Wysłany: Nie Lut 20, 2011 02:12 Drugi Ogólnopolski Zlot Forumowiczów kolekcja24.pl
Wstępnie była mowa o trzeciej ćwiartce lipca, w podobnym terminie jak Kraków rok temu. Ale to jest jeszcze do ustalenia.
[ Dodano: Nie Lut 20, 2011 9:45 pm ]
Żeby nie robić wszystkiego tak na ostatnią chwilę, proponuję już jakieś konkrety. Z paroma osobami to obgadałem i o to, co wyszło.
Jako termin zlotu proponuję 21-24.07.2011. Pierwszego dnia spotykamy się wszyscy w Krakowie, gdzie pochodzimy sobie po mieście, może coś pozbieramy. Do tego może wypali fajna atrakcja, ale to na razie tajemnica. Dowiecie się jak uda się załatwić Następnego dnia udalibyśmy się do Pragi i pewnie wyglądałoby to tak, jak rok temu w Krakowie, czyli zbieranie + zwiedzanie.
Co o tym sądzicie (zainteresowani)? Kto by się na to pisał, jak macie jakieś propozycje/uwagi piszcie.
Najpierw ustalimy wstępny termin, pasujący jak największej ilości chętnych, potem podamy orientacyjne koszty, lista się trochę skurczy i będzie wiadomo wtedy mniej więcej, jaka frekwencja.
Co do cen:
Tick napisał/a:
o Pradze myśleliśmy, byłoby co do zbierania i bilet kolejowy w sumie strasznie drogi nie jest - z Krk podobno coś w okolicach 30 zł. a jakby nie wypaliło to może Wrocław lub Wuwua? :>
Mani napisał/a:
Kumpel mówił, że jak jechał pociągiem z Cieszyna i tam mieli jakieś progresywne zniżki w zależności od ilości osób (zaczyna się od trzeciej), trzeba by to też ewentualnie rozkminić.
gollaz napisał/a:
z tego co wiem, to najtaniej jest jechać na granicę, przejść pieszo i dalej czeską koleją
gollaz napisał/a:
No to z tego co widzę, to np. Katowice - Cieszyn 89km 16 zł (cały), Czeski Cieszyn - Praga 395km 484 Kč zwykły bilet (czyli jakieś 75 zł).
Pozostały 4 miesiące, więc myślę, że pora zacząć myśleć o konkretach. Proponuję jakoś w najbliższym czasie zebrać się na czacie i porozmawiać o transporcie, noclegu i programie zlotu. Najlepiej, jakby każdy uczestnik czatu miał jakieś pomysły co do tych trzech punktów, żeby coś z tej rozmowy wyszło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum