No ciekawe w jaki sposób, skoro w reprezentacji Izraela ma już coś koło 10 meczów.
Coś czytałem, że do 21 czy 23 roku życia może jeszcze zmienic kadrę A w Izraelu każdy męźczyzna musi odbyc bodajże 3 lata w wojsku, z czym się nie zgadza jego matka, więc chce, żeby grał dla Polski
No ciekawe w jaki sposób, skoro w reprezentacji Izraela ma już coś koło 10 meczów.
Coś czytałem, że do 21 czy 23 roku życia może jeszcze zmienic kadrę A w Izraelu każdy męźczyzna musi odbyc bodajże 3 lata w wojsku, z czym się nie zgadza jego matka, więc chce, żeby grał dla Polski
Do 21 roku życia może zmienić, jeżeli grał tylko w reprezentacjach juniorskich lub młodzieżowych. Seniorska przekreśla wszystko.
Mata- wychowanek Realu Madrid obecnei napastnik Valenci, ma przed sobą świetlaną przyszłość, juz jest bardzo doświadczony,ma bardzo dobry instynkt strzelecki, wkrótce będą się o niego starały giganty piłkarskie,kolejnym talentem według mnie jest młodziutki Hiszpan David Silva już ME 2008 , obecnie gracz Valenci, lecz w tym okienku transferowym starał się o niego Madrycki Real jednak bez powodzenia, ale zobaczmy na jego wrzechstronność na boisku umie zarówno dobrze bronić dostępu do bramki jak i atakować na bramkę rywala, jest doświadczony młody i bardzo waleczny kiedys będzie brylował w Hiszpańskim Futbolu.
ale weź pod Uwagę że Mata juz grał w ME U-17 i tam zdobył bodajże z Hiszpanią tytuł, grał także w 2 lidze hiszpańskeij zaliczył kilka spotkań reprezentując pierwszy Real Madryt teraz bardzo dobrze gra w Valencii strzela gola za golem według mnie to juz spore doświadczenie pozdro Gelu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum