy ma świetne.
8. Najlepszy dyskutant - Matheush - obecnie z nim najczęściej prowadzę rozmowy pisane, ma chłopak wiedzę. jedną z naszych najlepszych dyskusji była ta, po któej ustaliliśmy, że czasami pozbieramy dla siebie grafy.
9. Najbardziej szanowany user - znów trudny wybór. chyba Agresor. i nie sugerowałem się tu nickiem. tak uważam.
10. Najbardziej pomocny user - Rudy - widać to praktycznie w każdym temacie w którym trzeba pomóc.
11. Ulubiony administrator - Mani - selekcja nie była drogą wyboru, a eliminowania. bo Gelu nie, bo się czepia byle głupot, a wydaje mi się, że Michael90000000000000 nie robi tyle dla forum ile Mani. jeśli się mylę to wybaczcie.
12. Ulubiony moderator - Fler - trochę żałuję, że nie znalazło sie dla niego miejsca w jakieś poprzedniej kategori. w niejednej się wachałem i wychodziło drugie miejsce dla niego. ale teraz w ramach rekompensaty pierwsze miejsce na niego.
1. Ulubiony user - Karol91, bowiem jest jedynym użytkownikiem tego forum z którym rozmawiam na GG w miarę często, znam go z reala oraz zaprosił mnie na piwo.
2. User z największą wiedzą piłkarską - Mart_Poom, ogromna wiedza nt. byłych jak i obecnych piłkarzy, chodząca encyklopedia piłkarska FUJI można by rzec.
3. Najaktywniejszy user - Rudy, pisze wszędzie i o wszystkim. I z sensem, co ważne.
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - Mart_Poom, nie będe wymieniał kaki czy innego nowika (bez obrazy chłopcy, to tylko przykład), bowiem mówienie o poczuciu humoru jako o głupocie mija się z celem. A Kamil jest mistrzem ciętej riposty o czym wymieniona wyżej dwójka miała i zapewne będzie miała okazję się przekonać.
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - Mart_Poom, za założenie kilku ciekawych wątków mających na celu spis piłkarzy występujących na PNA, EURO 2008 czy Bóg wie gdzie jeszcze.
6. Najlepszy kolekcjoner - edzio-e2 , tu zbierze osobiście, tu dostanie odpowiedź od jakiegoś Afrykanina, których autografy ubóstwia. Elegancko.
7. Najlepszy album - wojtasek1994, kto odwiedził jego album, wie, że ten wybór nie wymaga uzasadnienia. Kolekcja Wojtka miażdży, i jeśli chodzi o ilość, i jeśli chodzi o jakość. Tylko album mało estetyczny jest, ale to pominę.
8. Najlepszy dyskutant - alojzy, lubię czytać dyskusje z jego udziałem, ot co. Ma własne zdanie, podeprze je zawsze dobrymi argumentami i nie sugeruje się innymi. A to się ceni.
9. Najbardziej szanowany user - alojzy, nikt na tymże forum nie wzbudza IMO takiego respektu. Także u mnie.
10. Najbardziej pomocny user - Hannibal, nikt mi nie pomaga w znajdywaniu zdjęć i szukaniu adresów, o poszukanie zdjęcia poprosiłem na ten forum raz i znalazł je Hannibal. Stąd ten głos.
11. Ulubiony administrator - Mani, jakoś tak wydaje mi się że najwięcej zapiernicza, by forum świeciło pełnym blaskiem, że się tak wyrażę.
12. Ulubiony moderator - Karol91, najmłodszy stażem wśród modów a wykonuje dobrze swoją pracę. No i na piwo mnie zaprosił.
Tyle.
2. User z największą wiedzą piłkarską - Mart_Poom, wiele już przeczytałem jego postów na temat piłki nożnej. Wszystkie są mądrze napisane i zgodne z prawdą.
3. Najaktywniejszy user - W tej kategorii głos oddaje na Rudego, liczba postów mówi sama za siebie, a w przeglądanych przeze mnie tematach najczęściej widnieje nick Rudy.
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - w tej kategorii nie mam za bardzo na kogo postawić, ale wybiorę kakę i te jego zmienianie barw klubowych po jednym słabym meczu
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy -
6. Najlepszy kolekcjoner - Rudy, Jego kolekcja jest dowodem na to, że nie trzeba zbierać grafów osobiście żeby mieć tak dobrą kolekcję.
7. Najlepszy album - Mart_Poom, album jest bardzo przejrzysty i estetyczny. Skany zawsze są dodane na czas.
8. Najlepszy dyskutant - Matheush, na gg zawsze znajdziemy jakiś temat do rozmowy.
9. Najbardziej szanowany user - Hannibal, za pomoc jaką udziela userom w temacie ze zdjęciami, zyskał duży szacunek.
10. Najbardziej pomocny user - Hannibal, jak wyżej.
11. Ulubiony administrator - Mani, poza tym, że bardzo dużo dobrego robi dla forum jako administrator to jest też spoko gościem.
12. Ulubiony moderator - Karol91, pomimo tego, że moderatorem jest od niedawna to bardzo dobre spełnia tę funkcję.
1. Ulubiony user - Herdek - fajnie się z nim dyskutuje w tematach poświęconych klubom piłkarskim. Widać że zna się na piłce.
2. User z największą wiedzą piłkarską Mart_Poom - Nie raz to pokazywał. W wielu swoich wypowiedziach pokazuje co wie o tym sporcie. A wie naprawdę dużo.
3. Najaktywniejszy user - Rudy - Pisze bardzo dużo, przy czym jest bardzo pomocny dla mniej doświadczonych userów. Jest on bardzo pozytywnym "elementem" forum.
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - Kaka - Jego komentarze nie raz mnie rozbrajały. On każdym postem na tym forum pokazuje że ma poczucie humoru.
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - Rudy - Założył kilka przydatnych tematów.
6. Najlepszy kolekcjoner - Mart_Poom - Ma doświadczenie w tym, wie po co to robi i wie co chce zbierać. Ma wiele świetnych autografów.
7. Najlepszy album - Mart_Poom - Bardzo fajne autografy muszą mieć jakieś miejsce zarówno przechowywania jak i udostępnienie do oglądania. Musi być przejrzysty. Taki ma zdecydowanie Mart.
8. Najlepszy dyskutant - Herdek - Tak jak w punkcie 1.
9. Najbardziej szanowany user - Hannibal - Bardzo duży staż kolekcjonerski, niesamowicie pomocny, nie raz jak potrzebowałem jakiegoś zdjęcia zawodnika właśnie on mi je podał - czego chcieć więcej ?
10. Najbardziej pomocny user - Rudy - Potrafi pomóc w wielu sytuacjach, w których niektórzy userzy, lub nawet moderatorzy nie pomagają.
11. Ulubiony administrator - Michael900 - bardzo szczery, zna się na zarządzaniu forum tak aby nie było bałąganu. Potrafi także nieźle opieprzyć, co nie raz dokonał na mnie ;p.
12. Ulubiony moderator - Karol91 - Można sobie z nim pogadać na różne tematy, nie daje zdecydowanie nie potrzebnych warnów i ogólnie jest spoko.
_________________ Flying high, up in the sky,
We'll keep the blue flag flying high
From Stamford Bridge to Wemb(er)ley
We'll keep the blue flag flying high
Poszukuje znaczków Angielskich, Hiszpańskich, Włoskich i innych zagranicznych. Kto ma pisać na pw lub gg!!!!!
1. Ulubiony user - Pirlo - dobrze się z nim rozmawia, ma świetną kolekcję i często mi pomaga.
2. User z największą wiedzą piłkarską - Mart_Poom - może dlatego, że gra w IFQ? Poza tym często w swoich wypowiedziach zaznacza swoją niebywałą wiedzę
3. Najaktywniejszy user - Rudy - coś ostatnio bardzo "nabija", oczywiście w pozytywnym stopniu. Często pomaga w poszukiwaniu adresów.
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - Kaka - jego posty przeszły już do historii tego forum.
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - Rudy - Założył kilka przydatnych tematów.
6. Najlepszy kolekcjoner - Mart_Poom - Ma doświadczenie w tym, wie po co to robi i wie co chce zbierać. Ma wiele świetnych autografów.
7. Najlepszy album - Mart_Poom - panuje w nim ład i porządek....
8. Najlepszy dyskutant - Alojzy - potrafi poprzeć swoją wypowiedź odpowiednim argumentem.
9. Najbardziej szanowany user - Hannibal - tutaj wyrazy szacunku dla tego użytkownika, wyszuka niemal każde zdjęcie i ma do tego dużą wiedzę o kolekcjonerstwie.
10. Najbardziej pomocny user - Rudy - tak jak już wcześniej napisałem pomaga w szukaniu adresów itp.
11. Ulubiony administrator - mani - wielki znawca komputera, piszę do niego kiedy mam jakiś problem z tym sprzętem. Ma o tym pojecie chłopak
12. Ulubiony moderator - Fler - czasem pogadamy na gg, ogólnie to sprawuje się na razie bez zarzutów
_________________ Zapraszam do mojej galerii autografów!!
Serce W Bieli Krew W Błękicie Wisła Kraków Ponad Życie!!
Ostatnio zmieniony przez kemotek Sro Gru 03, 2008 1:28 pm, w całości zmieniany 3 razy
Profil: Autografy
Wysłany: Wto Gru 02, 2008 2:44 pm
1. Ulubiony user ToChybaJa cóż tu dużo mówić.. bardzo pomocny, super koleś brawa dla niego
2. User z największą wiedzą piłkarską Mart_Poom.. a co ja się będę powtarzał (proszę na górę spojrzeć) ...
3. Najaktywniejszy user Rudy... bardzo często się udziela i to mądrze
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru Kaka wiele postów rozbraja...(Sam lepszy nie byłem)
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy
6. Najlepszy kolekcjoner Mart_Poom ponad 2000 autografów, zbiera ich niesamowitą liczbę
7. Najlepszy album Fler, dużo fajnych autografów, ładnie schludnie
8. Najlepszy dyskutant ........
9. Najbardziej szanowany user uważam że Alojzy.. budzi wielki szacuneczek(w pozytywie i negatywie )
10. Najbardziej pomocny user Wielu mi pomogło ale raczej Rudy za co wielkie dzięki(i srry za zawracanie dupy)
11. Ulubiony administrator Gelu Dużo robi dla forum, pomocny spox człek
12. Ulubiony moderator Karol91 pomocny, zawsze pomoże, fajnie się z nim gada
_________________ – Na moim sihillu – warknął Zoltan, obnażając miecz – wyryte jest starodawnymi krasnoludzkimi runami prastare krasnoludzkie zaklęcie. Niech no jeno który ghul zbliży się na długość klingi, popamięta mnie. Więc to są te słynne tajne runy krasnoludów? Co głosi ten napis?
– „Na pohybel sk***ysynom!”
Ostatnio zmieniony przez Nicolas Wto Gru 02, 2008 2:48 pm, w całości zmieniany 2 razy
1. Ulubiony user - Juby, chciałem od niego kupić jakiś podpis, a on ode mnie stare monety, do wymiany nie doszło, ale jak się później okazało Juby jest fanem FM'a jak ja
2. User z największą wiedzą piłkarską - Mart_Poom, on na pamięć zna nazwiska np. z 2 ligi tureckiej, albo inne, ogromna wiedza.
3. Najaktywniejszy user - Rudy, pomaga nowym(Czyt.mnie też), pisze mądrze i z sensem.
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - Mart_Poom, czasem mnie obrazi, wytykając mi jakiś błąd, ale... jego riptosy miażdżą.
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - Stoper, może to się wydawać dziwne, ale dla mnie początkującego tematy typu gdzie SAE/SaSE, były i są bardzo przydatne.
6. Najlepszy kolekcjoner - Wojtasek1994, liczba prawie 2000 grafów mów za siebie.
7. Najlepszy album - Palladino, bardzo podoba mi się jjego album, schludny i ma w nim dużo ciekawych grafów.
8. Najlepszy dyskutant - Herdek, bardzo podobają mi się jego dyskusje.
9. Najbardziej szanowany user - alojzy, można powiedzieć, że aż się jego boję.
10. Najbardziej pomocny user - Trudny wybór, na bieżąco pomaga Rudy, ale mi w moich małych kokach pomógł Palladino, i miał czas odpowiadać mi na moje monotonne pytania
11. Ulubiony administrator - Gelu, mi pomógł na PW, i chyba tylko on mi nie dał warna
12. Ulubiony moderator - Fler, bo nie daje nie potrzebnych ostów
Ostatnio zmieniony przez Czarek Wto Gru 02, 2008 3:32 pm, w całości zmieniany 1 raz
1. Ulubiony user - zdzichus - jest to osoba z forum, z którą chyba najczęściej rozmawiam na GG. Po za tym znamy się osobiście.
2. User z największą wiedzą piłkarską - Mart_Poom - To wg mnie nie podlega żadnej dyskusji. Jest to niewątpliwie osoba z największą wiedzą piłkarską na tym forum.
3. Najaktywniejszy user - Rudy - User bardzo aktywny, o czym świadczy także liczba postów
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - kaka - I tu może powtórzę się po którymś userze, ale "zadyma w szkole" mnie rozwaliła...
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - Fler - Zakłada wiele sensownych i potrzebnych tematów.
6. Najlepszy kolekcjoner - Mart_Poom - Liczba autografów, a jest ich ok 2000 mówi sama za siebie...
7. Najlepszy album - Fler - Ma jedne z najciekawszych autografów(m.in. Maradona, Eusebio)
8. Najlepszy dyskutant - Alojzy - Lubi nieraz długo i intensywnie dyskutować w pewnych tematach
9. Najbardziej szanowany user - Alojzy - Myślę, że ze względu na wiek i jego wiedzę jest jednym z najbardziej szanowanych userów.
10. Najbardziej pomocny user - Rudy - I tu oczywiście Rudy, najaktywniejszy i najbardziej pomocny user na forum.
11. Ulubiony administrator - mani - Osoba, która ma łeb na karku i wie co dla forum najlepsze
12. Ulubiony moderator - Karol91 - Nasz nowy, ale i całkiem spoko moderator
_________________ Hail Hail, The Celts are here,
What the hell do we care,
What the hell do we care,
Hail Hail, The Celts are here,
What the hell do we care now ...
Ostatnio zmieniony przez Francuz Wto Gru 02, 2008 3:33 pm, w całości zmieniany 1 raz
1. Ulubiony user - Palladino ciężki wybór bo GTW to świetna grupa i z chęcią wymieniłbym tutaj każdego z nich ale stawie na Ziutka. za codwutygodniowe oglądanie LM na GG (w sumie to wachałem sie jeszcze nad Rudym i lucio ale mało na forum ten ostatni pisze )
2. User z największą wiedzą piłkarską - alojzy, interesuje sie piłką pewnie najdłużej z nas wiec mój głos leci do niego.
3. Najaktywniejszy user - mani, nie Rudy, nie zdzichus a mani jest wg. mnie najaktywniejszym i przy tym piszącym mądrze użytkownikiem.
4. Użytkownik z największym poczuciem humoru - Mart Poom oczywiscie. Nie będę wymieniał kaki czy innych dorównujących mu inteligencja użytkowników bo dla mnie niektóre ich posty nie są śmieszne a wręcz żałosne...
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy - Myślę ze, to miejsce należy sie byłemu już modowi szymonp1902. pisał dużo a co ważniejsze mądrze no i ciekawie. Szkoda ze, opuścił już forum.
6. Najlepszy kolekcjoner - pirlo, respekt tylko tyle mam mu do powiedzenia. (jest u mnie wyżej od Mart Pooma dlatego ze, nie zbiera osobiście a kolekcje ma podobna).
7. Najlepszy album - wojtasek1994, to samo co w przypadku pirlo tyle ze, skany dużo estetyczniejsze. No i oczywiscie bardzo dużo perełek, praktycznie co miesiąc dostaje (kto zna hasło ten wie ) graf co najmniej godny pozazdroszczenia.
8. Najlepszy dyskutant - lucio, po wielu rozmowach na GG mogę stwierdzić ze, to on najlepiej potrafi przedstawić swoje racje oraz przekonać mnie do swoich poglądów wiec stawiam na niego. (chociaż Palladino tez jest niezły )
9. Najbardziej szanowany user- Tick w sumie to Ticka lubię i gdy czytam jego posty to z 95% sie zawsze zgadzam wiec punkt dla niego za jasne przedstawianie spraw oraz za poglądy na rożne tematy (nie tylko te związane z kolekcjonerstwem).
10. Najbardziej pomocny user - Rudy, parę razy na GG mi pomógł i teraz takie małe odwdzięczenie z mojej strony. Do tego dochodzi jego aktywność w dziale "Pytania i porady".
11. Ulubiony administrator - Ulubionego nie mam ale punkt dla maniego za pocztę i skrypte. Oczywiście Michaelowi bardzo dużo zawdzięczam bo jak już wspomniał dzięki niemu i pamiętnej fuzji pisze na tym forum. Co do gela to chyba jeszcze nie miał sie jak wykazać bo moderatorem był bardzo dobrym a jako admin trochę ucichł. Rok temu glos dostał Michael ale to mani jest obecnie aktywniejszy.
12. Ulubiony moderator - Mam wybór? Karol91 oczywiscie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum