wylewajmy swe żale na temat piłki. mam jeden temat, który po prostu obrazuje żałosność sędziowania i tego co się dzieje w Italii.
gazetta.it napisał/a:
Luciano Spalletti został zawieszony na jedną kolejkę za podważanie decyzji arbitrów spotkania Inter-Roma. Wszystko miało miejsce tuż po końcowym gwizdku sędziego Rizzoliego. Stąd też trenera rzymian w sobotnim meczu z Udinese zobaczymy na trybunach. Zarząd Giallorossich został też ukarany karą pieniężną 8000 euro za rasistowskie odzywki kibiców pod adresem Balotelliego. Sam zawodnik nie został upomniany za prowokacyjne gesty pod adresem piłkarzy i tifosich gości.
radzę sobie zobaczyć powtórki prowokacji Balotelliego i symulację tego Murzyna przy "rzucie karnym". to co sie dzieje to śmiech na sali. w meczu przeciwko interowi, nie podyktowano karnego od marca ubieglego roku (w meczu przeciwko Napoli ?). Inter ma jakieś karniaki "z dupy", faulują brutalnie, prowokują, strzelaja bramki rekoma... a sedziowie i komisje dyscyplinarne nic sobie z tego nie robia.
i tak jescze Mourinho zawsze ma pretensje do sędziów
_________________ "Tak. To ja ustalam skład. Co do meczu z Realem to jeszcze się zastanawiam czy zmiażdżyć ich jak walec, czy zmielić jak maszynka do mięsa"
Carlo Ancelotti
Pamiętam, gdy kolega z reprezentacji Francji powiedział mi kiedyś: „gdy nosisz koszulkę Milanu, to znaczy, że odniosłeś sukces”.
czy on jest Biały? prestan mnie rozsmieszac, w zaden sposob go nie obrazilem.
a, jeszcze Wielki Mou powiedzial ostatnio, ze wszyscy sie uwzieli na Inter i nikt ich nie lubi
ogolnie na forum Romy "kibice" Interu mowią, że zganiamy na sędziów, że Roma to "niszowy zespół". Kibice Interu niezauważają tego, że cała Italia psioczy na Inter, wszyscy widzą, że są dziwne sytuacje. Tylko nie oni.
Prawdą jest, że w innych spotkaniach Serie A również zdarzają się oczywiste pomyłki, ale co do Interu to już przesada. Tyle razy... i tak regularnie... Oglądaliście Inter v Milan? No.
zgadzam sie ze stoper okreslenie murzyn nie jest obrazliwe. I w 100% zgadzam sie w kwesti Interu. Pozdrawiam
_________________ "Tak. To ja ustalam skład. Co do meczu z Realem to jeszcze się zastanawiam czy zmiażdżyć ich jak walec, czy zmielić jak maszynka do mięsa"
Carlo Ancelotti
Pamiętam, gdy kolega z reprezentacji Francji powiedział mi kiedyś: „gdy nosisz koszulkę Milanu, to znaczy, że odniosłeś sukces”.
czy on jest Biały? prestan mnie rozsmieszac, w zaden sposob go nie obrazilem.
a, jeszcze Wielki Mou powiedzial ostatnio, ze wszyscy sie uwzieli na Inter i nikt ich nie lubi
ogolnie na forum Romy "kibice" Interu mowią, że zganiamy na sędziów, że Roma to "niszowy zespół". Kibice Interu niezauważają tego, że cała Italia psioczy na Inter, wszyscy widzą, że są dziwne sytuacje. Tylko nie oni.
Prawdą jest, że w innych spotkaniach Serie A również zdarzają się oczywiste pomyłki, ale co do Interu to już przesada. Tyle razy... i tak regularnie... Oglądaliście Inter v Milan? No.
Po primo nie chodzi mi o żale ale Twoja wypowiedź jest śmieszna. "Kibice" to siedzą na trybunach, a nie powołują się na fora.No.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum