No i kolejna kolejka słaba w moim wykonaniu... tylko 1.88 pkt w niej zdobyłem, dobrze że chociaż utrzymałem swoją pozycję a nie spadłem w dół tabeli ale widzę że ta kolejka była słaba dla prawie wszystkich typerów
_________________ Zdzichu.Fotopic.Net Zapraszam do oglądania mojej kolekcjii autografów!!
Ja sie z kolejki na kolejkę rozkręcam, LM idzie minie skromnie mówiąc świetnie. ;O
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Ostatnio zmieniony przez Fler Pon Mar 10, 2008 16:51, w całości zmieniany 4 razy
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Beitar
Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2007
Wiek: 19 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 1762 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Mar 13, 2008 03:44
Pięknie Jestem wiceliderem,szkoda tylko że mani ma aż 13,05 przewagi ;]Teraz trzeba utrzymać tą pozycję
Ostatnio zmieniony przez Beitar Czw Mar 13, 2008 03:48, w całości zmieniany 1 raz
Mnie pozycja satysfakcjonuje, ostatnie typy troszkę mniej. Trochę zmian w czołówce było. Flerowi nieźle ostatnio idzie Do końca aktualnej edycji jeszcze przynajmniej połowa kolejek pozostała, a raczej i więcej Ale lidera łatwo nie oddam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum