Wysłany: Sro Lis 29, 2006 16:12 Opisy GG o klubach piłkarskich. I nie tylko...
Proszę o propozycje opisów do GG o waszych ulubionych klubach piłkarskich. Np. Juve, ManU, czy Barcy czy też ciekawe cytaty związane z futbolem. Wasi ulubuieni piłkarze też pewnie mają ciekawe opisy Można podać opisy o klubach z waszych miast...
Chciałbym dowiedziec się czy to Wy wykombinowaliście ten że opis czy gdzieś już go widzieliście.
Wszelkie propozycje będą mile widziane.
Moje propozycje:
*Del Piero bogiem, futbol nałogiem, życie zabawą, JUVENTUS PODSTAWĄ!! (zaczerpnięty z forum piłkarskiego)
*"Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają." - Pavel Nedved
*Una Legenda, Nella Legenda... GRAZIE ALESSANDRO!! (zaczerpnięty z forum piłkarskiego)
*"Nasz plan to powrócić na piłkarski szczyt. Zrobimy to." - Giorgio Chiellini
*"Gdyby Juventus Turyn z taką kadrą, z jaką we wrześniu 2006 przystąpi do drugoligowych rozgrywek, wystartowałby
w Serie A, to wielce prawdopodobne, że znów walczyłby o mistrzostwo Włoch" -Tomasz Lipiński - Piłka Nożna nr 32 (1729)
Wysłany: Sro Lis 29, 2006 16:31 Re: Opisy GG o klubach piłkarskich. I nie tylko...
Michael900 napisał/a:
Lukasz_Juve napisał/a:
*"Gdyby Juventus Turyn z taką kadrą, z jaką we wrześniu 2006 przystąpi do drugoligowych rozgrywek, wystartowałby
w Serie A, to wielce prawdopodobne, że znów walczyłby o mistrzostwo Włoch" -Tomasz Lipiński - Piłka Nożna nr 32 (1729)
Ten opis bardzo mi się podoba, ale niestety jest trocje za długi ;(
To jest raczej opis do forów internetowych. A ten gościu co to pisał jest fanem Juve i pozdro dla NIego że w najlepszym czasopiśmie dla fanów "kopanej" mamy tam swojego człowieka
Wysłany: Sro Lis 29, 2006 16:34 Re: Opisy GG o klubach piłkarskich. I nie tylko...
Lukasz_Juve napisał/a:
To jest raczej opis do forów internetowych. A ten gościu co to pisał jest fanem Juve i pozdro dla NIego że w najlepszym czasopiśmie dla fanów "kopanej" mamy tam swojego człowieka
Doskonale o tym wiem Nawet zamieszczałem jego artykuły na juvezone.net, gdzie jestem publicystą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum