Również mam obydwa magazyny. Jeśli chodzi o treść zdecydowanie bardziej przypadł mi do gustu Magazyn Futbol ale w Futbol.pl najciekawsze jest to że dają mecze na DVD. Ciekawi mnie jaki mecz będzie następny. Poza tym ceny całkiem przystępne
Mi do gustu zdecydowanie bardziej przypadł Futbol.pl , co miesiąc jadę do większego miasta (Dortmund) specjalnie po ta właśnie gazetę. Poza tym super wywiady, mnóstwo ciekawostek no i te mecze. Polecam!
Żeby nie było Magazyn Futbol miałem okazje przeczytać tylko parę razy ale i tak jakoś do gustu mi nie przypadł.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Ja bardziej lubię Futbol bo jest przede wszystkim tańszy i ciekawszy. Można się wiele dowiedzieć o Polskiej lidze i ligach zagranicznych. Jest też dział poświęcony historii futbolu z którego dowiedziałam się bardzo dużo. No i piłkarskie miasta świata gdzie opisane są dokładnie zwyczaje klubów stadion itd.
_________________ MANCHESTER UNITEDNAJLEPSZĄ DRUŻYNĄ EUROPY i MISTRZEM ANGLII 2007/2008 !!!!!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum