Jako, że jest zimno, ciemno, mi się nudzi, Luki robi wszystko, żeby nie uczyć się do matury, to pogrywamy na stronie Eurotip.pl w wirtualnego bukmachera. Nie trzeba do tego żadnej kasy, gra się za punkty, jednak użytkownicy co miesiąc mogą wygrać kasę na bet365.com.
Cytat:
Sponsorem nagród są zakłady bukmacherskie bet365, które każdego miesiąca przeznaczają na nagrody 2.000 PLN. Drugim sponsorem jest Trefik, który wspomaga Eurotip swoim oprogramowaniem komputerowym dla graczy i kibiców sportowych. Trzej pierwsi gracze w konkursie w wirtualnej grze Eurotip będą mogli spróbować typować za prawdziwe pieniądze na bet365. Osoby zajmujące miejsca od czwartego do szóstego otrzymają różne wersje programu Trefik. Nagrody mogą otrzymać tylko użytkownicy, którzy podczas rejestracji podali nazwę swojego konta w bet365.
Żeby było ciekawiej, chce(my?) zachęcić większą ilość osób z forum do typowania na eurotipie. Części może wybije to z głowy regularną typerkę za kasę, bo zobaczą, że są słabi, dla reszty może to będzie jakaś rozrywka, a zresztą, whatever.
Codziennie dostajemy 5000 punktów, mamy ofertę, dość ubogą, ale większość wydarzeń z piłki, hokeja czy kosza jest. Każdy, kto chce grać niech poda tu swój nick. Codziennie, czy co kilka dni zrobię podsumowanie, zwycięzca co miesiąc może liczyć na nagrodę w postaci niesamowitej satysfakcji, ew. zwycięzcy największej ilości edycji mogę postawić pół litra jeśli pojawi się na zlocie
Cytat:
Jedna osoba może posiadać tylko jedno konto gracza i musi mieć ukończone 18 lat.
Edit:
Jeszcze tam kilka spraw. Do gry można dołączyć zawsze, w temacie jak dla mnie możecie robić co chcecie, podawać kupony, wylewać swoje żale i frustracje, komentować, byle w miarę rozsądku.
Zaczynamy od wtorku, weekend jest to można potrenować.
[ Komentarz dodany przez: mani: Nie Lut 27, 2011 12:24 pm ]
Myślę, że bardziej niż niepełnoletniość dyskwalifikuje brak umiejętności czytania ze zrozumieniem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum