LOST i Kiepscy nałogowo z Gelem :cool: Gotowe na Wszystko oraz czasem Na Wspólnej i Pierwsza Miłość a jako jeden z niewielu nie oglądam Prison Breaka bo jakoś nie "wszedłem" w ten serial
Ja też nie oglądam PB ! Ja zdecydowanie uwielbiam oglądać "Pierwsza Miłość"... Może innym się to nie podoba, jednak dla mnie ten serial jest po prostu super !!
Ja tam lubie duzo seriali... Ogladam np. M jak milosc, pierwsza milosc, Lost, Swiat wg. Kiepskich, 4400 ale zdecydowanie najlepszy jest Prison Break!!!!!
A co do postaci to lubie Michaela Scofielda, Fernando Sucre i Lincolna Burrowsa (brat Michaela)
Nie wiem czy zauważyliście ale w Kryminalnych powtarzają się postacie.W ostatnio odcinku był gośc co go zabili kiedyś i jeden co grał policjanta,potem więźnia a teraz przestępce.
_________________ Ja tą budke moge zamknąć w minutke...Bez popisu panie !
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2909 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 16:12
O filmach długo by pisać. Natomiast moim ulubionym z obecnie lecących seriali jest Battlestar Galactica. Ten serial ma świetny klimat, choć sf to nie jest to bajka typu SG-1 (btw mimo, że bajka, to bardzo fajna szkoda, że się skończył), tylko dobre, mroczne widowisko na wysokim poziomie.
Oprócz BSG na bieżąco oglądam 24, Lost, Prisona oraz 4400. Z dobrych seriali polecam też Rome, My Name is Earl, Dead Like Me, Firefly, Numb3rs oraz Sleeper Cell.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum