Wysłany: Czw Wrz 15, 2011 11:04 Dzień Kolekcjonera Autografów
Jak pewnie wszyscy dobrze wiecie, dzisiaj na całym świecie obchodzi się Dzień Kolekcjonera Autografów. Jest to w pewnym sensie hołd dla jedynego w Polsce (a może i na świecie) zawodowego kolekcjonera autografów (zobacz jego profil na Facebooku).
Jest to wyjątkowa okazja do tego, abyśmy przeprowadzili konkurs. Wziąć w nim może udział każdy, niekoniecznie zawodowy, kolekcjoner autografów zarejestrowany na naszym forum.
Zasady są proste. W tym temacie wklejajcie swoje rozmowy ze sportowcami (każdy maksymalnie jedną). Macie na to czas do niedzieli. Potem drogą głosowania wybierzemy najlepsze. Warto brać udział, bo nagrody są unikatowe:
Józef Chowaniec, złapany przez Śmietanę w Pradze, z dedykacją dla Lukasa forumowiczów.
Chu Chicharito złapany przez Michała w Warszawie, z dedykacją dla Pedra.
Zapraszamy do udziału
Ostatnio zmieniony przez mani Sob Wrz 17, 2011 13:25, w całości zmieniany 7 razy
W przerwie meczu Barnet FC z Arsenalem Londyn, biorąc podpis Manuela Almunii przypadkowo spadły mi okulary przeciwsłoneczne. Almunia szybkim ruchem podniósł je, założył na swój nos, po czym powiedział:
Cytat:
"James Bond 007"
Sekundę później zapozował któremuś z fotoreporterów, uśmiechając się i ściskając moją dłoń. Może nie bezpośrednia rozmowa ale godna zapamiętania sytuacja. Spoko koleś
Ostatnio zmieniony przez Mateqi Czw Wrz 15, 2011 15:56, w całości zmieniany 3 razy
Łukasz Gikiewicz wyrażający w niezwykle taktowny sposób swój podziw na temat fotografii z jego wizerunkiem oraz odnoszący się z wyrazami szacunku o swoim koledze z Polonii Bytom, Piotrze Tomasiku.
Guille: Oczywiście, nie ma problemu
Ja: Zawsze kupuję Pana w Fifie
Guille: (śmiech) cieszę się
Ja: Teraz grasz w AC Ajaccio, prawda?
Guille: Tak
Ja: Bardzo lubiłem Cię za czasów w Club America, ale teraz grasz w lidze francuskiej, życzę powodzenia
Guille: Dzięki
Profil: Podpisy rep. swoich krajów
Kolekcjoner od: zawsze
Wysłany: Pią Wrz 16, 2011 15:53
Zbierając super-gwiazdę Jacka Moryca na treningu Radomiaka
Położył kartę na czarnym samochodzie w słoneczny dzień i zaczął podpisywać:
Moryc: A, Kur*a, gorące, ja pier*olę!
Ja: Czarne, to się szybko nagrzewa.
Moryc: Ale jesteś kur*a mądry, trzymaj.
Ja: Dzięki
_________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie Trochę lepsza gała, nie zszywana osiem razy. Jedenastu napastników, cały czas zero bramkarzy. Się mogą różnić czasy, ale nie charakter ludzi, ciekawe, gdzie za parę lat będziecie mieli kumpli
Głosujemy. Przyznajemy dwa punkty za pierwsze, i jeden za drugie miejsce Agresor - 0
Mateqi - 0
mani - 0
ferrari22 - 0
Tentego - 0
śmietana. - 0
lefty - 0
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum