pffff..... szkoda że tylko ci co się zarejestrowali do 31 listopada 2008 roku mogą typować 1 ligę szczerze to trochę głupi pomysł . Druga liga mnie mało interesuje więc szkoda
Proponuje najpierw przeczytać regulamin, bo coś mi się zdaje, że się średnio orientujesz. A pomysł bardzo dobry, bo wiele osób zarejestrowałoby się tu tylko dla nagród, a to się mija z celem.
Poczekaj do kolejnej edycji ligi typera (miejmy nadzieję że będzie ), ta edycja i tak już się powoli kończy... nie wiem jaki byłby sens zaczynania zabawy w tym momencie...
_________________ Zdzichu.Fotopic.Net Zapraszam do oglądania mojej kolekcjii autografów!!
Nie może w każdej chwili, ponieważ zarejestrował się po 31 lipca. I żeby grać w I lidze, trzeba do niej awansować. Ale nagrody wygrywają osoby najlepsze, liga nie gra roli. Proponuje zapoznać się z regulaminem.
W Lidze Typera może wziąć udział każdy użytkownik forum, który zarejestrował się na nim do 31 lipca 2008 roku włącznie. Pierwsza liga ma swój ściśle określony skład, natomiast w drugiej mogą wziąć udział pozostali forumowicze spełniający powyższy warunek. Do drugiej ligi nie ma zapisów - możesz typować w temacie, jeśli zarejestrowałeś się przed tą datą.
Ostatnio zmieniony przez mani Pon Maj 04, 2009 14:23, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum