Beitar
Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2007
Wiek: 19 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 1762 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob Sty 12, 2008 14:07 Filmy piłkarskie
Co sądzicie o tej trylogii?
Oglądałem Gol i Gol II,Gol III jeszcze nie ma;]
Według mnie to bardzo ciekawy film opisujący życie bardzo zdolnego grajka,przed którym kariera stoi wielkim otworem. Filmy przedstawiają etapy jego kariery.
Widziałem jedynkę. Jak dla mnie zbytnio wyidealizowany film, bardzo sztuczny - te gole z wolnych w ostatnich sekundach Po właśnie takich wrażeniach już nie ciągnęło mnie do obejrzenia następnej części.
Film fajny. Można powiedzieć że opowiada historię zwykłego człowieka, człowieka takiego jak MY ( bynajmniej co nie którzy). Film w którym można zaobserwować że marzenia sięspełniają że ze zwykłego człowieka (dziecka) który gra w piłkę z kolegami na podwórku może coś być.
nie moge się doczekać tylko 3 części. Santiago na Mundialu
Z tych co podałeś, widziałem 2 pierwsze i Gola, który jakoś specjalnie mi się nie podobał. Ale Football Factory polecam, Hooligansi też byli nieźli, choć główny bohater zawsze będzie mi się kojarzył z Frodem, stąd nie podobała mi się jego postać
Podobno wyszła druga część Hooligansów, jednak nie jest to chyba żadna kontynuacja fabuły z poprzedniego filmu. Widział ktoś film? Bo rozważam obejrzenie, a nie wiem, czy warto
Ostatnio zmieniony przez mani Sro Mar 11, 2009 13:56, w całości zmieniany 1 raz
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2909 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 15:07
Ja mam, ale chyba nie ma jeszcze napisów, a żeby oglądać po angielsku to muszę mieć dość głośno i wyraźnie, co znowu wyklucza późna pora oglądanie przeze mnie filmów
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2909 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Czw Mar 19, 2009 21:29
Jeżeli 'Green Street' to była bajka, to na 'Stand Your Ground' brakuje mi określenia Jak ktoś miał okazję grać w klasyczną Amigową grę 'Crazy Football' to ostatnie sceny wielce podobne
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Obejrzałem wczoraj, film nie był jakiś świetny. Zakończenie mnie osobiście bardzo zaskoczyło - czegoś tak prostego i głupiego bym nie był w stanie wymyślić Pierwsza część lepsza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum