Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Najgorszy mecz jaki widziałem w życiu
Autor Wiadomość
szymonp1992

Wysłany: Wto Maj 22, 2007 10:47 pm   Najgorszy mecz jaki widziałem w życiu

Jest temat najlepszy mecz, musi więc być i najgorszy...

Wg. mnie ten mecz to Ukraina - Szwajcaria z 1/8 finału Mistrzostw Świata 2006... 0:0 i jeszcze te katusze podczas dogrywki... Dobrze, że szybko te karne się skończyły, bo to spotkanie to była żenada...

Dawid.Ch

Wysłany: Wto Maj 22, 2007 11:08 pm   

Ja co tydzień oglądam bardzo słabe mecze (Pogoń Szczecin) ale najgorszy to był z Górnikiem Zabrze.

Flinston

Kolekcjoner od: Połowa 2006 roku.
Wysłany: Sro Maj 23, 2007 2:41 pm   

Cytat:

Wg. mnie ten mecz to Ukraina - Szwajcaria z 1/8 finału Mistrzostw Świata 2006... 0:0 i jeszcze te katusze podczas dogrywki... Dobrze, że szybko te karne się skończyły, bo to spotkanie to była żenada...

Z Twojego postu wychodzi, że mecz był słaby, bo nie padły gole i była dogrywka. Rozwiń swoją myśl, czy wszyscy muszą się domyślać?

PS. Moim zdaniem każdy mecz jest ciekawy,

lukasek92 

Wysłany: Sro Maj 23, 2007 7:44 pm   

Flinston napisał/a:
Cytat:

Z Twojego postu wychodzi, że mecz był słaby, bo nie padły gole i była dogrywka. Rozwiń swoją myśl, czy wszyscy muszą się domyślać?

PS. Moim zdaniem każdy mecz jest ciekawy,

Flinston: z jego postu wynika, że spotkanie było nudne i mysle ze uzasadnienie nie jest potrzebne... napisal, że żenada to może coś w tym jest?

ja najgorszy mecz jaki w zyciu widzialem to final LM w sezonie 2002/03. Milan 0-0 Juve. karne dla Milanu. strasznie nudny mecz, poza nieuznana bramka Shevy to nic ciekawego. Zasnałem w drugiej polowie, ale moj ojciec mnie na karne obudzil

kowal1071 

Wysłany: Sro Maj 23, 2007 10:47 pm   

Najnudniejszy mecz jaki ogladałem to był bodajże

Juventus-Milan na Old Trafford w finale ligi mistrzów.

0-0 i karne w których wygrał Milan.

HALA MADRID! ! !

JAK DO MNIE PISZESZ NA GG TO SIĘ NAJPIERW PRZEDSTAW!!

Hala Madrid Hala Madrid

Real Madrid Gran Mastrem

CAMPEONES DE LA LIGA 07/08

Lukasz_Juve

Wysłany: Pon Cze 18, 2007 10:15 pm   

lukasek92 napisał/a:
ja najgorszy mecz jaki w zyciu widzialem to final LM w sezonie 2002/03. Milan 0-0 Juve. karne dla Milanu. strasznie nudny mecz, poza nieuznana bramka Shevy to nic ciekawego. Zasnałem w drugiej polowie, ale moj ojciec mnie na karne obudzil

kowal1071 napisał/a:
Najnudniejszy mecz jaki ogladałem to był bodajże

Juventus-Milan na Old Trafford w finale ligi mistrzów.

0-0 i karne w których wygrał Milan.

Bo nie zagrał Nedved :!: :P

Co do tematu. Najgorszy (bo taki jest w temacie :P ) mecz jaki widziałem to Holandia - Portugalai z ost. MŚ, bitwa na zielonej trawce i tyle, oraz mecz Kamerunu z Kolumbią, chyba w Pucharze Konfederacji, gdy piłkarz Kamerunu umarł na boisku... straszne przeżycie :/

Palladino 

Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: 2007-08
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 1:15 pm   Re: Najgorszy mecz jaki widziałem w życiu

szymonp1992 napisał/a:

Ja też tak sądze, zero walki, zero ducha, prawie zero sytuacji podbramkowych (poza poprzeczką Szewy), obie drużyny grały tak jakby chciały doprowadzić do karnych.

Sawik 

Profil: Autografy piłkarzy i trenerów
Kolekcjoner od: 12.01.2009
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 8:05 am   

Dla mnie najgorszym meczem jaki widziałem był ostatnio mecz Polska-Słowenia.Dawno takiej żenady nie widziałem. :roll:

Tick 

Profil: autografy - piłka nożna
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 10:08 am   

nie wiem czy ktoś pamięta taki mecz, w ramach chyba Pucharu UEFA, tudzież eliminacji do niego, Cementarnica Skopje-GKS Katowice, chyba z 2003 roku. poziom gorszy niż mecz okręgówki, zero strzałów, typowa gra w dwa ognie od jednej do drugiej szesnastki.

DeCoo 

Kolekcjoner od: 2009-03-13
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 11:36 am   

Getafe - Barca z bodajże 2007 roku. Dawno tak słabej gry Barcy nie widziałem.

Padł wtedy wynik 4:0 dla Getafe.

gollaz 

Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 11:49 am   

To co, na grę Getafe czy Słowenii nie dało się patrzeć? Bo chyba to w końcu jest temat o najsłabszych meczach, a nie o najsłabszych meczach mojej ulubionej drużyny.

Mój najsłabszy mecz, jaki widziałem na stadionie (w tv zawsze można przełączyć) to chyba Ruch Chorzów - Pogoń Szczecin 0-0 w 2002 roku.

http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=19090

Należenie do mniejszości, nawet jednoosobowej, nie czyni nikogo szaleńcem. Istnieje prawda i istnieje fałsz, lecz dopóki ktoś upiera się przy prawdzie, nawet wbrew całemu światu, pozostaje normalny. Normalność nie jest kwestią statystyki.

Silesius, non Polonus, non Germanus

Tomek_Ldz 

Profil: Autografy, odznaki
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 4:31 pm   

Tick napisał/a:
nie wiem czy ktoś pamięta taki mecz, w ramach chyba Pucharu UEFA, tudzież eliminacji do niego, Cementarnica Skopje-GKS Katowice, chyba z 2003 roku. poziom gorszy niż mecz okręgówki, zero strzałów, typowa gra w dwa ognie od jednej do drugiej szesnastki.

pamiętam to....nie wiem czy realizator zrobił to specjalnie, ale na jakąś minutę znikł obraz...to był najciekawszy moment tego meczu :razz:

Odpowiedz do tematu