Wysłany: Pon Mar 24, 2008 09:59 Ulubiony film,serial?
Moim ulubiony serialem jest Prison break.A filmem wszystkie częsci Piratów z Karaibów,Władcy Pierścienia no i 300 spartan.
Paweł
Wiek: 21 Dołączył: 11 Sie 2007 Posty: 234 Skąd: Małopolska
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 10:04
Ja nie mam swojego ulubionego serialu ani filmu, ale lubię oglądnąć gdy czas na to pozwoli -Friends, dwóch i pół, a także, no tego nie mozna zaliczyć do seriali ale Hell's Kitchen .
Ostatnio zmieniony przez Paweł Pon Mar 24, 2008 10:05, w całości zmieniany 1 raz
Prison Break & Gotowe na wszystko(mam nadzieję, że strajk scenarzystów zakończy się jak najszybciej, ponieważ w IV sezonie Desperatek jak i w III Skazanego pozostaje wciąż wiele niewyjaśnionych kwestii)
Polski:
Pierwsza Miłość
Film-jest ich wiele, ale tak najbardziej to podobają mi się:
wszystkie części "American Pie"(od I-III fajne, później nieco gorsze ale i tak smiana idzie, szczególnie w VI cz.) i "Saw"(IV chyba najlepsza),
"300"(extra filmik,polecam),
cykl "Piratów z Karaibów"(III cz. wg.mnie denna)
pozdro
_________________ Real Madrid Campeones de la Liga 2007/2008!!!
WKS Śląsk & RKS Motor Lublin & Chełmianka
Ostatnio zmieniony przez Chenio8 Wto Mar 25, 2008 20:34, w całości zmieniany 3 razy
Z seriali lubię PB i Losta. Podobali mi się Odwróceni i Sfora, czasem oglądam Kryminalnych. Z filmów to najbardziej lubię komedie, mogą być amerykańskie. Lubię Eurotripa, ale nie mam swoich ulubionych filmów
Z seriali to bardzo lubię oglądać PB oraz LOST . Wciągające te seriale są. Trzymają w napieciu do kolejnych odcinków. Denerwowało mnie czekanie tydzień na kolejne 2 odcinki więc zacząłem sobie je ściągać z neta.
_________________ Zdzichu.Fotopic.Net Zapraszam do oglądania mojej kolekcjii autografów!!
Z seriali lubię PB i Losta. Podobali mi się Odwróceni i Sfora, czasem oglądam Kryminalnych. Z filmów to najbardziej lubię komedie, mogą być amerykańskie. Lubię Eurotripa, ale nie mam swoich ulubionych filmów
Może i serial ciekawy... ale prawdy w nim jest mało, lub są zdarzenia przekręcone. Poczytaj książki na ten temat, to się dowiesz jak było;) Ja się ostatnio bardzo zagłębiłem w te tematy, i nie mogę się oderwać od czytania.
No i mam pytanie do kolegów z góry, Makbet nie jest przypadkiem w 2. gim.?;] A wy chyba starsi jesteście, przynajmniej Michael;)?
Makbeta przerabiałem dopiero co, a jestem w 1 liceum
Co Odwróconych, to może i masz rację, co do tego, że nie jest to prawda, nie wiem, bo w te tematy jakoś zbytnio nie zagłębiałem się. Faktem jednak jest, ze serial był fajnie zrobiony i był to jeden z lepszych polskich seriali jakie widziałem ostatnimi czasy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum