Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Nie Gru 11, 2011 13:29
Rodowity_Łomżanin napisał/a:
Grałem w Klanie Lubiczów sezon, bądź dwa teamu (nie wiem jakim cyklem to się odbywa, jak był mecz to po prostu wchodziłem) i byliśmy czerwoną latarnią ligi- w sumie nie ma powodów do dumy. Po sezonie podziękowano mi za dalszą współpracę, w sumie nie ma co się dziwić, mam wolny tok czytania, nie piszę na klawiaturze w zatrważającym tempie, dodatkowo miałem mniejszą wiedzę niż dziś. Ale nie ma co się tłumaczyć, (:)) sprawę i tyle ...
Może za jakiś czas zrobię kombek .
No tak, w zeszłym sezonie chyba tylko jeden punkt zdobyli. A w tym sezonie zanotowaliśmy pierwsze zwycięstwo w historii . Teraz wygraliśmy trzy mecze, dwa zremisowaliśmy. Parę zawaliliśmy, bo mogliśmy zdobyć łatwe punkty, tylko brakowało szczęścia. Tak jak napisałem, gdybyśmy nie przespali początku sezonu, kiedy prawie wszystkie mecze dostawaliśmy do dupę, to moglibyśmy walczyć o awans.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum