Głos na Holendra, który od dawna gra na dobrym poziomie. Zdobył tytuł króla strzelców w 3 różnych ligach, co jest wyczynem godnym podziwiania. Choć nie jest on jakimś moim ulubionym graczem. Toni gra dobrze w Bayernie, nawet lubię go bardziej, jednak głos na Holendra, za całokształt .
PS Może ja chciałem oddać głos w tamtym pojedynku? Nie można było poczekać na zakończenie tamtego pojedynku
Wiek: 19 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 1762 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 11:35
Luca Toni - Ruud van Nistelrooy 1:2
Holender od długiego czasu gra na światowym poziomie;] Snajper z prawdziwego zdarzenia;]Bardzo go lubię;]
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2909 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 12:26
Ruuuuud gra w Barcelonie?
Luca Toni - Ruud van Nistelrooy 2:3
Głos na mistrza świata, świetny napastnik sprawdzający się zarówno w Bundeslidze jak i Serie A. Poza tym, nie lubię Ruuda, za to w jaki sposób pożegnał się z Man Utd.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Głos na Holendra, bo jest najskuteczniejszym graczem Realu już drugi rok z rzędu odkąd przybyl do Madrytu. Na początku nie za bardzo za nim przepadałem, ale to w głównej mierze jemu Real musi zawdzięczać tytuł mistrza Hiszpanii. Luca Toni może i jest dobry, ale Ruud jest sprytniejszy, więcej widzi i więcej osiągnął.
P.S. Fajnie, że zostało dokończone poprzednie głosowanie...
Holender to jedene z najlepszych i najskuteczniejszych napastnikow swiata. Toniemu do teh czołówki jeszcze troche brakuje... Ruud strzela brame za brama gdzie tylko sie pojawi. Niewazne jaka liga, bo przeciez byl juz krolem strzelcow w Holandii, Anglii i Hiszpanii. Po prostu jest lepszy.
Ciężko porównywać, bo oboje są bardzo uniwersalni mogą grać praktycznie w każdej części defensywy. Postawię jednak na Michała, bo jest bardziej doświadczony i darzę go ogromną sympatią
Postawię na zawodnika Czerwonej Gwiazdy Wywalczył sobie rok temu miejsce w reprezentacji i gra w niej regularnie, zazwyczaj całe mecze. W niektórych meczach nawet błyszczał Jest kilka lat młodszy od Żewłakowa i może będziemy go jeszcze trochę oglądać w biało-czerwonych barwach. Nie można Michałowi odmówić doświadczenia, ale ja wolę zagłosować na Bronowickiego
Michał to przede wszystkim ogromne doświadczenie międzynarodowe dzieki Grze w LM i reprezentacji. Wg mnie wciaz jest naszym najlepszym lewym obroncą. Bronowickiemu brakuje ogrania, ale miejmy nadzieje, ze bedzie je regularnie zdobywal.
Valdes, w przeciwieństwie do Santiago, aktualnie gra w swoim klubie regularnie. Ponadto zawodnik Barcelony jest młodszy. Canizares jest zawodnikiem bardzie utytułowanym, jednakże jego aktualna dyspozycja nie jest na takim poziomie jak Valdesa, wybranego najlepszym bramkarzem La Liga w bodajże 2005 roku. Pomimo, że czasami zdarzają się Valdesowi spore błędy, głos na niego.
Jak patrze na te klopsy Valdesa to zastanawiam sie czy trzymaja go w tej bramce tylko dlatego ze Real tez ma wychowanka miedzy slupkami czy maja jeszcze jakis inny, nieznany mi powód. Canizares ma ogromne doświadczenie i do dzis utrzymuje wysoka dyspozycje o czym swiadczy chociazby ostatni grupowy mecz Valencii w LM z Chelsea, gdzie Santiago praktycznie sam zremisowal z The Blues.
O Canizaresie wiem tylko tyle że to klasowy bramkarz. Wystarczy żeby stwierdzić że jest o niebo lepszy od największej pomyłki historii którą w Barcelonie trzyma chyba tylko i wyłącznie tzw. "kompleks Realu" a konkretnie Casillasa.
_________________ we didn't start the fire
it was always burning since the world's been turning
we didn't start the fire
but when we are gone will it still burn on and on and on?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum