Ja nie wiem jak można grać w halówkach adidasa ;p mianowicie po 2 miesiącach te buty pękają mi albo przy podeszwie albo przy sznurowadłach gdyż są strasznie wąskie i niewygodne więc jeżeli ja mam szeroką stopę to tym bardziej nie lubię w nich grać.
Ja mogę kopać piłkę tylko w nike lub umbro. Buty adidasa są strasznie wąskie i niewygodne więc jeżeli ja mam szeroką stopę to tym bardziej nie lubię w nich grać.
Co do korków - bardziej polecacie Veloci czy F30.8 TRX FG? Bo się nad kupnem któryś z nich zastanawiam. A może doradzicie jakiś inny, równie ciekawy i dostępny do 200zł model?
dokładnie. nike robi tylko dobre korki - miałem totalki i grało się rewelacyjnie, choć nie wiem jak długo by wytrzymały, bo je sprzedałem po ok 2 tyg użytkowania (za mały rozmiar sobie kupiłem). a jeśli chodzi o zwykłe buty to miałem 2 pary nike w swym życiu i obie poszły po mniej niż roku użytkowania. a ja nie nalezę do tych co ida ulicą i kopią w kamienie, więc sie trzymać powinny. teraz mam pumy, z których jestem zadowolony
Mam halówki ADIDAS +F10 z tworzywa.Chodziłem w nich na okrągło,a do tego bardzo często grałem w nich w piłkę,wytrzymały około 2 lata,teraz są już bardzo zniszczone,podczas niedawnej gry "poszła" w jednym podeszwa,więc buty raczej do śmieci.
Teraz mam skórzane ADIDAS Absolado,mam nadzieję że długo będę z nich zadowolony.
Gra się w nich swietnie,bardzo dobre czucie piłki
Ostatnio zmieniony przez Heniek Wto Mar 17, 2009 21:59, w całości zmieniany 1 raz
Korki - Adidas Predator (rocznik 2002 - wyszly chyba na Mundial ;P - moge sie mylic)
te korki to rewelacja. moj kumpel, ktory ma mala stope, nie rosla mu juz tak szybko noga - gral w nich 2 lata. po 2 latach uzytkowania, jakby troche je wyczyscic mozna by powiedziec ze nowki sztuki.
ja osobiscie grma w Nike Tiempo Guri czy jakos tak (nie znam sie ;p ) odradzam Puma v 5.08 (te takie szmaty). szybko sie przemaczaja, brudza, kopanie intesywne, mocne moze bolec. co prawda lekkie jak piorko, ale mozna bac sie w nich zetknac z roslym obronca druzyny przeciwnej
halowki puma. mam rok czasu i wszystko jeszce git.
moim zdaniem Nike robi PIĘKNE buty, a Joma to najwieksza kupa jaka widzialem. nie wiem jak sie gra, ale wyglad ble.
Ja osobiście używam lanek typu Puma v.1.08. Jestem bramkarzem i z tych lanek jestem bardzo zadowolony. Dzięki tym butom mam lepszy wykop i pewniej kopię(mogę kopac także bardzo mocno) Nie niszczą mi się. Mimo iż mam je od niedawna są jak dla mnie na duży +.Mam nadzieję że z rok potrzymają
Natomiast na codzień od 2 lat chodzę w butach Puma Induction. Według mnie są ładne i idealne na ulicę.Pasują do wielu kolorów ciuchów. Są bardzo wygodne. Po prawie 2 latach użytkowania widac jedynie w sumie nawet nie aż tak wielkie starcia na czubkach.Chodzę w nich czasem nawet po szkole a gdy lanki są w praniu gram w nich nogę. Ogólnie jestem zadowolony(szkoda tylko że te czubki tak się niszczą ). Na + ale na pewno nie duży + ze względu na lekkie niszczenie się owych czubków.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum