Pewien użytkownik (i nawet moderator tego forum) wysnuł ciekawy wniosek: Sokół jest bardziej gimnazjalnym raperem od Tedego. Uważam to za kompletną bzdurę, więc robię ankietę i proszę o głosy w niej: którego z tej dwójki uważajcie za bardziej sprzedajnego, gimnazjalnego, tworzącego pod publikę? Liczę na szczerość.
Proponowałbym jednak nie wyciągać prywatnych rozmów na forum, ale skoro już tak to dodam... H7 uważa, że Sokół to trzeci po Tetrisie i Łonie raper w Polsce ;O. Ja pisząc te słowa sugerowałem się po prostu odbiorcami rapu obu wykonawców... Tede zazwyczaj jest beee, bo tak uważa większość, a Sokół bije rekordy oglądalności na YT dzięki duetowi z Marysią Starostą i wpatrzonych w nich fanów z gimnazjum...
[quote=\\\"kaka\\\"]Tede, poniewaz wystepuje w durnych programach na vivie/mtv np.[/quote]
Jak Kaka może głosować jak jest w gimnazjum?
_________________ WISŁA KRAKÓW !
Ostatnio zmieniony przez luki Sob Cze 18, 2011 21:03, w całości zmieniany 1 raz
[quote=\"luki\"]H7 uważa, że Sokół to trzeci po Tetrisie i Łonie raper w Polsce ;O[/quote]
Nie klasyfikuję tak raperów, po prostu spytałem się kogo uważasz za lepszego, a że w odpowiedzi usłyszałem milczenie, ja zacząłem wymieniać (ale nie skończyłem, paru jeszcze się powinno znaleźć).
[ Dodano: Sob Cze 18, 2011 10:05 pm ]
\"Tede zazwyczaj jest beee, bo tak uważa większość, a Sokół bije rekordy oglądalności na YT dzięki duetowi z Marysią Starostą i wpatrzonych w nich fanów z gimnazjum...\"
A może dlatego, że robią dobrą muzykę? Dla mnie CzBP to jedna z najlepiej wyprodukowanych płyt w kiepskim polskim rapie.
nie ciesz ryjka tak. programy komercyjne w tv bardzo przyciagaja gimbusow. tede ma wieksza oglądalnosc, sprzedaalnosc plyt to go to nakreca i zaczyna robic wszystko pod tych \"gimbusow\"
a to ze jestem w gimnazjum... zostalo mi 3 dni. zreszta... ktos mi kiedys napisal Luki.....Nie pamięta wół, jak cielęciem był.
Nie bierz tego do siebie, ale wiesz jak możemy robić taką ankietę, gdy wypowiadają się osoby z przedziału wiekowego o który pytamy... No sam odpowiedz... Pamiętam jak byłem w gimnazjum, wspominam te czasy bardzo dobrze, o .
_________________ WISŁA KRAKÓW !
Ostatnio zmieniony przez luki Sob Cze 18, 2011 21:15, w całości zmieniany 1 raz
jako zapatrzony w Adama Ostrowskiego i zajawiony rapem muszę powiedzieć, że z dwójki Tede - Sokół lepszy po prostu jest Tede. terminator i tyle o nim. i jak mówimy o rapie to rozliczajmy ich za rap, a nie za to, że TDF w tvn-ie pracował, bo to tak naprawdę gówniany argument w dyskusji na temat czy jest dobrym mc. Sokół to jak najbardziej polska czołówka, ale za panem Granieckim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum