Wiem, że mam trochę mało plakatów. Nie mam więcej bo nie kupowałem żadnych Bravo Sportów itp od dawna. Posiadam jeszcze fajną dużą flagę Juve którą kiedyś wypatrzyłem na targu. Jest ona jeszcze z okresu kiedy Juventus miał zaledwie 25 Mistrzostw Włoch, ma też małą przepaloną dziurkę i nie zdecydowałem się jej powiesić
Niemal każda pamiątka jest innego źródła. Np. mini koszulkę kupiłem w Gdańsku w sklepie kibica Lechii Gdańsk, przypinkę w stoisku w Łebie, mini flagę w Zakopanem na słynnym stoisku na samym dole Krupówek, jeden szalik zamówiłem na forum JuvePoland. Za to flagę i drugi szalik kupiłem na allegro
Oprócz tego na ścianie u mnie w pokoju wisi kalendarz z miłą panią oraz plakat Romana Kresty za kierownicą Forda Forusa z Rajdu Australii - z racji tego, że interesuje się WRC.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Ostatnio zmieniony przez Woland Nie Kwi 20, 2008 21:09, w całości zmieniany 4 razy
U mnie na ścianie wisi koszulka Benfiki, oraz autografy w antyramach narazie skromnie...
_________________ Zdzichu.Fotopic.Net Zapraszam do oglądania mojej kolekcjii autografów!!
WIELKIE ZAGŁĘBIE LUBIN!
gigant
Kolekcjoner od: XI 2006 - V 2008
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 13:41
Ja na swojej ścianie mam 2 koszulki (chodziłem w nich kiedyś, ale teraz są za małe), 2 plakaty, szalik oraz flagę - wszystko Borussii Dortmund. Kiedyś miałem całą ścianę oblepioną plakatami, ale z tego wyrosłem. Oprócz pamiątek BVB mam także wywieszonych kilka szalików z mojej kolekcji.
mini koszulkę kupiłem w Gdańsku w sklepie kibica Lechii Gdańsk
Widzisz jakie cuda mamy
Nigdy nie posiadałem jakiegoś wielkiego "ołtarzyka" u siebie. Miałem porozwieszane na szafie szaliki ulubionych zespołów, kalendarz, mini koszulkę i flagę Polski, jednak aktualnie nic u mnie nie wisi. Dawno temu miałem także jakieś plakaty, ale przy malowaniu pokoju zostały usunięte i od tamtego czasu nie wieszałem żadnych plakatów.
Sam się nie odzywaj. I ? Źle przeczytałeś, bo mówię o tym, że fajne rzeczy w Gdańsku znajdziesz, a nic o Lechii.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Kolekcjoner od: Dłużej niż TY.
Wysłany: Sob Lip 05, 2008 08:11
Ja tam się w takie rzeczy nie bawię. Jedynie w szafie na dwóch duzych poziomach trzymam pamiątki klubów czy książki piłkarskie (szczególnie ta ukochana - 1000 piłkarzy) oraz rzeczy związane ze zbieraniem autografów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum