Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1303 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Wto Sty 13, 2009 17:33
NIe zagłosuje na nikogo, gdyż nie ma opcji inny. Moim ulubionym komentatorem jest Tomasz Smokowski. Lubię także innych z C+ takich jak: Marcin Twarowski, Rafał Nahorny, Przemysław Rucki, Marcin Rosłoń oraz Mirka Szymkowiaka.
Borek (ponoć największy znawca futbolu wśród dziennikarzy sportowych) we wczorajszym Cafe Futbol stwierdził, że Sebastian Tyrała ma 23 lata, a Mainz gra w Bundeslidze. Natomiast komentator skoków w Eurosporcie uznał, że Małyszowi dobrze zrobiły wspólne treningi z Ville Larinto. Wie ktoś coś o tym
Głos oczywiście na Dariusza Szpakowskiego.Zawsze gdy on komentuje i jest akcja pod bramką są bardzo duże emocje i za to dla niego wielki +.
Szkoda tylko ze, nie zna nazwisk piłkarzy, nie potrafi ich wymówić, mota się, irytuje, myli się, i pierdzieli głupoty przez 90 minut.
Jak dla mnie zdecydowana porażka TVP, ponoć ma najważniejsze mecze EURO 2012 komentować.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1303 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Czw Maj 07, 2009 18:19
Od kilku meczy dość uważnie przyglądam się komentowaniu meczy piłkarskich w wykonaniu Dariusza Szpakowskiego i uważam, że ten pan dawno powinien wylecieć z telewizji publicznej. Po prostu słuchając go niekiedy jestem zmuszony do wyłączenia dźwięku lub oglądnięcia meczu w necie na eNsport. Po prostu nieumiejętności tego Pana są tak wielkie, że nie wiem jak on się nawet dostał do TVP, a tym bardziej jak się tam utrzymał. W życiu nie dorówna ekspertom takim jak Smokowski, Twarowski, Rudzki, Nahorny, Borek, Iwanow, to jest inna półka zupełnie. Wypowiedzi typu : ,,Liverpool przegrał z Milanem 3:3", jakieś pokrzyki ,,Come on " są żałosne, podobnie jak mówienie co 2 min o zmianach w Barcelonie, czy wieczne powtarzanie ,,z poświęceniem". Tak jak mówie poziom Szpakowskiego jest żenująco niski.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum