H7, Od siebie mogę powiedzieć, że Adidas robi naprawdę bardzo dobre plecaki
Nie będę nosił plecaka Adidasa do płaszcza albo koszuli przecież. Dlatego mówię o Jansporcie, ewentualnie coś innego, ale na pewno nie żadne Najki, Riboki i inne Adidasy.
Trochę nie rozumiem kupowania w sklepach House i Cropp, skoro w sieciówkach typu H&M można dostać to samo za tyle samo, a 3x lepsze jakościowo. Już o polskich firmach m.in. Fenix, Malita, Turbokolor nie wspominając.
Dzięki, ale nie skorzystam bo:
a) torby to jednak gejoza straszna;
b) miałem kiedyś plecak z Croppa i po dwóch tygodniach urwał się zamek, także wiesz, tego, a w Jansporcie mam 30 lat gwarancji.
Ostatnio zmieniony przez H7 Nie Sty 08, 2012 23:05, w całości zmieniany 1 raz
Profil: Podpisy rep. swoich krajów
Kolekcjoner od: zawsze
Wysłany: Pon Sty 09, 2012 07:51
Polecam plecaki Tatonka. Niezniszczalne jak stare Nokie. Czarny ładnie pasowałby do koszuli.
_________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie Trochę lepsza gała, nie zszywana osiem razy. Jedenastu napastników, cały czas zero bramkarzy. Się mogą różnić czasy, ale nie charakter ludzi, ciekawe, gdzie za parę lat będziecie mieli kumpli
_________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie Trochę lepsza gała, nie zszywana osiem razy. Jedenastu napastników, cały czas zero bramkarzy. Się mogą różnić czasy, ale nie charakter ludzi, ciekawe, gdzie za parę lat będziecie mieli kumpli
Profil: Podpisy rep. swoich krajów
Kolekcjoner od: zawsze
Wysłany: Pon Mar 19, 2012 18:55
W internecie są już za 190 zł, ale wolę przymierzyć, przepłacić i być pewnym, więc 250.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum