Oglądało się go z zapartym tchem, szczególnie gdy w ostatniej minucie rzut wolny wykonywał Beckham... Gdyby trafił, ManU potrzebowałoby tylko jednego gola do awansu...
Najładniejszy gol? Ronaldo po strzale z dystansu (około 30 m - to do niego niepodobne)... Do dziś pamiętam ten krzyk podniecenia Pana Mateusza Borka: RONALDO LUIZ NAZARIO DA LIMA!!!
liga mistrzow 2004/05 kiedy to Ac Milan gral z Liverpoolem w finale...nie szczegolnie przywiazuje sympatie do tych zespolow, ale mecz byl fantastyczny: Ac Milan 3:3 Liverpool, a pewnie kazdy zna ta niewiarygodna dramaturgie jaka pokazal Liverpool doprowadzajac do dogrywki, nastepnie do karnych, a na koncu do upragnionego zwyciestwa :-)
Mi najbardziej podobał się mecz Liverpool-Milan. Po pierwszej połowie Milan prowadził 3-0 ale Liverpool nie złożył broni i dał radę zremisować na 3-3 i wygrał w karnych.
Jakby doczytał dalej to byś zauważył, że napisałem "sprostowanie", że mi się data pomyliła, a wiem, że wtedy przegrał, pamiętałęm, że Bayern grał ostatnio dwukrotnie w finale Ligi Mistrzów w ( 1999 oraz 2001 ), lecz nie mogłem sobie przypomnieć w, którym roku wygrali, proste nie??!!....zresztą kibicowanie danemu zespołowi nie polega na znaniu wszytskich dat związanych z klubem lecz na wspieraniu tego klubu w jakiś sposób.[/list]
U mnie ich jest duzo ale wybralem mecz Liverpool 3 - 3 AC Milan(Finał LM). To byl mecz AC Milan mysla ze sie gra tylko 45 min. a tu nagle dali sobie strzelic 3 bramki a Dudek mial parade 100-u lecia przepiekny meczyk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum