Ja polecam Pierwszą Miłość bardzo fajny serial, sam oglądam od pierwszego odcinka i do tej pory mi się nie nudzi czasem oglądnę jeszcze Na wspólnej i obowiązkowo W11.
Ja już się nie martwię tym co mam oglądać, bo znalazłem sobie kilka ciekawych pozycji tj. Heroes czy Dexter. Oczywiście oglądam też House'a oraz Chuck'a.
Ja oglądałem 2 odcinki, a co do seriali, to oglądam House'a, oglądałem Lost wszystkie sezony, i czasem obejrzę W11, ale coraz rzadziej, bo już mi się nudzi.
_________________ POSIADAM ZNACZKI CZESKIE KAŻDĄ ILOŚĆ O KAŻDYM NOMINALE. PW LUB GG!
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2909 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sob Paź 02, 2010 00:03
Moje zidiocenie dosięgło zenitu. Normalnie zacząłem oglądać serial dla nastolatek, a mianowicie Glee i mnie rozwala. Wszystko przez Neil Patricka Harrisa, gdzieś widziałem, że dostał nagrodę za najlepszą rolę gościnną w komedii i musiałem to zobaczyć, znacie go, nie?
Dr Doogie Howser? Barney Stinson!? dr Horrible?!!
Ogólnie mistrz nad mistrzami.
Serial jest o chórze, więc dużo śpiewanek, ale dla niektórych dialogów (... i przede wszystkim aktorek ) trzeba to zobaczyć.
Czuję się jak ten facet, co stracił siłę kiedy stracił włosy.
- Samson?
- Agassi.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
_________________ "Tak. To ja ustalam skład. Co do meczu z Realem to jeszcze się zastanawiam czy zmiażdżyć ich jak walec, czy zmielić jak maszynka do mięsa"
Carlo Ancelotti
Pamiętam, gdy kolega z reprezentacji Francji powiedział mi kiedyś: „gdy nosisz koszulkę Milanu, to znaczy, że odniosłeś sukces”.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum