Nic mi o tym nie wiadomo, żebym tu wypisywał jakieś nazwy klubów których nienawidzę, choć się wypowiadałem.
I skąd tyle nienawiści!?
Edit:
Ale niech będzie, strasznie nienawidzę Washington Redskins, bo mają taką red skins!
Jest to temat, w którym podajemy nazwy swoich znienawidzonych klubów to ja też napisałem.
A skąd tyle nienawiści ? To już moja prywatna sprawa, choć jak by ktoś chciał to by się domyślił
[ Komentarz dodany przez: mani: Pią Sty 21, 2011 9:34 pm ]
Widać, że za słabo chcę :/
no kurcze no,ja sie tak chce domyslic,czemu nienawidzisz Pogoni Szczecin ale jakos domyslic sie nie moge...mozesz mnie naproawdzic ? bo co ma Pogon wspolnego ze Zdzieszowicami tego nie wie nikt ide o zaklad o pol litra ze nigdy nawet oficjalnego meczu nie bylo
Jako kibic Lecha pozostałe kluby(nienawidzę lub nie lubię) i koniec już na mój temat, inni napisali kluby i jakoś nikt nie miał buntów tak jak do mnie.
... A czy ktoś inny, jak nie lubi np. Interu czy innego jakieś tam klubu, to też był na meczu np. w Turynie ? nienawidzę Leśnicy, Legii i Chorzowa i dajcie mi już spokój, niepotrzebna cała ta dyskusja, nie wiem co chcecie poprzez nią osiągnąć :/
Zagranica :
Barcelona , Milan , MU , Glasgow Rangers , Juventus
Barcelony- nie lubię ponieważ kibicuję Realowi.
Milan nigdy -nie lubiłem i nie będę lubił tego klubu.
MU- Jestem fanem CHELSEA
Rangers -odwieczny wróg CELTICU GLASGOW, ktoremu kibicuję.
_________________ "Blue is the colour, football is the game
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name"
słyszałem o tym ,ale i tak nie popieram tego ... (niestety)
_________________ "Blue is the colour, football is the game
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name"
bo Niemcy którzy byli u mnie w szkole na wymianie nie lubili HSV tylko St.Pauli
Geje czy anarchiści?
Nie wiem. Oni wgl ciężcy do przeżycia. Nie wiem jak można jednocześnie można być za Bayernem,St.Pauli i Werderem... no, ale cóż. U nich widać mają wjb w takie sprawy.
To co napisałem w poście zcytowanym to oczywiście dla jaj bo St.Pauli to według mnie, żadna drużyna...
Nie wiem. Oni wgl ciężcy do przeżycia. Nie wiem jak można jednocześnie można być za Bayernem,St.Pauli i Werderem... no, ale cóż. U nich widać mają wjb w takie sprawy.
Po co sie odzywasz skoro nie masz pojęcia?
St. Pauli ma kose z HSV a Werder to ich najwiekszy (obok Pauli) wróg. A za Bayernem są dlatego, ze nie trawią BVB.
Nie bylo ich kilka lat w Bundeslidze wiec mogli wspomagać wyżej wymienione drużyny.
Nowik napisał/a:
To co napisałem w poście zcytowanym to oczywiście dla jaj bo St.Pauli to według mnie, żadna drużyna...
No tak, co innego Lechia...
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum