Ogłoszenie 

Obsluga informatyczna firm Sukienki outsourcing

Poprzedni temat «» Następny temat
Żużel
Autor Wiadomość
Domolek 

Kolekcjoner od: 2011.05.30
Wysłany: Wto Cze 14, 2011 17:37   

Lekko odkopałem :D
Ja jestem z Zielonej Góry i jestem fanem Falubazu! ;) Nie jestem na każdym meczu , bo nie zawsze mam na to czas. Mam też kilka autografów naszych żużlowców np : Patryka Dudka , Grześka Zengoty , Piotrka Protasiewicza oraz byłego już zawodnika Fredrika Lindgrena ;) )

oko98 

Profil: Pamiątki sportowe,autografy
Kolekcjoner od: 10 styczen 2011
Ostrzeżeń:
 10/4/4
Wysłany: Pon Lut 06, 2012 09:00   

jestem prawie na każdym meczu Tauron Azoty Tarnów. Posiadam kilka pamiątek i autografów takich jak:Kacper Gomólski,Janusz Kołodziej,Martin Vaculik,Maciej Janowski,Leon Madsen no i Grag Hencock-mam go na wymiane jak ktoś chce.
Posiadam także czapeczke Tauron Azoty Tarnów-można kupić. PW!

Nowik 

Profil: Autografy piłkarskie
Kolekcjoner od: 2008(autografy)
Wysłany: Nie Lut 12, 2012 18:06   

oko98 napisał/a:
jestem prawie na każdym meczu Tauron Azoty Tarnów. Posiadam kilka pamiątek i autografów takich jak:Kacper Gomólski,Janusz Kołodziej,Martin Vaculik,Maciej Janowski,Leon Madsen no i Grag Hencock-mam go na wymiane jak ktoś chce.
Posiadam także czapeczke Tauron Azoty Tarnów-można kupić. PW!

po 1. Fajnie, że jesteś kibicem Tauronów i Azotów.Na pewno fajnie się chodzi na mecz zamiast w barwach klubu to w kurteczce sponsora. Znasz jakieś modne przyśpiewki? Do boju Azoty?! Chodząc na żużel poznałem kilku fanów z Twojego(?) miasta i doskonale wiem, że klub z Tarnowa to UNIA TARNÓW, a Tauron i Azoty to firmy sponsorujące ten klub. Proponuję abyś na meczu zanucił coś o Tauronie- na pewno cały młyn zacznie za Tobą (o ile wpierw nie nakopią ci do tyłka).
po 2. Skoro jesteś prawie na każdym meczu to jak możesz nie znać historycznej nazwy ''twojego'' klubu + nazwy która jest skandowana na każdym meczu? Bo tego zrozumieć nie mogę.
po 3.Chętnie kupie Hancocka jak masz jego klona(?) nie widziałem go od czasów kiedy startował w Gdańsku. A ile chcesz za niego?

Przepraszam za frustrację, ale poprostu nie cierpię czegoś takiego. Wiele klubów startujących w naszej lidze żużlowej ma w nazwie sponsora. I jest to normalne. Jednakże, wszystkie stowarzyszenia kibiców wręcz WALCZĄ o to żeby używać nazw historycznych i notorycznie wyrzucają tzw. pikników w barwach sponsorów przychodzących na młyn. Tak jest na Wybrzeżu, tak jest w Rybniku i Wrocławiu. Pozdrawiam <piwo>

luki 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: lipca 2008...
Wysłany: Nie Lut 12, 2012 18:24   

Nowik napisał/a:
po 1. Fajnie, że jesteś kibicem Tauronów i Azotów.Na pewno fajnie się chodzi na mecz zamiast w barwach klubu to w kurteczce sponsora. Znasz jakieś modne przyśpiewki? Do boju Azoty?! Chodząc na żużel poznałem kilku fanów z Twojego(?) miasta i doskonale wiem, że klub z Tarnowa to UNIA TARNÓW, a Tauron i Azoty to firmy sponsorujące ten klub. Proponuję abyś na meczu zanucił coś o Tauronie- na pewno cały młyn zacznie za Tobą (o ile wpierw nie nakopią ci do tyłka).
po 2. Skoro jesteś prawie na każdym meczu to jak możesz nie znać historycznej nazwy ''twojego'' klubu + nazwy która jest skandowana na każdym meczu? Bo tego zrozumieć nie mogę.
po 3.Chętnie kupie Hancocka jak masz jego klona(?) nie widziałem go od czasów kiedy startował w Gdańsku. A ile chcesz za niego?

\o/ Jest nasz forumowy kibol, zapomniałeś dodać o pamiętnej akcji na górce...

Nowik napisał/a:
Przepraszam za frustrację, ale poprostu nie cierpię czegoś takiego.

A ja za to nie cierpię 15 - letnich dzieciaków, którzy wchodzą w trudny okres dojrzewania i swój nadmiar agresji wyładowują na biednej klawiaturze. Zamiast siedzieć i napinać się z innymi dzieciakami na fb czy tym forum weź piłkę i idź sobie pokop z kolegami na boisku.

Nowik napisał/a:
Jednakże, wszystkie stowarzyszenia kibiców wręcz WALCZĄ o to żeby używać nazw historycznych i notorycznie wyrzucają tzw. pikników w barwach sponsorów przychodzących na młyn.

Stowarzyszenia kibiców wręcz WALCZĄ też z takimi właśnie starymi - maleńkimi "kibicami", którzy swoją rzekomą miłość do klubu okazują tylko w jeden sposób - napinają się na internecie, więc śmierdzi mi tutaj lekko hipokryzją.

Zanim zaczniesz oceniać innych, najpierw zacznij od siebie.

Ja mieszkam w Przemyślu i kibicuję Kolejarzowi Rawicz tak wracając do tematu.

Nowik 

Wysłany: Pon Lut 13, 2012 15:03   

Luki tak Cię to boli, że 16 lat w tym roku kończę? Nie wiem co to ma wspólnego ze sprawą. Staram się każdego szanowac i nie wiem czemu Twoje pociski mają służyc. Czyżby dowartościowanie się? Pozdrawiam ;)

P.S. Nie wiem też gdzie jest napinka w zwykłym zwróceniu uwagi. A kibolem możesz mnie nazywac szczerze to mnie to ni parzy ni ziębi ;)

H7 

Profil: autografy Pawła Wszołka
Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Pon Lut 13, 2012 15:08   

Nowik napisał/a:
Staram się każdego szanowac

Najlepiej to widać w komentarzach na facebookowym profilu "Avanti Ultras".

Nowik 

Wysłany: Pon Lut 13, 2012 15:17   

H7 jak zwykle to samo. Zmień płytę ;)

luki 

Kolekcjoner od: lipca 2008...
Wysłany: Pon Lut 13, 2012 15:23   

Ja nikomu nie chce cisnąć. Minie kilka lat i przyznasz mi rację, zobaczysz :) .

Nowik 

Wysłany: Pon Lut 13, 2012 15:56   

Zobaczymy. Nie będę się z kolegą po szalu kłócił. Ja dyskusję kończę ;)

Pitero

Wysłany: Sro Lut 29, 2012 20:12   

Ja jestem kibicem Falubazu. Oczywiście jestem na każdym meczu na siebie i na większości wyjazdów. Jednak jakoś do tej pory nie kręciło mnie zbieranie autografów, choć okazje akurat były. Za cel stawiam sobie zdobycie autografów każdego zawodnika Falubazu w tym sezonie.
Jeśli chodzi o żużel, to obecnie mam autografy : Macieja Jaworka, Zenona Plecha(oba zdobyte oboiście podczas finału IMP), Grześka Zengoty, Andrzeja Huszczy i naszego niezastąpionego prezesa :) .
Jeśli chodzi o gadżety Falubazu, to mam 7 szalików (w tym pamiątkowe "Święte Przymierze" czy "Andrzej Huszcza"). Tak to wiadomo jak każdy kibic obowiązkowo jeszcze koszulka. Dodatkowo często dostaje na święta jakieś gadżety ze sklepu kibica, typu zegar, kalendarz czy podstawki. Dodatkowo posiadam II legendarną i już praktycznie nie do zdobycia edycję vlepek. ^^

PS: Jeszcze miesiąc i pierwsze silniki zawarczą <mrgreen>
Ostatnio zmieniony przez Pitero Sro Lut 29, 2012 20:13, w całości zmieniany 1 raz  

oko98 

Profil: Pamiątki sportowe,autografy
Kolekcjoner od: 10 styczen 2011
Ostrzeżeń:
 10/4/4
Wysłany: Sob Mar 03, 2012 14:03   

Zapraszam posiadam autograf grega hencocka Sprzedam

[ Dodano: Sob Mar 03, 2012 15:15 ]
Posiadam także czapeczke Tauron Azoty Tarnów-można kupić. PW![/quote]

Przepraszam za frustrację, ale poprostu nie cierpię czegoś takiego. Wiele klubów startujących w naszej lidze żużlowej ma w nazwie sponsora. I jest to normalne. Jednakże, wszystkie stowarzyszenia kibiców wręcz WALCZĄ o to żeby używać nazw historycznych i notorycznie wyrzucają tzw. pikników w barwach sponsorów przychodzących na młyn. Tak jest na Wybrzeżu, tak jest w Rybniku i Wrocławiu. Pozdrawiam

Weż kurde sie uspokuj ja wiem na jaką druzyjne chodze.
1.Pełna nazwa to Tauron Azoty Tarnów. Pewnie na żużel chodzisz od dawna a dawna nazwa to Unia Tarnów.To nie zabieraj słowa na ten temat.Martw sie o swoją drużyne.Bo Tauron Azoty Tarnów przejada was jak chcą.
Ostatnio zmieniony przez oko98 Sob Mar 03, 2012 14:11, w całości zmieniany 1 raz  

lopez 

Kolekcjoner od: 22 kwiecień 2011
Ostrzeżeń:
 13/4/4
Wysłany: Pią Kwi 06, 2012 21:13   

Witam.Też sporo interesuje sie żużlem.Jeżeli chodzi o grafy to narazie posiadam Janusza Kołodzieja na wymaine.W tym roku zamierzam chodzic na każdy żużel.

John 

Kolekcjoner od: 2010-10
Wysłany: Pią Kwi 06, 2012 23:32   

Na każdy żużel? Chyba na każdy mecz żużlowy swojej ulubionej drużyny, bo chyba na każdym Grand Prix nie będziesz, albo na dwóch meczach równocześnie.

ferrari22 

Profil: Autografy - piłka nożna, F1
Kolekcjoner od: 2010-01
Wysłany: Sob Kwi 07, 2012 20:06   

[quote=\"John\"]Na każdy żużel? Chyba na każdy mecz żużlowy swojej ulubionej drużyny, bo chyba na każdym Grand Prix nie będziesz, albo na dwóch meczach równocześnie.[/quote]

może ma zamiar chodzić po każdym żużlu przy drogach?

Seleccion Uruguaya de Futbol
C'mon Chelsea!
,,One lubią jak je się złapie za tyłek"!!

lopez 

Kolekcjoner od: 22 kwiecień 2011
Ostrzeżeń:
 13/4/4
Wysłany: Sob Kwi 07, 2012 20:32   

no dobra pomyliłem sie i tak straszne rzyby pisac co może jeżdze na każdy żużel i co.Chodzę na niektóre mecze ligowe ekstraligi lepiej już?no
Super zgłosiłem graf gutierreza do autografu marca
i co jest z nim?Pytam sie.

Odpowiedz do tematu