Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2909 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Pią Sty 06, 2012 23:31
Polecam mini serial Sherlock wyprodukowany przez BBC w 2010. W 2010 wyszła jedna seria, 3 odcinki po 1,5h, obecnie leci kolejna, także 3 odcinkowa. Serial opowiada przygody Sherlocka Holmsa, jednak przedstawione w czasach obecnych. Serial genialny, zjada ostatni film na śniadanie. Znaczy chyba ten przedostatni, bo teraz też coś leci.
Z nowszych produkcji podobał mi się też Homeland. Jak na razie był 1 sezon 12 odcinkowy, zapowiadany jest kolejny. Serial opowiada historię uwolnionego z niewoli po 8 latach, a uznanego wcześniej za zmarłego, żołnierza armii USA "uwalniającej" Irak z pod tyranii SH. Świetna obsada i dobrze się to ogląda.
Zabrałem się też za bardzo dobrze recenzowany Breaking Bad, który w teorii mógł być bardzo fajny, ale ja po 5 odcinkach raczej spasuję. Historia genialnego chemika, który dowiaduje się, że ma raka i zaczyna produkować oraz sprzedawać metaamfetaminę. Sporo czarnego humoru. Tak słyszałem. Bo żadnego geniuszu, a tym bardziej czarnego humoru to ja tam nie widzę. A oceny np. na imdb są ogromne (9,4/10), co daje mu 5 miejsce wśród seriali.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Polecam mini serial Sherlock wyprodukowany przez BBC w 2010. W 2010 wyszła jedna seria, 3 odcinki po 1,5h, obecnie leci kolejna, także 3 odcinkowa. Serial opowiada przygody Sherlocka Holmsa, jednak przedstawione w czasach obecnych. Serial genialny, zjada ostatni film na śniadanie. Znaczy chyba ten przedostatni, bo teraz też coś leci.
Z nowszych produkcji podobał mi się też Homeland. Jak na razie był 1 sezon 12 odcinkowy, zapowiadany jest kolejny. Serial opowiada historię uwolnionego z niewoli po 8 latach, a uznanego wcześniej za zmarłego, żołnierza armii USA "uwalniającej" Irak z pod tyranii SH. Świetna obsada i dobrze się to ogląda.
Zabrałem się też za bardzo dobrze recenzowany Breaking Bad, który w teorii mógł być bardzo fajny, ale ja po 5 odcinkach raczej spasuję. Historia genialnego chemika, który dowiaduje się, że ma raka i zaczyna produkować oraz sprzedawać metaamfetaminę. Sporo czarnego humoru. Tak słyszałem. Bo żadnego geniuszu, a tym bardziej czarnego humoru to ja tam nie widzę. A oceny np. na imdb są ogromne (9,4/10), co daje mu 5 miejsce wśród seriali.
Oceny to są tam czasami za bardzo zawyżone więc nie ma się co nimi sugerować czasami tak samo na FILMWEBIE jest z seriali jedyne co oglądam teraz to How meet i your Mother i czekam na nowy Californication
Profil: Podpisy rep. swoich krajów
Kolekcjoner od: zawsze
Wysłany: Sob Sty 07, 2012 18:37
Też oglądam Jak poznałem waszą matkę, jeszcze Pępek świata i Teorię wielkiego podrywu
_________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie Trochę lepsza gała, nie zszywana osiem razy. Jedenastu napastników, cały czas zero bramkarzy. Się mogą różnić czasy, ale nie charakter ludzi, ciekawe, gdzie za parę lat będziecie mieli kumpli
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum