Temat o muzie piłkarskiej... Tutaj wpisujemy nasze przemyślenia o hymnach klubów, piosenkach kibiców, czy piosenkach, które w jakiś sposób wiążą się nam z futbolem...
Wiem, że jest w dziale WSZYSTKO INNE temat muzyka, ale tu chodzi o muzę stricte piłkarską, o której nikt tam nie pisze, więc apeluję o nie usuwanie tego tematu
Mnie osobiście podoba się piosenka na 85-lecie Lecha Poznań LIBER-CZYSTA GRA, piosenka otwarcia i ogólnie piosenka przewodnia mistrzostw świata 2006 HERBERT GROEMEYER - CELEBRATE THE DAY, no i MEZO & PAN DUŻE P - FUTBOL
Hymn LM i owszem, ale nie koniecznie remix Hymn Barcy i Wisły też dobre (najlepszy wers, który śpiewał Kalu Uche ). Będąc już przy moich ulubionych drużynahc, przyznam, ze "hymn " Prokomu jest fatalny
AMC- Pamiętam (hip hop nawiazujacy do Górnika Zabrza- "Ja pamiętam, kiedy po raz pierwszy na Roosvelta, lato wystarczylo, żeby mnie opętał duch stadionu nakazując miłosc po wsze czasy temu jedynemy sposrod calej Ekstraklasy- Gornikowi Zabrze" itd. Mysle, ze wszyscy kibice Gornika wiedzą o co chodzi wykonawcom)
AMC- Pamiętam (hip hop nawiazujacy do Górnika Zabrza- "Ja pamiętam, kiedy po raz pierwszy na Roosvelta, lato wystarczylo, żeby mnie opętał duch stadionu nakazując miłosc po wsze czasy temu jedynemy sposrod calej Ekstraklasy- Gornikowi Zabrze" itd. Mysle, ze wszyscy kibice Gornika wiedzą o co chodzi wykonawcom)
Stachursky- Gornik Zabrze
Liber- Czysta gra (Pozdro dla kibicow Kolejorza)
Hymn Champions League
Celebrate the day (MŚ 2006)
cos ostatnio glosno o zgodzie
zeby nie bylo OT to oczywiscie powiem ze "Czysta gra" i hymn Ligi Mistrzow.
_________________ Kocham róże, kocham bez, a najbardziej KKS!!
Mnie najbardziej podoba się oczywiście hymn Liverpoolu "You'll Never walk Alone". Mam na kompie kilka werski, ale chyba najbardziej podoba mi się wersja od Gerry and the Peacemakers. Fajna jest też wersja, którą śpiewają na żywo kibice podczas meczu. Poza tym lubię także hymn LM.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum