_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
U mnie na ścianie wiszą : 2 kalendarze Ruchu Zdzieszowice, plakat i
flaga własnej roboty Lecha Poznań, kilka proporczyków (m.in. Manchester United), kilka plakatów oraz szaliki FC Barcelona, 2 x Bayern Monachium i Ajax Amsterdam.
Nie czujesz się dziwnie w takim pokoju? Kiedyś miałem wszystkie ściany w szalach, ale uznałem, że to bez sensu. Bardzo się kurzyły, trzeba było prać. Postanowiłem schować je do gabloty.
Mam jakieś chore poczucie estetyki i muszę mieć wszystko pochowane, bo inaczej dostaję jakiś niewyobrażalnych schiz.
_________________ "Będę musiał dziś odśnieżyć 300m2 globalnego ocieplenia."
Ostatnio zmieniony przez mleko Sro Paź 05, 2011 14:35, w całości zmieniany 1 raz
Wlasnie nie, lubie ten pokoj bo jak mam zasloniete rolety jest taki fajny klimat , poza tym leiej mi powiesic szale niz ogladac motocykliste z tapety To i tak nie wszystkie szale, reszta jst w safie bo sie nie mieszczą, a piore raz na 2-3 miesiace, bo sie kurzy dosyc
Przeszło mi i nie potrafiłbym tak mieszkać. Samo hobby jest świetne. Szaliki widzę, że nie masz tylko ze sklepu klubowego, tylko też wydane przez kibiców.
Świetna sprawa.
Pozdrawiam i życzę wytrwałości.
_________________ "Będę musiał dziś odśnieżyć 300m2 globalnego ocieplenia."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum