Zdecydowanie typ dnia na dzisiaj. Z Motoru odeszło paru znaczących graczy, m.in. Koczon, Obiado czy Stachyra. A ich zastępców nie widać - bo takich piłkarzy jak emeryt Bożyk trudno zastępcą nazwać. Widzew zaś na dobrą sprawę bez ważniejszych ubytków - wszyscy piłkarze (może z wyjątkiem Kłosa), którzy odeszli w Widzewie głównie grzali ławę. Do klubu przyszli zaś Mielcarz oraz - mogący wnieść dużo do drużyny - Bednar, Kisiel i Robak - wszyscy trzej zapewne dzisiaj wystąpią w pierwszym składzie. Martwić może jedynie absencja kontuzjowanego Napoleoniego, ale myślę, że nie przeszkodzi to w zwycięstwie Widzewa.
Widze ze, w temacie dawno nikt nie pisal wiec dzis poszedl tradycyjnie jeden kupon na weekend:
Arminia Bielefeld - Borussia M'gladbach 1x
VFL Bochum - Werder Bremen 2x
Hertha BSC - 1899 Hoffenheim 2x
Hull City - Bolton 1x
Racing Santander - Sporting Gijon 1x
4 Euro ->176.90
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Ja tam się bawię na www.betspace.pl . Na początku ma się 1000 zł i można stawiać. U mnie raz szczęście dopisze, a raz nie. Ostatnio trafiłem remisy Celticu z ManU i Anorthosisu z Interem. Postawiłem odpowiednio zakłady za 200 zł i 300 zł. Za prawdziwą kasę był tak nie zaryzykował, ale dla zabawy można. Dziś Alemannię i Bełchatów trafiłem i mam na koncie 1450 zł. Na jutro na Flotę i Koronę się postawi i może coś wpadnie.
a ja tak szybko jak zaczalem tak szybko skonczylem. byl jeden lokal gdzie nie trza bylo 18 lat. teraz sprawdzaja... zaczalem 3 tygodnie temu skonczylem wczoraj ;p
A ja dzisiaj wysłałem se kuponik z 3 grupami za 4 zeta i miałem do wygrania 6 tysiaków ale Śląsk mi nie wszedł już więc mam jeszcze za dwie grupy do wygrania kolo 900 zeta.
_________________ "Działacze Dundee wyciągnęli do mnie rękę, gdy byłem w głębokiej dupie, czyli rezerwach Korony Kielce"
Hoffenheim z Herthą nie warte ryzyka..Tam mi coś pachnie remisem, ewentulanie wygraną Herthy. Tottenham też pewny nie jest, Lech powinien wygrać i Valencia też, chociaż tam może paść wynik remisowy. Wg. mnie szansa na wejście kuponu jest minimalna daje: 3/10.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum